We zitten middenin de voorbereidingen voor de kerst. In veel huizen staat de kerstboom al te stralen en knipperen de lampjes vrolijk achter de ramen. De eerste cadeautjes verschijnen onder de kerstboom. Kerst is de tijd om met elkaar te genieten, lekker te eten en elkaar te verwennen met de mooiste cadeautjes. Hoewel het kopen van cadeautjes vaak een leuke bezigheid is kan het rondom de kerst ook wel eens flink wat geduld van je vergen. Het is ontzettend druk in de winkels, er zijn lange wachtrijen en voor je het weet is jouw favoriete presentje uitverkocht. Gelukkig kunnen we die ergenis vermijden en onze kerstaankopen lekker vanuit onze luie stoel online doen.

 

Geen rijen bij de kassa's, te volle tassen aan je fiets of uren op zoek naar een geschikte parkeerplek maar pak een lekkere bak thee, klap je laptop open en surf naar jouw favoriete webshop om daar al je cadeautjes met een druk op de knop in je winkelmandje te werpen. Met een beetje geluk worden je cadeautjes ook nog voor je ingepakt tegen een kleine extra vergoeding.

Met kerst zijn de meest favoriete cadeautjes vaak luchtjes, sieraden en natuurlijk de nieuwste gadgets voor de man des huizes maar wil je eens een keer iets anders als anders dan is een cadeau met een persoonlijk tintje natuurlijk heel origineel! Wat dacht je bijvoorbeel van een Instagram foto op canvas?

printagreat-002.jpg

Al je mooiste herinneringen deel je op Instagram met je vrienden maar hoe leuk zou het zijn als deze herinneringen ook echt tastbaar worden. Op de website van Printagreat kan je heel gemakkelijk de foto's die je op Instagram hebt gedeeld op canvas laten printen. Wat dacht je bijvoorbeeld van die leuke vakantiefoto van afgelopen zomer of die aandoenlijke foto van jullie trouwe huisdier? Ook is het leuk om meerdere canvasdoeken met elkaar te combineren om zo een collage aan de muur te kunnen maken.

Naast het bedrukken op canvas kan je je instagram foto's ook op fotopapier laten afdrukken. Je kunt kiezen uit fotopacks van of 20 foto's. Deze kan je ook leuk als collage inlijsten of met knijpertjes aan een touw hangen.

printagreat-003.jpg

Dus ben jij nog op zoek naar een echt origineel kerstcadeau neem dan snel eens een kijkje op de website van Printagreat. Met de kortingscode wonenonline ontvang je nu 10% korting op je bestelling. 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen