1061
Vier Sinterklaas met IKEA
Gepubliceerd: 04-11-2014 Laatste update: 10-10-2023

De winter is in aantocht en dat betekent dat Sinterklaas zijn intrede doet bij IKEA. Bij dit woonwarenhuis vind je een prachtige selectie cadeaus voor kinderen van alle leeftijden. De producten zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen te helpen nieuwe avonturen te beleven. Hier zijn enkele cadeautips van IKEA, variërend van kleine verrassingen tot grotere geschenken.

Keukenplezier voor kleine chef-koks

Voor de jonge keukenprinsen en -prinsessen is er de VINTERKUL roller met verschillende vormen. Hiermee kunnen ze moeiteloos feestelijke koekjes maken door simpelweg over het deeg te rollen. 

Ontdek de wereld van de keuken

Als jouw kinderen graag meehelpen in de keuken, geef ze dan de DUKTIG speelgoedkeuken cadeau. Deze speelgoedkeuken is voorzien van een kookplaat, wasbak en oven, net als een echte keuken. 

WIN-VLOERKLEED.png

Timmerplezier voor kleine bouwers

Voor de jonge timmermannen en -vrouwen in de dop is er de DUKTIG werkbank. Deze werkbank is in hoogte verstelbaar en groeit dus mee met het kind. Een geweldige manier om hun creativiteit te uiten. 

Endeloos speelplezier

Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken met de LILLABO garage met takelwagen. Deze garage biedt verschillende niveaus, vakken, schuifdeuren, parkeerplaatsen en een afneembare oprit voor urenlang speelplezier. 

Circuspret voor jonge artiesten

Help kinderen om hun innerlijke circusartiest te ontdekken met de TRÄNING jongleerset. Deze set bevat ballen en kegels die ook kunnen worden gebruikt als bowlingspel, en ringen en kegels die samen een werpspel vormen.

Sprookjeswereld

Laat sprookjes tot leven komen in het nieuwe SAGOHUS sprookjeshuis. Dit zachte huis wordt geleverd met drie poppen: een heks en twee kinderen, waardoor kinderen hun favoriete sprookjes kunnen naspelen. 

Ontspannen en balanceren

Of het nu gaat om gamen, tv kijken of gewoon lekker ontspannen, de FLAXIG balansstoel biedt het perfecte plekje voor kinderen. Deze stoel is ontworpen om het evenwicht te trainen en moedigt kinderen aan om te bewegen en te schommelen, wat beter is voor hun lichaam dan stilzitten. De FLAXIG balansstoel is beschikbaar voor € 49.95.

Zet je favoriete spullen in de schijnwerpers

De SYNAS led-lichtbak brengt de favoriete spullen van je kinderen in de schijnwerpers. Of het nu gaat om verzamelingen of tekeningen, deze verlichte lichtbak creëert een gezellige sfeer in de kamer. D

Voor de jonge sportliefhebbers

De nieuwe textielcollecties van IKEA voor kinderen zijn gericht op hun passies. Het zachte BOLLKÄR speelgoed in de vorm van sportballen is een perfecte aanvulling op de kamer van een jonge atleet. 

Bij IKEA vind je deze winter de ideale cadeaus om de kinderen te betoveren en hun verbeelding te laten stralen. Breng een bezoek aan IKEA en ontdek deze wonderlijke wereld van cadeau-ideeën voor de feestdagen.

Lees ook

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide