Buitenkeuken - Gardencooking met Erbi Het buitenleven is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Steeds meer activiteiten die vroeger alleen binnenhuis plaatsvonden worden nu ook buitenshuis verricht. Door het steeds warmer wordende klimaat is dit ook mogelijk. Men leeft bewuster en wilt ook steeds vaker buiten zijn in de gezonde buitenlucht. Een nieuwe ontwikkeling hierin is de buitenkeuken die de mogelijkheid biedt om bijna alle kookactiviteiten naar buiten te verleggen. 

Geavanceerdere technieken op het gebied van gasbarbecues en werkbladen heeft deze ontwikkeling mede mogelijk gemaakt. Erbi biedt onderscheidende outdoor kitchens aan in een compleet assortiment, van small tot extra large, met veel mogelijkheden om op deze trend in te spelen. 

Deze design buitenkeukens zijn voorzien van diverse apparatuur. Zo kan men kiezen voor een elektrische Multi Teppan Yaki kookplaat, een koelkast, een Ozon® (beton) spoelbak, een Triple Crown wokbrander of een combinatie van deze toebehoren. Dit vernieuwende product zorgt ervoor dat men buitenshuis ook op verschillende manieren in de keuken kan staan. 

De CaesarStone® buitenkeukens van Erbi zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: kruikeuken, verrijdbaar en vast model. Ze bestaan uit een RVS-onderstel in de maten Small, Medium, Large en XL, met een CaesarStone® werkblad waardoor het prachtig in een ruime entree of in een groene hoek tot zijn recht komt. De uitvoering van het werkblad is mogelijk in de kleuren Pistache, Slate Honed, Lavender en Honed Black.

CaesarStone® is een hoogwaardige composietsteen en bestaat voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels en voor de resterende 5% uit polyester bindmiddel. Het materiaal CaesarStone® heeft de eigenschappen hard (7 op de schaal van Mohs), kras- en stootvast en heeft een volkomen gesloten oppervlak. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitentoepassingen als Gardencooking, tevens is het materiaal CaesarStone® zeer onderhoudsvriendelijk. 

De outdoor kitchens van Erbi zijn verkrijgbaar via exclusieve tuinspeciaalzaken en de keukenspeciaalzaken.

 

Inspelend op de huidige woontrend waarin verschillende ruimten in elkaar worden geïntegreerd, introduceert Erbi een speciaal programma van kwalitatief hoogwaardige keukenbladen en achterwanden die opvallen door een heel bijzondere structuur. Het betreft hier de nieuwe Design Collectie van Erbi.

Hiermee kunnen hele subtiele overgangen worden gerealiseerd van keuken naar woonkamer.

Deze bijzondere collectie bestaat uit een aantal onderscheidende HPL-Toplaminaat® kleuren met een bijzondere structuur die zeer geschikt zijn voor toepassing als keukenblad en/of achterwand. Dit materiaal zal binnenhuisarchitecten en creatieve consumenten prikkelen om na te denken over toepassingen in bijvoorbeeld eet- en/of woonkamers.

De structuur en de decors van de keukenbladen en achterwanden zorgen voor een levendig effect en realiseren een verrassend totaalbeeld.

Eveneens nieuw zijn de Solid Glass achterwanden met een unieke structuur. Men kan kiezen uit vijf structuren: doorzichtig gebloemd, gestreept linnen, bamboe, extra helder, extra helder glanzend. Er is keuze uit acht kleuren.

Keukenbladen en achterwanden uit de Design Collectie zijn goed te combineren met andere materialen, producten en kleuren uit onder andere het Erbi programma. Denk hierbij aan combinaties met CaesarStone®, RVS, aluminium, beton, keramiek of hout.

Het onderhoud is eenvoudig, met een vochtige doek behandelen is voldoende en hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

De Erbi werkbladen kunnen via de keukenvakhandel op maat worden besteld. Naast toepassingen in keuken kan ook worden gedacht aan badkamers, tafelbladen, topbladen voor wandkasten, etc.

Meer informatie: www.erbi.nl

Innovatie staat hoog in het vaandel bij de Nederlandse keukenbladenproducent en leverancier Erbi. Om in te spelen op de huidige interieurtrends is het keukenblad met de kenmerkende zwarte kern vernieuwd. Erbi heeft daarbij niet alleen het assortiment op diverse punten aangepast, ook gaat de collectie verder onder de naam Top Core.

Tegenwoordig kunnen we in de moderne keuken niet meer om dunne werkbladen heen. Erbi speelt op deze trend in door de dikte van de werkbladen te verfijnen naar 10 mm. Daarnaast is de collectie uitgebreid naar 12 kleuren. De effen kleuren en houttinten uit het nieuwe programma geven het blad een strakke uitstraling. Bijzonder is dat de kleuren ook onderling goed op elkaar aansluiten. Zo zijn achterwanden en werkbladen naar wens in diverse kleursamenstellingen te combineren.

Top Core® is een dikke laminaat dat bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd krachtpapier. De zwarte kern van het blad ontstaat door het aantal lagen papier. Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van10 mm. Uiteindelijk wordt het blad afgewerkt met een overlay die de oppervlaktestructuur bepaald.

Top Core® is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is even kras- en slijtvast als HPL. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad bijzonder watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen is.

Het onderhoud van Top Core® is eenvoudig; dagelijks afnemen met een vochtige doek is voldoende. Wanneer er sprake is van hardnekkige vlekken, dan is het mogelijk deze te verwijderen met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij minstens 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Erbi is ook in het bezit van een eigen showroom in Alphen aan den Rijn. Hier zijn naast Top Core® ook alle andere collecties te bezichtigen waaronder CaesarStone®, Solid Glass, Corian® en HPL-Toplaminaat®.

Erbi is een innovatieve keukenbladenleverancier die constant op zoek is naar nieuwe materialen en toepassingen die onderscheidend zijn in eigenschappen en uitstraling. Om aan te sluiten op de nieuwe trends op het gebied van wonen heeft Erbi onlangs een aantal innovaties op de markt geïntroduceerd. Op de belangrijkste internationale keukenbeurs, de MOW 2006, toonde Erbi haar noviteiten in het thema Nieuw Klassiek passend bij de woontrends voor 2007.

CaesarStone®
In het thema Nieuw Klassiek heeft Erbi drie nieuwe kleuren geïntroduceerd die passen bij de meest trendsettende woonsfeer. Deze kleuren zijn een belangrijke sfeerbepaler binnen de keuken omdat ze een bijzondere uitstraling hebben. De kleuren Mosaici Carbone en Mosaici Marrone zijn ontstaan door op zoek te gaan naar een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en originaliteit. De kleuren zijn gebaseerd op het authentieke terrazzo maar hebben een moderne identiteit en de eigenschappen van CaesarStone® gekregen. Mosaici is verkrijgbaar in een bruin/wit en een zwart/wit getinte uitvoering. Door de Nieuw Klassieke uitstraling zijn deze glanzende kleuren uitstekend te combineren met een rustieke dan wel strakke inrichting.

De derde nieuwe kleur, Latte,heeft een mat beige uitstraling en is afgewerkt met een zeer fijn oppervlaktestructuur waardoor deze goed perfect past bij zowel een lichte als een donkere achtergrond.

Solid Glass
De ontwikkelingen binnen Solid Glass hebben een nieuwe vorm aangenomen. Een aantal jaren geleden toonde Erbi op de keukenbeurs, de MOW, als eerste een glazen werkblad. Glazen werkbladen zijn inmiddels ruimschoots op de markt aanwezig waardoor het tijd werd voor iets nieuws! Er werd een nieuwe dimensie aan het glazen werkblad gegeven in structuur en decor. Hierdoor ontstaat een opvallend spel van matte en glanzende oppervlakken, decoratieve dessins tussen de geharde glazen bladen en nieuwe randafwerkingen.

