4881
Opvallende vloerentrends
Gepubliceerd: 16-03-2017 Laatste update: 02-12-2017

Het is een opvallend nieuw signalement; vloeren die de aandacht trekken in het interieur! Interieurarchitecten spelen volop met het mixen van materialen, kleuren, patronen en méérdere lagen. Dat bepaalt in grote mate de sfeer omdat het gaat om het grootste oppervlakte in de ruimte! Het startpunt voor een perfecte sfeer is de vloer en dat mag wat kosten.

De nieuwste collecties harde en zachte vloeren sluiten naadloos aan bij de woontrends. Van monochrome-scandinavisch tot grafisch en kleurrijk. De botanisch woonsfeer is trendy met tropische hout en steenoptieken in combinatie met kleden van sisal, zeegras of wol. De opkomst van retro-klassieke vloeren is ook iets om warm voor te lopen. Het visgraat dessin en het eeuwenoude Versailles patroon worden vertaald naar nu en verwerkt in pvc, parket, laminaat, marmoleum en vinyl vloeren. De nieuwste tendens in tapijt moet je niet alleen zien maar vooral ‘voelen’; met super zachte structuren waar je lekker languit op wilt blijven liggen. Dus wacht niet langer en maak een stijl statement met een nieuwe vloer.

STYLINGTIP

ga voor kunst op de vloer met de Marmoleum Imagine collectie. Deze duurzame en natuurlijke vloer met een rond patroon in het midden – optisch lijkt het een kleed – is ontworpen door de beroemde finse kunstenaar Kustaa Saksi.

Bron: Perscentrum Wonen

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide