Stoer! Dat is in één woord het nieuwe houten programma van Keller Keukens. Het nieuwe hout en fineer is namelijk ruwer en bevat meer noesten en nerven, dit geeft het hout haar robuuste uiterlijk en zorgt ervoor dat de keukens een stoere look en feel krijgen.

Model Bredevoort is hier grijs gebeitst en wordt gecombineerd met een natuurstenen werkblad wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De moderne RVS schouw en handgrepen geven de keuken een industrieel tintje. Een mooie, stoere combinatie met een moderne uitstraling. Uiteraard kan er ook voor een andere afwerking gekozen worden, de keuken kan worden gebeitst in natuur of grijs en kan worden gelakt in één van de 1950 NCS structuurlak kleuren, kortom alles is mogelijk. Bovendien zijn alle keukens van Keller uitgevoerd volgens de nieuwe raster 130 maatvoering. De Keller Keuken is hierdoor ergonomischer, mooier en praktischer! Nederlanders zijn door de jaren heen alleen maar langer geworden, logisch dat hierdoor ook de ideale werkhoogte verandert. Dankzij raster 130 wordt de standaard werkhoogte hoger, dit is minder belastend voor de rug en zorgt voor een optimaal werkcomfort. De keuken is mooier doordat er met raster 130 horizontaal een strakker lijnenspel gecreëerd wordt. Deze maatvoering zorgt er ook voor dat de kasten hoger worden en er praktisch meer bergruimte is.

 

Keller Keukens, niet voor niets de slimste keuze van Nederland!

De maatschappij verzilvert. Mensen in Nederland worden gemiddeld steeds ouder en nemen nog volop deel aan de maatschappij. De overheid stimuleert mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren in hun eigen woonomgeving. Keller ontwikkelde het Prolux Silver Line programma om dit mogelijk te maken.

Met Keller Prolux Silver Line kunnen de veranderende behoeften van de keukengebruiker moeiteloos worden ingevuld. Het programma bestaat uit een compleet kastenassortiment in 15 melamine kleuren, 5 polygloss kleuren en 7 folie modellen in 5 kleuren, verdeeld over 4 prijsgroepen. Afhankelijk van de mogelijkheden kan de Silver Line keuken worden afgestemd op de levensfase van de gebruiker.

Staand gebruik
Indien er (nog) geen behoefte is aan een aanzitbaar deel in de keuken, dan wordt onder het werkblad een tussenkast geplaatst. De ruimte onder de keuken is tot op een hoogte van 250 mm boven het vloerpeil vrij van obstakels, hierdoor kan men met de zwenkwielen van een rollator of de voetsteunen van een rolstoel onder de keuken door draaien.

Zittend gebruik
Later is de tussenkast eenvoudig weg te nemen en als bovenkast weer te gebruiken. Hierdoor is de keuken altijd eenvoudig aan te passen tot aanzitbare keuken en wordt er niet ingeleverd aan kast/opbergruimte.

Rolstoel gebruik
Indien de keuken onderrijdbaar moet zijn voorziet het Silver Line Programma in kastelementen die slechts 110 mm hoog zijn, en waarin een ondiepe spoelbak gemonteerd kan worden. Uiteraard zijn deze elementen geïsoleerd om verwonding aan de benen van de gebruiker te voorkomen.

Werkbladen en accessoires
Het Silver Line Programma bevat naast keukenmeubelen ook werkbladen, (ondiepe) spoelbakken en accessoires. Een compleet assortiment dat een verregaande mate van flexibiliteit biedt bij het invullen van de wensen van de consument. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua design, kleur en stijl.

FSC® gecertificeerde keukens
Als één van de eerste keukenfabrieken is Keller officieel FSC® gecertificeerd en ontwikkelde een compleet programma FSC® gecertificeerde keukens. Indien u kiest voor een van de modellen in dit programma die zijn voorzien van het FSC® keurmerk dan draagt u ook een steentje bij aan een duurzame maatschappij.

Less is more Kellers Black Label programma Kellers nieuwste Black Label collectie is een opmerkelijk nieuwe keukenlijn. Het onderscheidt zich door een stijlvolle balans van tijdloos design en innovatieve techniek, maar vooral door het feit dat het hier om greeploze keukens gaat.

Deze exclusieve Black Label collectie wordt separaat van Kellers bestaande luxe keukenprogramma - dat gelijktijdig is omgedoopt tot Red Label - in de markt gezet. Met een eigen brochure onderstreept Keller deze filosofie. Een brochure met een glamoureuze en internationale uitstraling waarmee Keller het begrip Dutch Design een nieuwe dimensie geeft.

Het Black Label programma bestaat uit 4 prijsgroepen. GL 2000 bestaat uit 19 modellen (recht afgeplakte fronten) in evenzoveel kleuren. GL3000 bevat 4 HPL modellen en kleuren. De deuren hebben een verticale postform. In GL4000 vinden we 7 hoogglans modellen en GL 5000 tenslotte completeert de collectie met 6 houtfineer modellen in warme eigentijdse kleuren. Uiteraard voorziet het programma in alle bijpassende kleuren rompen.

Het uitgekiende kastenassortiment stelt u in staat om strak ogende designkeukens te ontwerpen, zonder functionaliteit en kwaliteit uit het oog te verliezen.

Met het stijlvolle en exclusieve Black Label programma vult Keller haar toch al uitgebreide range producten verder aan tot een meer dan compleet gamma en mikt daarmee op een verdere uitbreiding van haar marktpositie in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

Keller presenteert in haar programma voor ondermeer een aantal nieuwe hout decoren waardoor het vanaf nu mogelijk is zowel de kasten als het werkblad exact dezelfde look en feel te geven. Op de foto ziet u één van de eerste keukens waarbij het nieuwe ton-sur-ton principe is toegepast. Een stijlvolle, alles behalve saaie, Keller keuken!

Ton-sur-ton zorgt voor rust en biedt tegelijkertijd perspectieven voor de keukenopstelling. Wanneer bijvoorbeeld de (half)hoge kasten en het werkblad dezelfde kleur hebben kunnen deze op een decoratieve manier in elkaar geschoven worden; strak design met een speels accent. Ton-sur-ton geeft verassende opstellingen.

Model Elba is op de afbeelding uitgevoerd in smoke oak hout decor in combinatie met model Crystal uitgevoerd in Lava structuurlak. Twee verschillende afwerkingen die, ook qua kleur, perfect bij elkaar passen. De unieke, krasvaste en matte lakafwerking is net als hout decor smoke oak nieuw in het programma. Naast smoke oak zijn er nog twee vergrijsde hout decoren bijgekomen namelijk ash grey en castle oak.

Modellen en Elba en Crystal behoren beide tot de Red Label Collectie. Dit is de veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal uitgesproken programmas. Enerzijds de Black Label collectie, welke bestaat uit diverse greeploze modellen. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Keller Keukens laat zien hoe met verschillende soorten plaatmateriaal zowel decoratieve als functionele accenten in de keuken kunnen worden aangebracht. Keller laat u zien hoe u open vakken op een eigentijdse manier kunt toepassen. Een strakke Keller keuken met speelse accenten!

Open kasten c.q. vakken op onverwachte posities: Volume in volume. Een nieuwe decoratieve manier voor het indelen van de keukenkasten zonder daarbij de functionaliteit uit het oog te verliezen. Om het geheel stijlvol af te kunnen werken is het mogelijk de vakken te voorzien van sfeerverlichting.

Model GL5100 is op de afbeelding uitgevoerd in ijswit structuurlak in combinatie met model GL2000 uitgevoerd in ash grey. Twee verschillende afwerkingen die, ook qua kleur, perfect bij elkaar passen. Deze strak ogende greeploze keuken heeft dankzij de open vakken net iets extras. Door in de hele keuken dezelfde twee kleuren te combineren vormt het echt één geheel. Het volume in volume principe maakt deze keuken compleet!

Modellen GL5100 en GL2000 behoren beide tot de Black Label Collectie. Dit is de greeploze collectie keukens. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal -programmas. Enerzijds de Red Label collectie, een veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Fijn bewerkte deuren en laden in combinatie met nostalgische handgrepen kenmerken model Firenze van Keller. Samen geven ze deze keuken een sfeervolle en warme uitstraling. Ook de nostalgische schouw met daaronder het gasfornuis sluit naadloos aan bij de landelijke stijl van de keuken.

De afwerking van deze keuken is opvallend. De pilasters tussen de verschillende kasten van de keuken en de muren zijn stijlvol bewerkt en passen perfect bij het karakter van deze keuken. Het kookgedeelte is een stukje naar voren geplaatst wat zorgt voor een speels effect. De servieskasten zijn verlicht en geven mede hierdoor de keuken een fris en open aanzicht. De sierlijsten op de bovenkasten en de schouw maken het plaatje tenslotte compleet!

De Keller Red Label Collectie is de veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens, waarin alle woonstijlen zijn vertegenwoordigd. De keukens uit de Red Label Collectie zijn verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Daarnaast biedt Keller nog een tweetal uitgesproken programmas. Enerzijds de Black Label collectie, welke bestaat uit diverse greeploze modellen. Hiermee creëert u strak ogende, minimalistische designkeukens. Anderzijds de Gold Label Collectie, een exclusief modern-klassiek keukenprogramma dat is uitgevoerd in een matte structuurlak. Deze lak is zowel in- als uitwendig aangebracht en is verkrijgbaar in 8 kleuren.