De nieuwe glastoepassing Fiori geeft een abstracte bloemenstructuur weer in het glasoppervlak waardoor het op glamoureuze wijze een Nieuw Klassiek tintje verkrijgt zonder afbreuk te doen aan de abstracte uitstraling. Deze glazen uitvoering is dan ook uitermate geschikt om in de keuken een strakke sfeer met een klassiek tintje te weeg te brengen. De Fiori, de Italiaanse vertaling van bloem, is te verkrijgen in vier uitvoeringen: Fiori Caffe, Fiori Cristallo, Fiori Bianco en de Fiori Chocolate.

Een nieuwe generatie glas, genaamd Murano, bestaat uit twee lagen glas met daartussen gedecoreerd materiaal. Het effect is zeer spannend waarbij afhankelijk van het lichtinval de decoratie meer of minder zichtbaar is. Deze toepassing sluit aan bij de nieuwe woontrend waarbij één object uit het basis interieur springt. De Murano is te verkrijgen in de kleuren: Murano Tulipa, Murano Anice, Murano Florentina en de Murano Venezia.

Daarnaast is er een nieuwe spoelbak in het programma opgenomen; dit kunstwerk bestaat uit RVS bekleed met glasmozaïek. Deze Vietro spoelbak heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in drie gemixte kleuruitvoeringen: blauw/groen, beige/bruin en oranje/rood. Deze aandachtstrekker is een aanvulling op het thema Nieuw Klassiek vanwege de afwijkende gekozen kleurmixen.

Gardencooking
De keuken wordt steeds belangrijker, niet alleen binnen maar ook buiten. Vandaar dat Erbi onderscheidende outdoor kitchens aanbiedt in een compleet assortiment, van small tot extra large, met veel mogelijkheden. Deze design buitenkeukens zijn voorzien van diverse apparatuur. Zo kan men kiezen voor een elektrische Multi Teppan Yaki kookplaat, een koelkast, een Ozon spoelbak, een Triple Crown wokbrander of een combinatie van deze toebehoren. Dit vernieuwende product zorgt ervoor dat men buitenshuis ook op verschillende manieren in de keuken kan staan. De CaesarStone® buitenkeukens van Erbi zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en bestaan uit een RVS-onderstel met een CaesarStone® werkblad waardoor het prachtig in een ruime entree of in een groene hoek tot zijn recht komt. De outdoor kitchens zijn verkrijgbaar via exclusieve tuinspeciaalzaken en de keukenspeciaalzaken.

Meer informatie: www.erbi.nl

Erbi heeft op de MOW september 2007, een grote internationale keukenbeurs, haar innovatiekracht en de dynamiek van de onderneming wederom laten blijken. Voor de nieuwe collectie 2008 introduceert Erbi een nieuw materiaal: ArtTex.

ArtTex is een materiaal dat inspeelt op de woontrends van dit moment: elementen uit woonkamer en keuken lopen in elkaar over waardoor materialen, kleuren en producten uit deze ruimtes met elkaar verweven zijn. Daarnaast vindt men in deze collectie zowel klassieke als moderne elementen terug.

ArtTex bestaat uit gelamineerd textiel. Door deze combinatie ontstaat een stoer oppervlak met een voelbare structuur en een rijke, diepe textiele oogopslag. Het textiel lijkt zelfs tastbaar. De uitstraling van het materiaal is hierdoor uniek. Door het gebruik van ArtTex als blad/wand ontstaat een nieuwe dimensie; een combinatie van een zachte look met een kwalitatief hard product.

ArtTex is bijzonder slijtvast, beter dan de traditionele laminaatdecoren, heeft een gesloten oppervlak en is erg hygiënisch waardoor ArtTex praktisch in gebruik is. ArtTex maakt onderdeel uit van de Design Collectie van Erbi. ArtTex bestaat uit verschillende patronen. Zo zijn er Nieuw Klassieke, Reliëf, Strak en Moderne en Bloem patronen beschikbaar in allerlei kleuren.

