3595
IKEA kersttrends 2015
Gepubliceerd: 12-10-2015

Als de dagen korter worden, begint het meteen te kriebelen bij IKEA: nog even en dan is het kerst! De periode van knusse winteravonden, lekker dineren en gezellig bij elkaar zijn. Met lichtjes, sterren en kerstballen uit de nieuwe VINTER 2015 collectie breng je je huis helemaal in die fijne kerstsfeer. Laat je inspireren door de nieuwe ideeën voor in, onder en rond de kerstboom. Alle kerstproducten en winterse decoraties zijn vanaf nu verkrijgbaar bij IKEA.


Aandacht maakt kerst mooier

Laat alle stress voor de kerstdagen van je afglijden en besteed wat extra aandacht aan de dingen die kerst zo mooi maken. Zoals het versieren van je huis met deze feestelijke kerststerren. Verwelkom de winter met de stralende STRÅLA hanglamp of andere stervormige decoraties uit de VINTER 2015 collectie.



Creatief met kerstballen

Kerstballen zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Je kan er de meest prachtige figuren mee maken. Wat dacht je van dit hart in de slaapkamer? Of een slinger van kerstballen in de hal? Natuurlijk mag je ze ook gewoon in de kerstboom hangen. Het is jouw feestje!


Bubbels in ijskoude glazen

Proosten op een gezellige avond doe je geheel in stijl met de handgemaakte champagneglazen uit de VINTER 2015 collectie. De glazen zijn versierd met sneeuwvlokken, net zoals de waterglazen uit deze collectie. De andere winterse glazen zijn gedecoreerd met ijskristallen. Warm welkom

Zorg ervoor dat de visite zich extra welkom voelt deze kerst met een rendieren deurmat en een winterse krans aan je deur. Met engelendecoraties is je woonkamer zo in de kerstsfeer. En na een lange avond vol gezelligheid kom je helemaal tot rust in je eigen kerstboomhut.


Voor onder de kerstboom

Het leukste moment van kerst is wanneer de cadeaus uitgepakt mogen worden. Dus zorg je ervoor dat de kerstcadeaus er prachtig uitzien met het pakpapier uit de VINTER 2015 collectie. Hoe eerder alles ingepakt is, hoe langer je ervan kan genieten onder de kerstboom.

inspiratiebrochures1.png



Uw takken wonderschoon

De kerstboom versieren is iets dat je met veel liefde en aandacht doet. Ga je voor de traditionele lampjes en kerstballen? Of kies je dit jaar voor variatie zoals stoffen sneeuwpoppen, zachte hartjes, glimmende dennenappels en houten kerstballen?



Alles voor het kerstdiner

Voor sommigen is de tafel dekken voor het kerstdiner bijna tot kunst verheven, terwijl anderen best een beetje hulp kunnen gebruiken. Met de nostalgische tafelkleden en bijpassend servies uit de VINTER 2015 collectie is de tafel meteen klaar voor een sfeervol kerstdiner. Dat wordt genieten!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide