wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Sfeerhaard - verwarming

 
Knisperend haardvuur zonder houtKnisperend haardvuur zonder hout
Bij een haard denk je allang niet meer alleen aan hout. Geavanceerdere elektrische haarden en gashaarden hebben het houthakken bijna overbodig gemaakt. Een knisperend, romantisch vuurtje ontvlamt tegenwoordig heel gemakkelijk via een stekker in een stopcontact.
Lees meer
SfeerhaardenHout, gas of elektrisch?
Wie wil dat nou niet, een lekker knapperig houtvuur in de woonkamer. Maarja het heen en weer lopen voor houtblokken, de as en de stank zie je waarschijnlijk niet zo zitten.
Lees meer
Uw haardenmagazine
Gratis woonmagazine
VentilerenVentileren voor een fris huis!
Ruim 70% van onze tijd verblijven we in huis. Dit onderstreept het belang van een fris en gezond binnenklimaat. Als we ons huis niet voldoende ventileren, ontstaat een slecht binnenklimaat en een voedingsbodem voor bacteriën en schimmels.
Lees meer
SfeerhaardJøtul F 370 eersteklas design
De Jøtul F 370 Advance heeft een iF DESIGN AWARD gewonnen in de categorie meubeldesign. De iF DESIGN AWARD is de oudste Duitse en een van 's werelds meest prestigieuze ontwerpprijzen. Hij wordt al meer dan zestig jaar uitgereikt voor de mooiste en beste designproducten.
Lees meer
FaberLekker warm een gashaard
Gashaarden leveren de gezelligheid van echt houtvuur. Bij de nieuwste modellen zie je bijna geen verschil meer met een echt knapperend houtvuur.
Lees meer
Dru haardenbrochure
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Stuv pelletkachelPelletkachels
Het is weer aardig koud buiten dus een beetje extra warmte binnenshuis is geen overbodige luxe. Natuurlijk kunnen we onze verwarming een graadje hoger zetten maar niets is zo gezellig en knus als een lekker warm haardvuurtje tijdens de donkere en gure winterdagen.
Lees meer
SfeerverwarmingSfeerverwarming is dat slim?
In de herfst en wintermaanden zitten wij Nederlanders graag binnen. Niet voor niets is ‘gezellig’ een woord dat lastig te vertalen is. Bij die gezelligheid horen niet alleen kaarsjes, maar ook sfeerverwarming. Daar zijn veel soorten in. Welke ‘verwarmers’ geven sfeer én rendement?
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Nieuwe CV ketel?Nieuwe CV ketel?
Een CV ketel heeft een beperkte levensduur, want een verwarmingsketel is aan slijtage onderhevig en verliest daardoor zijn rendement. Na 10 tot 15 jaar is een ketel aan vervanging toe.
Waar moet je op letten?
cv offertesCV ketel offertes aanvragen
Ben je toe aan een nieuwe CV ketel? Je bespaart al snel honderden euro's door eerst offertes met elkaar te vergelijken!
CV ketel offertes aanvragen
Nuon seintjeHandig! het seintje van Nuon
Niemand wil verrast worden door een onverwacht hoge jaarafrekening. Nuon heeft dit goed begrepen en komt voortaan met een seintje. Met Nuon seintje is de spanning rondom de jaarafrekening en veel bijbetalen verleden tijd.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
EnergievergelijkerNieuw: de energievergelijker
Betaal jij niet (veel) teveel voor jouw energie? Check het nu met de nieuwe energievergelijker. Een paar minuutjes van je tijd kan je zo honderden euro's besparing opleveren!
Vergelijk de tarieven
Nieuwe houthaardenHaarden update
Voor het stookseizoen 2016 heeft haardenspecialist Harrie Leenders zijn programma uitgebreid met drie nieuwe houthaarden. Met Oris, Dayna en Lobbe is de bestaande collectie weer helemaal up to date.
Nieuwe houthaarden
CurvifocusCurvifocus
Dankzij de sobere en zuivere lijnen is het gebogen glas van de gashaard Curvifocus een ware pronkkast, die de schoonheid van het vuur ten volle tot uiting brengt. De ronding lijkt de ruimte te omhelzen en verschaft een gevoel van cocooning.
Lichtgebogen gashaard
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


gratis roomplanner