wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Elektrische haarden

 
Knisperend haardvuur zonder houtKnisperend haardvuur zonder hout
Bij een haard denk je allang niet meer alleen aan hout. Geavanceerdere elektrische haarden en gashaarden hebben het houthakken bijna overbodig gemaakt. Een knisperend, romantisch vuurtje ontvlamt tegenwoordig heel gemakkelijk via een stekker in een stopcontact.
Lees meer
Faber Opti-MystFaber Opti-Myst
Het Opti-Myst vuurbeeld maakte al een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden. Faber heeft het 3-dimensionaal vuurbeeld zo ontwikkeld dat de haarden er van alle kanten uitzien alsof een echt haardvuur brandt.
Lees meer
Gratis woonmagazine
Uw haardenmagazine
Opti-Virtual®Haard zonder warmte?

Faber introduceert Opti-Virtual®, een elektrische haard met levensechte vlammen. Het bijzondere is dat de haard niet warm wordt. Het ontbreken van warmte bij Opti-V® wordt in veel situaties als voordeel ervaren.

Lees meer
Faber Opti-V® sfeerhaardenFaber Opti-V® sfeerhaarden

Faber voegt met het nieuwe Opti-virtual® een extra categorie sfeerhaarden toe aan de bestaande collectie gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Opti-virtual® is weliswaar een elektrische haard, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel

Lees meer
Het grote openhaardenboekHet Grote Openhaarden Boek

Op 128 paginas vertellen en vooral tonen fabrikanten van openhaarden, ontwerpers, importeurs, meesterdecorateurs en specialisten in totaalconcepten wat er mogelijk is met en rond een openhaard.

Lees meer
Dru haardenbrochure
Faber NissumFaber Nissum electrische haard

Naast de huidige elektrische haarden met Opti-myst techniek introduceert Faber nu de Slim line Opti-myst haarden. De inzethaard Niva en de wandhaard Nissum. Beide beschikken over het Opti-myst vlameffect maar zijn nog handzamer en makkelijker te plaatsen dan de bestaande Opti-myst haarden.

Lees meer
Elektrische haardenModerne sfeervuren

Tijden veranderen. Ooit waren afvoerloze haarden niet bepaald de eyecatcher van het interieur. Maar door innovatieve technieken is het vuurbeeld aanmerkelijk verbeterd. Dit type haard op elektriciteit, bio-ethanol of gas is dan ook hot!

Lees meer
Ruby Fires Mystic FiresElektra: makkelijk en realistisch

Vroeger was op een kilometer afstand te zien dat elektrisch vuur nep was, tegenwoordig zijn de vlammen bijna niet van echt te onderscheiden. Ook niet van dichtbij.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Faber Opti-mystFaber Opti-myst

Faber is erin geslaagd om elektrische haarden te maken met een wel heel realistisch vlammenbeeld. De Opti-myst haarden in de modellen Gala en Jelling zorgen voor een driedimensionaal vlam- en rookeffect dat er van alle kanten uitziet alsof er een echt haardvuur brandt.

Lees meer
SfeerhaardenEigentijds en moderne haarden

Houdt u van strakke lijnen en van eenvoud? Dan geeft u waarschijnlijk de voorkeur aan eigentijdse vormgeving. Modern betekent immers - anders dan de naam doet vermoeden -ook tijdloos.

Lees meer
Faber elektrische haardenElektrische sfeerhaarden

Ooit kwamen elektrische sfeerhaarden kil en kunstmatig over. Vandaag vallen ze vooral op door de realistische vlammen en het stijlvolle design. Dat bewijzen althans de nieuwe modellen van Faber

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
SfeerhaardenEen nieuwe haard & veiligheid

Voor het kiezen van de juiste kachel of haard en het plaatsen daarvan is vakkennis een vereiste. Let dus op de kwaliteitskeurmerken. Zowel gas- als houttoestellen moeten voldoen aan de vereiste CE-richtlijnen en dus voorzien zien van een CE-keurmerk.

Lees meer
Faber RanaEén haard of twee?
Eerlijk is eerlijk: de meeste haarden staan in de woonkamer. Maar waarom zou je je alleen tot die kamer beperken? Een haard kan overal. Bijvoorbeeld in de tuin.

 

Lees meer
TULP B-fire 60De plaats van de nieuwe haard

Brandstof en het soort toestel zijn niet de enige afwegingen. Ook de beoogde plek is van belang: waar wordt de haard geïnstalleerd? De capaciteit van het stooktoestel moet passen bij de afmeting van de ruimte en bij de beoogde functie.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner