De kranen van de toekomst De kraan mag weer gezien worden! Dat bewijzen de nieuwe kranen in het assortiment van Dekker Zevenhuizen. De hoogwaardige zwarte en witte eigenmerkkranen lenen zich dan ook uitstekend voor designontwerpen. Net als de overige kranen in het nieuwe assortiment van Dekker Zevenhuizen!

Dekker introduceert verschillende blikvangers: De DEKKER Alice is een waar technisch hoogstandje: de kraan is volledig elektronisch bedienbaar. De verlichting op het bedieningspaneel kleurt mee met het regelen van de temperatuur. En dankzij de rubberen uitloop is de kraan ook zeer flexibel. Een andere nieuwe aanwinst in het assortiment is de DEKKER Select Milky White. Deze kraan heeft een strak design en is dankzij de combinatie van wit met chroom een lust voor het oog!

Naast nieuwe kranen van het eigen merk heeft Dekker een aantal nieuwe kranen van de bekende merken in het assortiment opgenomen. De Grohe Avina, die dankzij ergonomisch vormgegeven grepen een moderne uitstraling heeft, en de Elara, een kraan uit de nieuwe generatie van Damixa met speciale aandacht voor kwaliteit en eenvoudige montage.

 

Tegenwoordig zijn zwart & wit niet meer weg te denken uit het interieur; en dus mogen deze kleuren ook in de keuken niet ontbreken! Dekker Zevenhuizen speelt in op deze zwart/wit trend door als een van de eerste leveranciers met verschillende zwarte en witte kranen op de markt te komen.

Bood de DEKKER-collectie al modellen in chroom, chroom-goud, brons, koper, messing, alu-look, rvs-look en rvs; met de nieuwste matzwarte en matwitte kranen is de DEKKER-collectie compleet! Uiteraard hebben de zwarte en witte kranen naast een prachtig design alle gemakken en kwaliteitsaspecten die u van een kraan mag verwachten.

Naast deze DEKKER witte en zwarte kranen brengt Dekker ook de nieuwe Dornbracht Tara Ultra serie op de markt; de moderne interpretatie van de succesvolle Tara Classic. Slank van vorm en praktisch in het gebruik.

Energie en vuurwerk in de keuken! Zwart-wit is de trend. Maar dan wel zwart-wit met krachtige kleuraccenten. Waarbij kleur niet langer de belangrijkste sfeermaker is, maar puur wordt ingezet als contrast. Of, in de woorden van Silestone: De helderste tinten versterken het modernste interieur.

Silestone LIFE! is dan ook een serie heldere tinten die zorgen voor energie en vuurwerk in de keuken! Om in te spelen op deze ontwikkelingen heeft Dekker Zevenhuizen vanaf oktober 2008 drie nieuwe exclusieve en onderscheidende kleuren in huis: Rojo Vital (dieprood), Verde Fun (appeltjesgroen) en Naranja Cool (sinaasappeloranje).

Meer informatie Dekker Zevenhuizen

Waterkeringblad voor de moderne, strakke keuken Een waterkering op uw aanrechtblad is uiterst praktisch. Maar als u kiest voor een strakke keuken met een kunststof blad, dan past de bestaande waterkering daar niet zo goed bij. Het nieuwe waterkeringblad van Dekker Zevenhuizen doet dat wél. Dat Toplaminaat®-blad heeft namelijk een heel onopvallende - maar effectieve - waterkering, en is dankzij zijn rechte voorkant volledig afgestemd op de stijl van de huidige keukens. Temeer daar het vervaardigd is van 38 mm dik multiplex, in plaats van de gebruikelijke 32 mm. Een ogenschijnlijk klein verschil, dat u echter wél heel duidelijk ziet!

Met dit blad combineert u dus de praktische voordelen van een waterkering met een robuust, strak design. Het is al te koop bij alle betere speciaalzaken. U hebt keuze uit maar liefst twintig kleuren.

Bron: Dznet

U kiest voor een keuken met een strak Italiaans design? Of droomt u van de warme aardetinten van Toscane? Dan is CeraNuovo beslist iets voor u. CeraNuovo is een nieuw werkblad voor de Nederlandse keuken dat door Dekker Zevenhuizen BV is geïntroduceerd. Dit, uit Italië afkomstige, keramische blad is in tegenstelling tot alle andere natuurlijke materialen volkomen egaal van kleur, waardoor het een onvergelijkbare uitstraling heeft. Dat het ook nog eens een van de meest gebruiksvriendelijke bladen is, is mooi meegenomen!

Met zijn egaal getinte, 100% kleurvaste oppervlak kan het CeraNuovo-blad de keuken vele gezichten geven en voor even verrassende als esthetische effecten zorgen, doordat het zich goed laat combineren: met de achterwand en de randafwerking, maar ook met andere materialen zoals rvs. Voor een extra robuust uiterlijk kunt u het blad nog laten opdikken naar 6, 8 of 10 cm.

Uiterst gebruiksvriendelijk
CeraNuovo heeft echter niet alleen allure door zijn unieke, warme en koelere Uni-kleuren, maar is volgens het TNO-rapport ook nog eens hittebestendig dat schalen uit de oven er rechtstreeks op kunnen worden gezet en een beschermingsplaat voor de achterwand overbodig is. Bovendien is het bijzonder krasbestendig: waar graniet gemiddeld een hardheid heeft van 6,8 op de schaal van Mohs, heeft CeraNuovo een hardheid van 8. Verder is CeraNuovo watervast, vlekbestendig, hygiënisch en onderhoudsarm. Dankzij deze eigenschappen behoort dit nieuwe keukenblad tot de top van gebruiksvriendelijke werkbladen.

CeraNuovo is verkrijgbaar bij de betere speciaalzaken.

Wat nog maar enkele jaren geleden gepresenteerd werd in de Slimste Woning van Nederland, wordt nu al bereikbaar voor iedereen: een keukenblad met een geïntegreerd computerscherm en toetsenbord. Multimedia in de keuken, zo onderstreepte ook de IMM 2008 in Keulen, wordt de norm. Dekker speelt hierop in door een multimedia-oplossing voor de keuken op de markt te brengen: een Toplaminaat®-keukenblad waarin stijlvol een computer en toetsenbord zijn geïntegreerd. Deze multimediale toepassing is hittebestendig, waterdicht, krasvast én volledig vlak ingebouwd. De computer zelf kan netjes worden weggewerkt in een werkbladlade.

 

PITT Cooking heeft veel te verbergen. En dat is maar goed ook, want die verborgen schatten vormen de belangrijkste kern om efficiënt en veilig te koken. Het geheim van PITT Cooking is niet zichtbaar, maar merkbaar aanwezig. Verborgen onder keukenbladen van Dekker Zevenhuizen, Erbi of Kemie schuilt de kern van dit succesvolle merk. Met alleen de schitterende branders in het zicht, wordt een strak, slim en uiterst fraai beeld gecreëerd. De pannendragers en de branders zijn de blikvangers; de perfecte technologie het goed bewaarde geheim.

Het concept van PITT Cooking heeft een uitgesproken en herkenbaar design, dat perfect aansluit bij het totaalbeeld van de keukenontwerpen van nu. De vlakke, bijna architectonische uitstraling die wordt gecreëerd door de pannendragers en de branders te combineren met de schitterende keukenbladen van Dekker Zevenhuizen, Erbi of Kemie verovert momenteel Nederland. De intelligente, innovatieve apparatuur van PITT Cooking is van hoogwaardige kwaliteit, functioneel en kan volledig worden afgestemd op ieders stijl van koken. Over de toepassing is zorgvuldig nagedacht met als uiteindelijk resultaat, dat alle onderdelen in perfecte harmonie samengaan.

Dutch Design
PITT Cooking is een KIWA GASTEC gecertificeerd product. KIWA GASTEC beoordeelt of de constructie aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. Maar ook of de (gas)uitstoot binnen de wettelijke waarden blijft. Dankzij dit keurmerk kan PITT Cooking de producten geheel in eigen beheer ontwerpen en produceren. In Nederland, want dat komt de kwaliteit enkel ten goede.

PITT Cooking werkt exclusief met Nederlandse bladenleveranciers: Dekker Zevenhuizen, Erbi en Kemie. Een samenwerking die garant staat voor de allerbeste kwaliteiten: Composiet, Graniet, Beton/Terazzo, Glas, Keramiek, Corian, LG Hi-Macs, RVS, Green-Core & Top Core. De combinatiemogelijkheden met PITT Cooking zijn eindeloos.

Perfect Technology
Het geheim van PITT Cooking schuilt in de unieke toepassing, die volledig op maat en naar wens van de gebruiker kan worden geïnstalleerd. Met de allerbeste kwaliteiten in materialen en de hoogste technologische toepassingen, die als verborgen schatten onder het keukenblad schuil gaan.

PITT Cooking biedt de mogelijkheid tot een ruime branderopzet voor het plaatsen van grote pannen (ook bij het inbouwen van een bladdiepte van 60 cm). PITT Cooking heeft bij de 11 basisopstellingen de branders in de verticale hartafstand 28 cm uit elkaar staan, dit t.o.v. de 20 cm bij de traditionele opstelling. Over de horizontale afstand is dit minstens 32 cm t.o.v. de 26 cm bij de traditionele opstelling. Bij de XL varianten is dit bij beide assen 5 cm meer. Door deze speciale techniek kan de al ruime basisopstelling probleemloos in een werkbladdiepte van 60 cm worden geplaatst. Bij de XL variant is dit al vanaf een werkbladdiepte van 65 cm mogelijk..

Unieke kenmerken van PITT Cooking:


Gietijzeren, zeer compacte pannendragers.

Onderhoudsgemak

3 type branders: 2 KW, 3 KW, 30% hoog rendement 0.2-5 KW brander.

Deze laatste brander maakt sudderen en wokken mogelijk. Bediening uit een knop; doordraaien naar laag vermogen, rechts opdraaien naar max. 5 KW vermogen

Branders bestaan uit losse elementen

Geëmailleerd hitteschild in combinatie met een siliconen afdichtingsring, ter bescherming van het werkblad.

Hoogwaardig aluminium bedieningsknoppen in een aluminium afdichtingsschaal

Kernwaarden van PITT Cooking:


Afmeting branders traditionele kookplaat

Horizontaal. 26 cm Verticaal. 20 cm

PITT Horizontaal min 32 cm (XL +5 cm) Verticaal 28cm (XL + 5 cm)

23 modellen

11 configuraties

6 modulaire systemen

6 XL varianten

Alle configuraties zijn eindeloos met elkaar te combineren

Alle configuraties hebben slechts èèn vaste gasaansluiting

Op alle producten van PITT Cooking rust een volledige garantie van 5 jaar.

Dekker Zevenhuizen, Erbi en Kemie geven op hun werkbladen de gebruikelijke garantie!

Voor meer informatie: PITT Cooking - www.pittcooking.nl

 

Is een keuken vol superluxe apparatuur en gadgets per se milieuonvriendelijk? In tegendeel zou je bijna denken. Fabrikanten proberen elkaar de loef af te steken met vindingen die water en energie besparen. Daarmee lopen ze vooruit op regels van de overheid die strenger en strenger worden.

Communicatief
Con@ctivity van Miele is een slim communicatiesysteem tussen afzuigkap en kookplaat. De apparaten worden daarvoor beide voorzien van een communicatiemodule. De voor de kookplaat gekozen stand wordt aan de afzuigkap doorgegeven, die het afzuigvermogen daar op afstemt. De communicatie verloopt via het elektriciteitsnet; een extra aansluiting is niet nodig.

Volautomatisch
Miele toonde op de internationale keukenbeurs Living Kitchen huishoudelijke apparaten die geschikt zijn voor smart-grid. De was- en droogautomaten en afwasautomaten weten wanneer het qua energierekening gunstig is om te draaien en starten dan automatisch. Het is mogelijk deze huishoudelijke apparaten bijvoorbeeld via iPhone of iPad aan te sturen (InfoControl Plus). Desgewenst worden storingen zelfs automatisch aan het servicecenter doorgegeven.

Over de kook
De kokendwaterkraan is hot. Elk jaar komen er nieuwe modellen bij. Ook Dornbracht heeft een uitvoering gepresenteerd die net weer anders is van vormgeving en functie: Tara. Deze is recent opgenomen in de collectie van Dekker Zevenhuizen.

Een kokendwaterkraan kost per jaar 92-280 kWh aan stand-by verbruik, maar kan toch energie besparen. Bijvoorbeeld als je meerdere keren per dag kleine hoeveelheden water kookt (één kopje) én als je geregeld meer water kookt dan nodig, wat natuurlijk al snel het geval is (bron: www.milieucentraal.nl). Waterbesparend is een kokend waterkraan meestal wel. Bij een normale kraan duurt het meestal even voordat de straal echt heet is, waardoor er relatief veel water ongebruikt door de afvoer stroomt

Waterbesparend
De Hansadesigno is door de karakteristieke boogvorm een blikvanger pur sang. Techniek stond desalniettemin op de eerste plaats. Met een speciaal besturingspatroon kan maar liefst 50% energie en water worden bespaard. Een lichte weerstand in het midden van het hendeltraject beperkt het uitloopvolume tot ongeveer vijf liter per minuut (Hansa).

Stoomoven
Een stoomoven kan energiezuinig zijn, als het een hogedrukstoomoven is. Deze kookt niet alleen met stoom, maar kan ook druk opwekken om het eten sneller te garen. Door het hoge rendement is een hogedrukstoomoven energiezuiniger dan een inductiekookplaat. Bijkomend voordeel is dat je de hele maaltijd in één keer kunt bereiden. Er is geen aparte pit of kookzone nodig voor elk onderdeel (bron: www.milieucentraal.nl).

Magnetron
Voordeel van een magnetron is dat deze alleen het voedsel opwarmt, dus niet de schaal, lucht en ovenwanden. Het rendement is daardoor ruim vier keer zo groot als van een elektrische oven. Een combimagnetron met heteluchtfunctie is het milieuvriendelijkst: deze bespaart energie doordat hij de warmte efficiënter gebruikt (bron www.milieucentraal.nl).

Hoogste gasrendement
Het Nederlandse merk Pelgrim brengt met Greenlife een serie milieuvriendelijke apparaten op de markt. Zo zijn de kookplaten uitgerust met speciale A-plusbranders uit één stuk voor het hoogste gasrendement en een snellere aankooktijd. Fijn zijn ook de pandragers over de volle breedte, waardoor de pannen moeiteloos zijn te verschuiven en de plaat makkelijk is te reinigen.

Timemanagement
De nieuwe gas-op-glas kookplaten van Atag nemen timemanagement wel erg serieus. Elke pit heeft een eigen timer die zichzelf automatisch uitschakelt wanneer de ingestelde kooktijd is verstreken zodat geen energie wordt verspild. Deze 111 cm brede panoramische HG111MDA is perfect geschikt voor inbouw in een kookeiland.

Gas + inductie
Gemiddeld verbruikt een gaskookplaat jaarlijks 37 kuub gas en een elektrische kookplaat 200 kWh stroom. Koken op gas is dus milieuvriendelijker. Het allervriendelijkst is koken op gas onder glas. Daarbij ligt een glasplaat over de gaspitten heen en kan er geen warmte om de pan heen wegstromen.

Overzichtelijk
Koelspecialist Liebherr introduceert de UIK1550. Deze onderbouwkoeler (119 liter) is bijzonder vanwege de uittrekbare lade in plaats van een deur. Alles is overzichtelijk binnen handbereik, ook de achterste rij, waardoor onnodig zoeken met een open deur wordt voorkomen. De Soft Telescopic-lade wordt de laatste paar centimeter automatisch dichtgetrokken. Ook daardoor wordt onnodig energieverbruik voorkomen. De energieklasse is dan ook A++ (Buram Electro).

Koelen & milieu
AIs een grote koelkast per se een energieverslinder? Een Walk-in-Fridge is ook leverbaar met een koelsysteem gebaseerd op watertechniek. Het waterverbruik van deze motor is gelijk aan de jaarlijkse consumptie van één persoon. Het systeem kan worden gekoppeld aan een gesloten vloerverwarming. Bijkomend voordeel is dat het gebruikte water wordt teruggepompt in het verwarmingssysteem met een temperatuur van 40 graden Hierdoor wordt het huis met één graad bijverwarmd.

Vaatwassers
Eerlijk is eerlijk, afwassen met de hand is in bijna alle gevallen beter, maar technische innovaties maken de nieuwe generatie afwassers aanmerkelijk minder energieverslindend. Zo zijn er modellen die zijn aangesloten op de warmwaterkraan en niet zelf het water hoeven te warmen. Dat kan elektriciteitsverbruik tot 25% verlagen.

Afzuigkappen met katalysator
Axiair afzuigkappen zijn steeds vaker standaard voorzien van een geïntegreerde Domaplasma powered by plasmaNorm-katalysator. Goed nieuws, want deze wasemkappen zijn vrijwel onderhoudsvrij, duurzaam, milieuvriendelijk, energiebesparend en stil. Dit model heeft een netto circulatie-capaciteit van 900 m3/uur en is er als wand- en eilandversie.

Als het aan de overheid ligt is elke woning op termijn klimaatneutraal. Bij dat streven past een wasemkap met katalysator. In een speciale vetfilter worden de kookdampen en de afgezogen lucht ontdaan van vaste deeltjes, vetten, oliën en andere verontreinigingen. In de katalysator wordt vervolgens een speciaal reactie- en oxidatieproces op gang gebracht, waardoor de geuren uiteen vallen en veelal aanwezige verontreinigingen (bacteriën, schimmelsporen, virussen) worden vernietigd. Dat proces gaat door zolang de afzuigkap aanstaat en de lucht brandzuiver is. Dit systeem is zeer energiezuinig omdat er door het ontbreken van een afvoerkanaal naar buiten geen enkel warmteverlies is vanuit de woning. Dat betekent 100% energiebesparing met betrekking tot de verwarming tijdens de stookperiode.

Meer weten over energieën milieu in het dagelijks leven? Kijk op www.milieucentraal.nl. Op deze site is een schat aan informatie te vinden, onderverdeeld in overzichtelijke rubrieken.

 

Dekker ontwikkelde samen met een Nederlandse producent de nieuwe, energiebesparende led-verlichting. De spots geven warm licht, dat u ook kunt dimmen. Het praktische van deze led-verlichting is dat de verlichting niet warm wordt en gemakkelijk te monteren is. Zelfs op bestaande halogeentrafos is het mogelijk om de Dekker led-verlichting aan te sluiten. De spots zijn uitgevoerd in een moderne rvs-look en onderhoudsvrij.

Led kleurt de verlichting
Licht kent verschillende kleurnuances: van warm rood tot het koele wit van het daglicht. Licht wordt uitgerukt in Kelvin. De led-verlichting is leverbaar in verschillende kleuren, namelijk:

Warm wit, 2800 Kelvin
Wit, 3200 Kelvin

De Dekker led-spots zijn 100% kleurvast en geven maar liefst 50.000 uur dezelfde lichtkleur. Een halogeenlamp verandert daarentegen steeds meer van kleur.

Voor elke keuken een led-lamp
Voor de moderne keuken introduceert Dekker een rechthoekig armatuur met een geïntegreerde dimmer: de Dekker Milano. Ook nieuw in het assortiment is de Dekker Torino. De Torino is een ronde inbouwspot, die eventueel als opbouwspot te monteren is met de los verkrijgbare opbouwring. De Torino wordt geleverd met bijpassende opbouw dimmer.

Als marktleider volgt Dekker Zevenhuizen de laatste trends en ontwikkelingen in de samenleving en speelt daarop in. Of liever nog: zet deze trends zelf. Met veertien nieuwe kleuren Toplaminaat® houdt Dekker zijn kleurenaanbod continu actueel. Het rijke kleurenpalet is namelijk wat het Toplaminaat®-blad zo aantrekkelijk maakt.

Collectie 2010
De Dekker Zevenhuizen collectie van 2010 introduceert maar liefst veertien nieuwe kleuren Toplaminaat®. De kleuren zijn afgestemd op de laatste trends. De werkbladen van het materiaal Toplaminaat® krijgen steeds meer een karaktervolle structuur, die een extra dimensie aan het decor toevoegt.

ABS afwerking
Voor elke nieuwe kleur Toplaminaat® zijn ook ABS-lijsten op voorraad. Wanneer er gekozen wordt voor afwerking met ABS, kiest u voor kwaliteit, design en exclusiviteit. Bij de kleuren uit de collectie van Dekker Zevenhuizen worden keukenbladen met een spoelbak niet meer afgeplakt met HPL, maar wordt er altijd gebruik gemaakt van een afwerking met het sterkere ABS. Recht afplakken is alleen mogelijk wanneer het om kleuren buiten de kleurencollectie gaat. Een ABS-randlijst is namelijk veel steviger dan een afgeplakte rand en daarnaast minder gevoelig voor beschadiging. Een afgeplakte zijde is namelijk schadegevoelig tijdens het transport, bij de montage en in het gebruik. De robuuste randlijst ziet er mooier en luxer uit. Des te meer reden om te kiezen voor het sterkere ABS.

Brugconstructie
Wilt u uw keuken met vrijstaande elementen complementeren? Kies dan voor de brugconstructie. De oplossing voor tafels, krukken, banken en stollenwanden. De uiterst solide bruggen zijn gemaakt van 62 mm dik stollenwandmateriaal. De elementen zijn verkrijgbaar in alle Toplaminaat® kleuren en worden afgewerkt met ABS in dezelfde kleur. De brugconstructie is eenvoudig te monteren. Naast een aantal standaardmaten tegen een speciale prijs, is ook maatwerk mogelijk.

Was het kunststof blad in het verleden vooral praktisch en gunstig geprijsd, vandaag de dag is het puur design. Door verbeterde technieken, maar vooral dankzij de randlijst. Een speciale randafwerking kan het Toplaminaat ®-blad een heel andere uitstraling geven. Robuust, stijlvol, trendy, strak: met een luxe randlijst creëert u de sfeer. Daarom heeft Dekker van meet af aan veel aandacht geschonken aan zijn collectie randlijsten. Zo was Dekker de eerste leverancier die alle ABS-lijsten in dezelfde kleur als het bladoppervlak aanbood.

Nieuwe gefrijnde rand
Bijzonder is ook de houten randlijst die Dekker speciaal ontwikkelde voor de nieuwe Toplaminaat ®-kleuren met hun used look. Deze lijst lijkt sterk op een gefrijnde rand, wat het blad een unieke uitstraling geeft.

De lijst is volledig met de hand gepatineerd en vormt dus ook nog eens een waar stukje vakwerk! De gefrijnde rand is nu verkrijgbaar in vijf kleuren.

Noviteit: de led-randlijst
Een ander uniek concept dat door Dekker op de markt is gebracht, is de led-randlijst: een luxe randlijst waardoor licht schijnt. De ledstrip en aansluiting worden ingefreesd in de rand van het Toplaminaat ®-blad. Het blad zelf heeft een drager van 4 cm Greenpanel ®.

De randlijst is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: twee met een strak, recht design, en één met subtiele ronde vormen.

Waar laat u uw keukengerei als u een kookeiland heeft? Dekker komt met het antwoord: in een EasyRack.

EasyRack is het ideale opbergsysteem voor eilandopstellingen. Het systeem wordt ingebouwd in het blad, en kan precies naar eigen wens worden ingericht. Zo is er de keus uit een snijplankhouder, messenblok, afvalbakjes, opbergruimte, een kruidenrek en nog veel meer. EasyRack is vervaardigd van hoogwaardig rvs; de deksels zijn van volkunststof of rvs. Het systeem is verkrijgbaar in zwart en wit.

Duurzaamheid wordt steeds meer de norm. Ook in de keuken. Daarom heeft Dekker Zevenhuizen een basismateriaal voor kunststof keukenbladen ontwikkeld dat FSC-gecertificeerd is, en een kleinere ecologische voetafdruk achterlaat dan andere dragers: Greenpanel ®. De eerste bladen zijn nog maar net uitgeleverd, maar Dekker ontwikkelt nu al doór om meer mogelijk te maken.

Greenpanel ® is, net als multiplex en spaanplaat, een dragermateriaal voor de Toplaminaat ®-bladen. Het is vervaardigd van HDF (high density fiber board), een plaat met een hogere dichtheid dan MDF. Voor Greenpanel ® is in vergelijking met ander dragermateriaal minder volume nodig, waardoor het minder CO2-uitstoot oplevert. Omdat het gepatenteerde, watervaste materiaal lichter is dan andere dragers, is de montage van het blad ook gemakkelijker.

In ontwikkeling
Greenpanel ® is op dit moment leverbaar in 32 en 38 mm, maar daar komt verandering in! Het 60 mm-blad is reeds gepresenteerd €" en de reacties waren bijzonder positief. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. De productie van 60 mm vraagt namelijk om verschillende aanpassingen. Zo moeten voor 60 mm Greenpanel ® nieuwe onderdelen worden ontwikkeld. Die investeringen is Greenpanel ® meer dan waard. Want hoe dikker het blad, hoe groter de voordelen!

De modern-klassieke keuken vraagt gewoon om het mozaïekblad van Dekker Zevenhuizen. Een mozaïekblad, dat moderne kenmerken en traditionele elementen stijlvol verenigt, waardoor het de uitstraling heeft van de jaren 60 en toch zichtbaar van nu is. Want het mozaïek is vervaardigd van glas - en dat geeft het blad een heel eigentijdse look. Ook typisch modern aan het blad zijn de voegen. Die zijn namelijk kleurecht, niet-poreus en bovendien voorzien van Microban®, waardoor vuil niet kan intrekken. Ook bacteriën krijgen geen kans. En dat is wel zo hygiënisch.

Blijvend mooi
Voor dit trendy mozaïekblad wordt geen gehard glas, maar regulier glas gebruikt. Dat is door en door gekleurd, waardoor eventuele krassen nauwelijks opvallen. Zo blijft het blad er jarenlang mooi uitzien - zeker wanneer er zon of licht op schijnt. Dan komt het hele blad tot leven: het gaat glinsteren en lijkt zelfs transparant te worden. Een prachtig warm, nostalgisch accent in de keuken van vandaag.

Uitvoeringen
Het mozaïekblad is ongeveer 6,7 cm dik en wordt afgewerkt met een mooie, haaks betegelde voorrand. Het is verkrijgbaar in vijf trendy kleuren. Er zijn ook vijf verschillende voegkleuren mogelijk. Wilt u een contrasterende kleur? Of hebt u liever een onopvallende voeg? Combineer zelf - en geef uw blad uw persoonlijke accent!

Bron: Dznet