ArtTex is toe te passen als onder andere keukenblad, achterwand, tafelblad, vensterbank of als barblad en goed te combineren met andere materialen, producten en kleuren uit het Erbi programma. Denk hierbij aan combinaties met CaesarStone®, SteelArt, Corian®, Solid Glass of Massief Edelhout.

Het onderhoud is eenvoudig, met een vochtige doek behandelen is voldoende en hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Erbi introduceert de nieuwe kleuren Portland en Ardennes, een bijzondere combinatie van natuur en technologie. Door de robuuste en natuurlijke structuur wordt het werkblad van een exclusieve uitstraling voorzien. In combinatie met de unieke eigenschappen biedt CaesarStone® duurzaamheid in uw keuken. De wit/grijze Portland doet met zijn massieve uiterlijk en matte structuur denken aan beton, terwijl Ardennes met de middenglans uitstraling aan hardsteen refereert. Bijzonder is dat deze kleuren zowel in een klassiek als een modern interieur goed tot hun recht komen.

CaesarStone® werkbladen zijn volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken niet in het blad zullen trekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het blad kan worden schoongemaakt met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen en een microvezeldoekje. Multireinigers voor glas kunnen worden gebruikt om het blad vetvrij te maken.

CaesarStone® is een machinaal vervaardigde steensoort die voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels bestaat. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt, met als resultaat een vlak werkblad.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij ten minste 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Daarnaast zijn in de showroom van Erbi in Alphen aan den Rijn naast CaesarStone® ook alle andere collecties te bezichtigen, waaronder Top Core®, Solid Glass, Corian en Green Core-Naturalia.

Wit is puur, strak, stijlvol tijdloos en een veelgeziene kleur in het huidige woonmodebeeld. Aan onze CaesarStone® collectie zijn daarom twee nieuwe varianten toegevoegd; Pure White en Organic White. Pure White is extra helder en het witst in zijn soort.

Organic White heeft een fijn genuanceerd dessin en hoort naast Ox, Dalmation, Rhino en Whale in de Fossil collectie thuis. Door de combinatie van natuur en technologie heeft CaesarStone® unieke eigenschappen en een exclusieve uitstraling.

Erbis CaesarStone® Portland en Ardennes brengen natuur en technologie samen Erbi introduceert de nieuwe kleuren Portland en Ardennes, een bijzondere combinatie van natuur en technologie. Door de robuuste en natuurlijke structuur wordt het werkblad van een exclusieve uitstraling voorzien. In combinatie met de unieke eigenschappen biedt CaesarStone® duurzaamheid in uw keuken. De wit/grijze Portland doet met zijn massieve uiterlijk en matte structuur denken aan beton, terwijl Ardennes met de middenglans uitstraling aan hardsteen refereert. Bijzonder is dat deze kleuren zowel in een klassiek als een modern interieur goed tot hun recht komen.

CaesarStone® werkbladen zijn volkomen gesloten en niet poreus, zodat vlekken niet in het blad zullen trekken. Daarnaast zijn de bladen krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het blad kan worden schoongemaakt met de gebruikelijke zachte huishoudmiddelen en een microvezeldoekje. Multireinigers voor glas kunnen worden gebruikt om het blad vetvrij te maken.

CaesarStone® is een machinaal vervaardigde steensoort die voor 95% uit fijne, in de natuur voorkomende kwartskorrels bestaat. Onder toevoeging van het gewenste kleurpigment wordt van deze twee componenten een homogeen mengsel gemaakt, met als resultaat een vlak werkblad.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij ten minste 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Daarnaast zijn in de showroom van Erbi in Alphen aan den Rijn naast CaesarStone® ook alle andere collecties te bezichtigen, waaronder Top Core®, Solid Glass, Corian en Green Core-Naturalia.