wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Buitenhaarden

 
Eva Solo tuinhaardEva Solo tuinhaard
Een lust voor het oog, deze Fire Globe tuinhaard van Eva Solo. Door de fraaie bolvorm wordt de nadruk op het vlammenspel gelegd wat extra sfeer geeft op het terras
Lees meer
Buitenhaard KatanVuurtje stoken op niveau

De stoere buitenhaard Katan van Harrie Leenders heeft iets weg van een tipitent en de karakteristieke vormgeving maakt van deze haard een lust voor het oog.

Lees meer
Uw haardenmagazine
Gratis woonmagazine
Zeno by dens buitenhaardenZeno by dens buitenhaarden

Al geruime tijd krijgen we het verzoek om voor het middensegment een buitenhaardenserie te ontwerpen zonder dat de kwaliteit en materiaal gebruik ter discussie kan worden gesteld.

Lees meer
Buitenhaard KatanBuitenhaard Katan

De nieuwe buitenhaard Katan (Zweeds voor tipitent) van Harrie Leenders heeft iets weg van een tipi. De haard gaat de hoogte in met in het midden ruim zicht op het vuur.

Lees meer
Vaders spelen met vuurVaders spelen met vuur

Vaders spelen graag met vuur. De Draken vuurkorf van Maandag meubels is daar ideaal voor. Stoken kan met snoeiafval of stevige blokken hout.

Lees meer
Dru haardenbrochure
Faber TheMoodFaber TheMood

In navolging op de succesvolle buitenhaarden theBUZZ en theTUBE komt Faber dit seizoen met een nieuwe buitenhaard. Een uniek exemplaar die op vele manieren toepasbaar is.

Lees meer
Boley buitenhaardenBuitenhaarden van Boley

Buitenhaarden zijn een heerlijke toevoeging aan uw tuin. Buitenhaarden geven uw tuin extra karakter en u kunt er in de lente en zomer heerlijk bij buiten zitten, zo lang als u wilt. Ze voorzien u van warmte en gezelligheid.

Lees meer
DiagofocusBuitenhaard Diagofocus

Deze barbecue en buitenkachel van Focus kan dankzij de wieltjes de wind de rug toe draaien en zich laten leiden om met zijn vlammen natuurliefhebbers te verwarmen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Zeno ColonnaTuinhaard Zeno Colonna

De Colonna is een tuinhaard met een vuurmond die op ongeveer 20 cm van de grond begint. Door de hoogte van de vuurmond is de Colonna uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset.

Lees meer
AttikaGenieten van het buitenleven

Met een paar eenvoudige voorzieningen kun je ook in ons klimaat 365 dagen per jaar van het buitenleven genieten. Benodigdheid één is een stoere buitenhaard.

Lees meer
Eco SmartVurige outdoor haarden

Haarden voor buiten zijn dit tuinseizoen een absolute musthave. In de outdoor range van EcoSmart Fire zitten drie aanstekelijke modellen: de Cyl, Lantern en Mini T.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
faber tubeThe TUBE: 'instant' sfeer

Interieurarchitect Kees Marcelis ontwierp buitenhaard TheTUBE voor Faber. Hij deed zijn inspiratie voor deze kokervormige haard op in het uitgaansleven. Vanuit de gedachte dat mensen buiten liever rondom een haard staan dan naast een haard, ontwierp hij een ronde haard.

Lees meer
BuitenhaardtheBUZZ

Deze strak vormgegeven, verrijdbare buitenhaard van Faber is de garantie voor extra sfeer in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

Lees meer
Pharos haardVurig kunstobject

Zijn haarden vallen op door hun sobere, evenwichtige en fraaie styling. Als geen ander verstaat hij de kunst van het weglaten.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner