Wenst u een grote doucheruimte met veel bewegingsvrijheid, een veilige vlakke douchevloer zonder drempel en een instapbreedte die u zelf kunt kiezen? Kijk dan eens op de site bij HuPPE want deze Duitse A-merk fabrikant biedt vier bijzondere Walk-In series. Onlangs is daar de prijsgunstige serie HuPPE Design pure aan toegevoegd. Deze serie heeft een minimalistische vormgeving die in alle details perfect is doorgevoerd, zodat een grote transparantie ontstaat. Bijzonder zijn de strakke profielen met een heldere rechte lijnvoering. Naast de mooie vormgeving is het design zeer opvallend, want de profielen zijn in vijf trendy kleuren leverbaar. Bij het model met de zwaaideur zijn de profielen bovendien in het bijzonder bicolor design te leveren. Voor meer veiligheid zijn alle modellen geschikt voor een drempelloze, vlakke en veilige douchevloer. Speciaal voor de vlakke vloerinbouw biedt HuPPE de strakke douchebakken EasyStep.

Een Walk-In douche biedt veel ruimte en comfort, en een instapbreedte die op persoonlijke behoefte kan worden gemaakt. Met de nieuwe serie kunt u wat de maatvoering betreft alle kanten op, want HuPPE levert de Design pure met een breedte van 200 tot zelfs 1.600 mm. Daarnaast is de standaardhoogte van 2 m ideaal voor lange mensen.

Wat deze serie bijzonder maakt zijn de kleuren en het bicolor design. Bij de profielen kunt u kiezen uit wit, zilvermat, zwart, grijsbruin en chroomlook. Bij het model met de zwaaideur zijn de profielen leverbaar in het bijzondere bicolor design. De mogelijkheden zijn: chroomlook i.c.m. wit, zwart, zilvermat of grijsbruin (taupe). Bovendien is bij de enkele zijwand het glas leverbaar met een exclusief chroomdecor, dat de douchewand een uniek uiterlijk geeft. Alle modellen worden in helder veiligheidsglas geleverd (6 of 8 mm). Het glas is bovendien standaard leverbaar met de Bubbles decoratie en deels of geheel ondoorzichtig met de zandstraaldecoratie Privatima. Alle glazen uitvoeringen zijn optioneel leverbaar in het onderhoudsvriendelijke “anti-plaque. Dat verminderd vuil- en kalkaanhechting.

 

Voor liefhebbers van verfijnde en puristische binnenhuis architectuur heeft HÜPPE de nieuwe zwaaideurserie HÜPPE Enjoy pure ontwikkeld. De minimalistische vormgeving, die in alle details perfect is doorgevoerd, heeft een heldere rechte lijnvoering met subtiele rondingen. Het veelzijdige assortiment zorgt voor individuele oplossingen, terwijl de forse breedte maten een groot ruimtelijk comfort creëren. Daarnaast zorgen een aantal toonaangevende voordelen voor een unieke en veilige douchebelevenis, ideaal voor levensbestendig wonen. Een belevenis die extra elan krijgt door de combinatie met de vlakke douchebakken van de serie EasyStep. En voor de prijs hoeft u het niet te laten, want HÜPPE heeft onlangs de prijzen verlaagd.

Wat opvalt aan de serie HÜPPE Enjoy pure zijn de filigraan en transparante afdichtingsprofielen en de minimalistisch gestileerde scharnieren, grepen en stabilisatiebeugel. Deze geven deze serie een karakteristiek en zeer transparant uiterlijk. De vlak aansluitende scharnieren, het muurhoekje en de raamloze glassegmenten zijn niet alleen esthetisch fraai om te zien, zij zorgen bovendien voor een eenvoudige reiniging. De standaard greep is rond, optioneel is een fraaie hoekige comfortgreep leverbaar. De deursluiting heeft een verdekt hef-/daalmechanisme, zodat de deur perfect opent en sluit. Daardoor zijn deze douchewanden ook zeer geschikt voor inbouw gelijk met de vloer. Bovendien zijn ze met of zonder waterkering te monteren. Zonder is barrièrevrij en zorgt voor meer veiligheid. De omvang (breedte tot zelfs 1.600 mm) geeft veel ruimte en creëert grote douches met veel comfort. De standaardhoogte van 2 m biedt ideale toepassingsmogelijkheden voor lange mensen.

De ontwerpers van HÜPPE hebben dit ontwerp doorgevoerd in 11 profielarme en 16 modellen met profiel. Met veel keuze in hoek- en halfronde modellen en verschillende inbouwvarianten voor normale tot brede nissen, waaronder een Walk-In zijwand met beweegbaar segment. Alle modellen worden in helder veiligheidsglas geleverd (6 of 8 mm). Het glas is bovendien standaard leverbaar met de Bubbles decoratie en deels of geheel ondoorzichtig met de zandstraaldecoraties Privatima en Sand plus. Alle glazen uitvoeringen zijn optioneel leverbaar in het onderhoudsvriendelijke “anti-plaque”. Op aanvraag zijn asymmetrische modellen en schuine kanten/uitsparingen bij zijwanden en vaste segmenten mogelijk.

HÜPPE zwaaivouwbare douchecabine, ideaal voor kleine bad- en doucheruimten. U wenst een ruimere douche maar komt ruimte te kort? Of moet u de douche ombouwen voor levensloop bestendig wonen of voor gebruik van rolstoelen? Voor dit soort situaties heeft douchewandfabrikant HÜPPE de Design elegance zwaaivouwbare douchecabine ontwikkeld. Ideaal voor kleine bad- en doucheruimten omdat deze douchecabine direct na het douchen eenvoudig en in zijn geheel tegen de wand kan worden ingeklapt, zodat de doucheruimte 100 % benut kan worden.

De HÜPPE Design elegance is geschikt om vrij in de ruimte te installeren. Er is geen beperking van hoeken en nissen. De deurelementen en zijpanelen zijn zowel naar binnen als buiten te vouwen, al gelang de situatie.

Veilige instap, ideaal voor levensloop bestendig wonen
De toegang of te wel de breedte van de HÜPPE Design elegance douchecabines zijn leverbaar tot wel 1.250 mm. Hiermee zijn nis situaties te creëren tot 2500 mm. Deze zijn ontworpen voor gebruik van rolstoelen en rollators en voldoen ruimschoots aan de DIN-normen, die een breedte eist van 1.200 mm. Ook de vlakke vloer en het feit dat er geen afdichtingsprofiel van toepassing is zorgt voor een barrièrevrije instap.

Helder glas of decoratie
De vouwdeur en zijwanden van de HÜPPE Design elegance zijn leverbaar in helder CE-gecertificeerd veiligheidsglas. Als decoratie is het zandstraal decor “Privatima” te leveren. Deze decoratie bestaat uit een 80 cm hoog mat vlak die voldoende privacy waarborgt. Beide uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en u heeft het voordeel dat u het glas eenvoudiger en sneller kunt schoonmaken.

Walk-In douchewanden zijn heel populair. Een Walk-In douchewand lijkt op het eerste gezicht eenvoudig. Toch leert de ervaring, dat als u kiest voor kwaliteit, design en functionaliteit u beter kunt kiezen voor een A-merk, zoals het Duitse merk HÜPPE. Want deze toonaangevende fabrikant heeft al vele jaren ervaring met hoogwaardige Walk-In douchewanden, die zich onderscheiden in kwaliteit, vormgeving en functionaliteit. En niet te vergeten het CE-keurmerk en de 10 jaar garantie. Geen fabrikant biedt u zoveel series en unieke mogelijkheden op het gebied van exclusieve glasdecoraties, kleuren van beslag en varianten in glassoorten. Alles draait om perfectie en individuele oplossingen.

Markant: HÜPPE Duplo pure
De markante Walk-In serie HÜPPE Duplo pure is een toonbeeld van minimalistisch design. Uniek in vormgeving door de horizontale scheiding van de glazen panelen die deze serie zijn markante uiterlijk geeft. Door de glazen panelen ieder hun eigen decor te geven ontstaat een bijzonder ontwerp. Voorbeelden zijn de combinatie met decor Sand Plus met helder glas. Dankzij de horizontale verdeling zijn breedten mogelijk van 1.000 tot 2.000 mm, met het voordeel dat de wanden door één persoon zijn te installeren en te transporteren (kleine verpakking). M.b.v. de speciale design muurbeugel kunnen zelfs diepten tot 1.500 mm stabiel worden geïnstalleerd.

HÜPPE Studio Paris/Berlin
Met de series HÜPPE Studio Paris en HÜPPE Studio Berlin biedt HÜPPE meerdere Walk-In oplossingen. Uniek zijn de maatoplossingen en het designprofiel voor montage aan het plafond. Het beslag is in alle RAL-kleuren te leveren en in diverse metallieke oppervlakken. Zeer karakteristiek zijn de kleurcombinaties van de scharnieren en deurgrepen. De bijzondere constructie heeft een inlay, die in een afwijkende kleur of metallieke oppervlakte leverbaar is. Zo ontstaan nieuwe en exclusieve kleurcombinaties die tegemoet komen aan individuele wensen.

HÜPPE Enjoy pure
Bij de Walk-In van de serie Enjoy kan de wand worden verlengd met een 36 cm breed segment dat 180° is te draaien. Als deze wand naar binnen staat houdt dat spatwater tegen. Staat de wand in het verlengde dat ontstaat een extra diepe Walk-In (samen maximaal 1.960 mmm). Als dit segment open staat creëert dit een grotere instap.

De Duitse douchewandfabrikant HÜPPE is opnieuw in de prijzen gevallen met de door Phoenix Design ontworpen zwaaideurserie HÜPPE Enjoy. Het innovatieve design, de hoge kwaliteit en de grote mate van functionaliteit zijn door de jury als “excellent” beoordeeld. De iF Design Award 2014 en de Reddot Award 2014 zijn de derde en vierde designprijs die HÜPPE heeft gewonnen. In 2013 heeft het bedrijf de Plus X Award en de Interior Innovation Award 2013 gewonnen.

Wat bijzonder is aan de series HÜPPE Enjoy pure en HÜPPE Enjoy elegance, zijn de glazen elementen, die zijn uitgevoerd zonder bevestigingsprofielen. Ook de verchroomde scharnieren en de greep geven deze series een karakteristiek en uniek uiterlijk. Bij de serie pure zijn deze strak, bij de serie elegance wat ronder. De vlak aansluitende scharnieren en de profielloze glassegmenten zorgen voor een unieke designbeleving en hoge transparantie. Het voordeel is bovendien dat het reinigen zeer eenvoudig gaat.

De deursluiting is een staaltje van perfectionisme en heeft een verdekt hef-/daalmechanisme, die er voor zorgt dat de deur 5 mm omhoog gaat tijdens openen. Daardoor zijn deze douchewanden zeer geschikt voor inbouw gelijk met de vloer en mooi te combineren met de EasyStep vlakke douchebakken. De instap is barrièrevrij dankzij de optionele waterkering en universele afwateringsstrip. Dit is mooier en zorgt voor meer veiligheid. De breedten (tot 1.500 mm) en zijwanden tot zelfs 1.600 mm creëren grote en ruimtelijke douches. Daarnaast biedt de standaardhoogte van 2 m ideale toepassingsmogelijkheden voor lange mensen.

De ontwerpers van Phoenix Design hebben dit unieke concept doorgevoerd in een grote verscheidenheid aan modellen. Voor in hoeken en nissen levert HÜPPE meerdere uitvoeringen, w.o. ronde modellen met een 1- en 2-delige deur. Daarnaast een vrijstaande zijwand en de trendy Walk-In met en zonder beweegbaar deel. Alle modellen worden in echt veiligheidsglas (6 of 8 mm) geleverd met CE-keurmerk. Naast het heldere glas kan het glas in drie stijlvolle decors worden geleverd. Dit zijn Privatima, Sandplus en Bubbles. Al deze decors en het heldere glas zijn bovendien met het onderhoudsvriendelijke “Anti-plaque” te leveren.

Om de douchewanden harmonieus aan te sluiten bij het ontwerp van de badkamer introduceert douchewandfabrikant HÜPPE de kleurtrends zwart en grijsbruin. Zwart staat mannelijk en past in de strakke industriële en futuristische vormgeving, terwijl de kleur grijsbruin warmte, elegantie en natuur uitstraalt. Dankzij de uitbreiding van kleuren van zowel de profielen als het glas, biedt HÜPPE u nog meer keuzemogelijkheden. Zodat bijzondere en individuele oplossingen met standaard componenten, eenvoudig en met een reële prijs zijn te realiseren.

De nieuwe kleuren zwart en grijsbruin zijn van toepassing bij de profielen van de douchewandseries Design elegance en Design pure. Bij het A-merk HÜPPE heeft u bij elke serie de keuze in de vormstijl “pure”, strakke en heldere lijnen, of “elegance” met ronde elegante vormen. De vormstijl ziet u ook terug in de exclusieve deurgrepen, scharnieren, afdekkappen, e.d. Wat de profielen betreft kunt u bij de zwaaideurmodellen nu kiezen uit zilvermat, wit, chroom-look en de nieuwe kleuren zwart en grijsbruin. Bij de profielen van de schuifdeuren biedt HÜPPE nog meer mogelijkheden: zilvermat, wit, chroom-look, chroom-look/zilvermat, chroom-look/wit, chroom-look/zwart en de nieuwe kleurtrends zwart, grijsbruin en chroom-look/grijsbruin.

Wat het glas betreft, natuurlijk echt veiligheidsglas met CE-normering, levert HÜPPE voor de series Design elegance en Design pure nu 12 verschillende mogelijkheden. Waaronder helder glas, glas met verschillende decors, wel of niet voorzien van anti-plaque. Nieuw zijn de kleuren grijs en brons die prachtig aansluiten bij de nieuwe profielkleuren zwart en grijsbruin. De beide nieuwe glaskleuren zijn ook met anti-plaque leverbaar. Anti-plaque is een extra onderhoudsvriendelijke laag met een minimale vastheid van 10 jaar. Zodat minder vuil aanhecht en het vereenvoudigt het schoonmaken.

Douchen in het ligbad geeft meestal een natte boel. Een douchegordijn biedt niet altijd de gewenste oplossing. In dat geval is een badwand de ideale oplossing. Met de prachtige badwanden van douche- en badwandfabrikant HÜPPE kunt u uw ligbad opwaarderen tot een luxe en ruime doucheruimte. Met weinig kosten creëert u een mooie en veilige doucheruimte, en bent u van de natte vloer en het douchegordijn af! Het bijkomende voordeel is dat u nauwelijks last ondervindt van de verbouwing, want het plaatsen van een badwand gaat snel en zonder hak- en breekwerk.

Speciaal voor plaatsing op ligbaden biedt HÜPPE meerdere designoplossingen met de badwandserie Design pure en Design elegance. De ontwerpstijl Pure is voor liefhebbers van minimalistisch en strak, de designstijl Elegance is natuurlijk en elegant vormgegeven. Deze vormgeving herkent u in de profielen, scharnieren en deurgrepen. Voor de meer stoere en prijsgunstige badkamer biedt HÜPPE de badwandserie Combinett 2. Al deze oplossingen vernieuwen de badkamer op een verantwoord mooie en functionele manier zonder al te hoge kosten.

De HÜPPE badwandenseries Design pure en elegance zijn het neusje van de zalm, puristisch of elegant, maar altijd met een hoge transparantie en hoge kwaliteit van de scharnieren en profielen. De badwanden zijn leverbaar als 1-delige, 2-delige (vast segment met zwaaideur) en als 2 of 3-delige zwaaivouwdeur of in combinatie met zijwand en fraai geïntegreerde plafondsteun. Er zijn verschillende standaard breedtematen te leveren, voor maatwerkprojecten kunnen speciale maten aangemaakt worden. De profielen zijn leverbaar in de meest gevraagde tinten, nl.: wit, zilvermat en chroomlook. Het echte 6 mm dikke veiligheidsglas, is als helder glas te leveren of met de zandstraaldecors Bubbles, Sand Plus of Privatima. Alle uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en de consument kan de badwand in een handomdraai reinigen.

Met de serie Combinett 2 kunt u voor baden in een nis of hoek, wandafsluitende gesloten oplossingen creëren. Het stoere karakter wordt bepaald door de doorlopende profiellijsten. Waar u uw douche-armatuur plaatst maakt niet uit. De serie bestaat uit een 2-delige en 3-delige badklapwand. Tevens is er ook een 3-delige badklapwand met een breed 1e segment, dat op de kopse kant van het bad geplaatst kan worden of een zijwand met geïntrigeerde plafondsteun. Deze serie kan ook als niet gesloten worden geïnstalleerd. Dankzij de verschillende oplossingen zijn verschillende en royale instapbreedten te creëren. De profielen zijn leverbaar in het wit en zilvermat. Het kunstglas is voorzien van een druppelmotief.

Hardsteen is een duurzaam en mooi materiaal en ideaal voor toepassingen in badkamers en wellness ruimten. Om aan deze landelijke stijl tegemoet te komen introduceert HÜPPE een nieuwe serie douchebakken in hardsteenlook en gelcoat. Net als de douchewanden hebben deze douchebakken een bijzonder ontwerp met heldere rechte lijnen en passen harmonieus in een minimalistisch vormgegeven badkamer. De douchebakken onderscheiden zich door de gunstige prijs en de geïntegreerde drain. Een extra winstpunt is het rooster van de draingoot, die ook in roestvast staal is te leveren.

De hardsteenlook levert HÜPPE in de kleuren wit, graniet grijs, donker beton en antraciet zwart. Het materiaal gelcoat in de kleur wit. Beide uitvoeringen worden in diverse maten geleverd, tot zelfs 900 x 1.500 mm. De geïntegreerde drain is eenvoudig te reinigen, dankzij het afneembare draindeksel en de uitneembare sifon. Prijzen vanaf Є 595,00.

Voor de opstelling van douchewanden introduceert HÜPPE een modulair hardstenen dorpelsysteem in de kleur antraciet zwart. De dorpels bestaan uit vlakke en afloopdorpels. De vlakke dorpels zijn aan de kopse kanten met 45° hoeken uitgerust. De onderzijden zijn gezandstraald voor een goede hechting aan de specie.

Douchewandfabrikant HÜPPE heeft met de nieuwe serie X1 s ’werelds belangrijkste innovatieprijs op het gebied van technologie, sport en lifestyle gewonnen. Deze innovatieprijs is de internationale Plus X Award “Best Product of the Year”. De conclusie van de internationale jury uit 32 landen luidde: HÜPPE X1 heeft een maximale kwaliteit, een hoge mate van duurzaamheid, een indrukwekkend design en een uitstekende functionaliteit. HÜPPE is heel trots op deze innovatieprijs en verwacht, dankzij de aantrekkelijke prijzen vanaf Є 535,-, het hart van vele consumenten te veroveren.

De glazen douchewanden van de serie X1 imponeren met de hoogwaardige en robuust ogende chromen rand en subtiele profielen. Dankzij de constructie en de profielvrije segmenten is de transparantie groot en esthetisch mooi om te zien. De deur sluit altijd perfect dankzij de doorlopende magnetische afdichtstrip. Het reinigen van de glasplaat en de overlapping tussen de twee glazen segmenten is bijzonder gemakkelijk dankzij het reinigingsmechanisme, die met één vinger is te bedienen. Vanzelfsprekend is het glas echt veiligheidsglas, in de meeste gevallen 6 mm.

HüPPE heeft de zwaai- en schuifdeurserie CLASSICS uitgebreid. Ondanks de gunstige prijzen krijgt u de welbekende hoge HüPPE kwaliteit met echt 6 mm veiligheidsglas en schitterende designdetails. De vernieuwingen zorgen voor nog meer voordelen.

Aan het assortiment zijn nieuwe hoekinstappen en kwartronde zwaaideuren toegevoegd. De nieuwe hoekmodellen zijn voorzien van vaste segmenten. Hierdoor komt het draaipunt van de deuren verder naar binnen. Het voordeel is, dat bijvoorbeeld een aan een wand gemonteerde radiator vrij hangt en beschadigingen worden voorkomen. Met name bij kleine badruimten is dit ideaal en geeft dit toch een comfortabele instap.

De serie CLASSICS oogt heel stijlvol, transparant en mooi. Transparant doordat er minder profielen aan de bovenzijde zitten. Stijlvol dankzij echt glas. Mooi door de concaaf gevormde greeplijst en fraaie designdetails van de profielen en de scharnieren. In de wandverbinding ziet u ook geen lelijke schroeven in het zicht, dat maakt het geheel nog perfecter.

De draaideuren gaan zowel naar binnen als naar buiten open hetgeen voor een ideale instap zorgt. Bijkomend voordeel is dat de douchewanden ook in kleine ruimten inzetbaar zijn. De lagering in de rollen aan de onder- en bovenzijde (geen geleiders) zorgen voor een voortreffelijk loopgedrag. Een significant detail zijn de reinigingshulp en reinigingsknoppen. Deze zorgen ervoor dat u de wand snel kunt uitnemen, zodat de moeilijk bereikbare plaatsen ook goed zijn te reinigen. Dan blijft de douchewand jarenlang mooi.

De serie CLASSICS is leverbaar in 12 modellen in de kleuren glanzend chroom, zilvermat en wit bij hoogten van 1.900 mm. De deuren zijn van echt 6 mm veiligheidsglas en kunnen voorzien worden van het onderhoudsvriendelijke "anti-plaque". Op aanvraag zijn asymmetrische modellen leverbaar. Prijzen vanaf ? 650,- incl. BTW.

Bent u een liefhebber met creatieve ideeën of bijzondere wensen voor uw bad-, fitness- of wellnessruimte? Dan kan douchewand fabrikant Hüppe u helpen, want het sterke punt van Hüppe is het concretiseren van creatieve ideeën op basis van individuele wensen.

Immers geen mens heeft dezelfde wensen en ieder mens heeft steeds meer behoefte zich te onderscheiden. Zeker op het gebied van douche- en wellnessruimten waar u samen of alleen kunt ontsnappen aan de hectiek van alle dag.

Want daar kunt u in alle rust genieten van een heerlijke douchebeleving. In een omgeving waarin uw status en lifestyl herkenbaar zijn. In een doucheomgeving die bovendien comfortabel en veilig is.

Maatwerkoplossingen
Hüppe creëert individuele maatwerkoplossingen. U kunt het zo gek niet wensen of Hüppe maakt het. Met kennis en passie en met de kwaliteit die de reputatie van Hüppe groot heeft gemaakt.

Kijk gerust eens op www.huppe.nl voor de exclusieve dealers en laat u vrijblijvend inspireren.
Bron: Sanigids

Onder het dynamische motto SHOWER POWER 2009 introduceerde HüPPE op de vakbeurs ISH de nieuwe design douchewandystemen ENJOY en REFRESH. De gunstig geprijsde serie ALPHA & CLASSICS. De zeer fraaie EASYSTEP vlakke douchebak en de nieuwe modellen van de topserie DUPLO, KALEA en VISTA. Daarnaast zijn aan de serie 501 DESIGN een aantal innovaties doorgevoerd. HüPPE is verfrissend als nooit tevoren!

 

Dit jaar is voor HüPPE het innovatiejaar, want naast de vele nieuwe series heeft het toonaangevende bedrijf ook de designseries Duplo, Kalea en Vista verder ontwikkeld. Zo komt HüPPE nog beter tegemoet aan de vraag naar individuele oplossingen.

Bij de Walk-In serie Duplo is de douchebelevenis nog groter geworden. Met de nieuwe en toch stabiele dwarssteun kunnen diepten van 1,5 m worden gerealiseerd. Dankzij de breedten van de glazen panelen tot 2 m, zijn dus nu forse doucheruimten van ca. 3 bij 1,5 m te creëren. Meer intimiteit is mogelijk dankzij het nieuwe combidecor Sand Plus. Hierbij wordt het onderste ruit over de gehele oppervlakte gezandstraald, de bovenste is glashelder voor een vrij uitzicht. De voeg tussen de ruiten heeft het voordeel, dat er een flinke zeephouder tussen de ruiten geplaatst kan worden. De handgreep is extra uitgerust met een strakke handdoekhouder, dus die hoeft niet te worden aangeschaft. Dankzij de horizontale tweedeling is de serie Duplo zeer geschikt voor grote maten en ontstaan geen logistieke problemen.

Een primeur is de modern en hoekig vormgegeven U-cabine van de serie Vista. De strakke en chroomglanzende strip aan de bovenzijde geeft deze serie een uniek design kenmerk. De U-cabine heeft nauwelijks profielen en is uitgevoerd met zijwanden en twee vederlicht lopende schuifdeuren, die zijn voorzien van innovatieve rollagers. Het ontwerp is zeer geschikt voor een combinatie met vlakke douchebakken. Dit komt mede door de barrièrevrije instap en de afneembare waterkering. Uniek is het unclipsysteem. Hiermee kunnen de glasdeursegmenten eenvoudig losgenomen worden, zodat deze aan alle zijden goed gereinigd kunnen worden.

Voor grote douches is de serie Kalea ook inzetbaar. De nieuwe modellen met zijdeel voor in een nis of hoek, bieden nog meer mogelijkheden. Het nieuwe hef/zenkmechanisme van de zwaaideuren en meer decoraties voor alle series perfectioneren het geheel.

Voor liefhebbers van design en topkwaliteit bij gunstige prijzen introduceert HüPPE twee series glasdouchewanden met zowel zwaai- als met schuifdeuren. Het bijzondere is dat beide series leverbaar zijn in de nieuwe designstijlen ELEGANCE en PURE. Met deze nieuwe designstijlen komt HüPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers de een wenst heldere en rechte lijnen en heeft een voorkeur voor minimalistische badarchitectuur. De ander wil elegante ronde en meer romantische vormen in de badkamer. Daarnaast biedt HüPPE dankzij de vele extras en de "first class" kwaliteit veel waar voor je geld. Bovendien heeft HüPPE een primeur: als enige in de branche levert deze fabrikant de functies Soft-Close en Soft-Open, een geruisloze deurbediening die optioneel leverbaar is.

Bij de serie douchewanden HüPPE Design elegance zijn zachte rondingen de kern van het ontwerp. Dit ziet u consequent terug in de deurgreep, profielen, scharnieren en wandbevestigingen. Bij de serie HüPPE Design pure ligt het accent van het ontwerp op de heldere strakke lijnvoering, het stijlvolle doorlopende afdekprofiel en de exclusieve deurgreep.

Beide lijnen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook een unieke combinatie mogelijk is van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven het ontwerp een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Voor eenvoudige reiniging kunnen de deurelementen naar binnen worden gezwaaid m.b.v. een eenvoudig mechanisme. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel krijgen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetische mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele hoek-, nis- en Walk-In modellen en drie modellen voor ligbaden. De standaardhoogten zijn 1.900 en 2.000 mm.

U zoekt een exclusieve glazen Walk-In of bijzondere douchewand, puristisch vormgegeven, duurzaam en perfect van kwaliteit? Dan is de nieuwe serie HüPPE Studio Berlin pure wat voor u. Het design is zeer exclusief en speciaal voor HüPPE ontworpen door het succesvolle ontwerpbureau Phoenix Design. Het resultaat vervult ieders droomwensen, want HüPPE is authentiek en inspirerend en weet perfect aan de tendens van individualiteit tegemoet te komen!

Ontwerpbureau Phoenix Design zegt: "De moderne ontwerpstijl PURE van HüPPE is een eerbetoon aan rechte lijnen, ruimtelijke beleving en de kunst van het weglaten, gebaseerd op "less is more". Op basis van deze puristische designstijl zijn door ons nieuwe beslagcollecties ontworpen, zodat HüPPE tegemoet komt aan de tendens van individuele wensen en onderscheidende douchewand creaties. Daarnaast hebben wij negen unieke chroomdecors voor in het glas vormgegeven, waarmee HüPPE als enige een exclusieve oplossing kan bieden."

De nieuwe serie bekoort niet alleen door het strakke design, maar vooral dankzij de bijzondere mogelijkheden van de beslagcollectie. Want de scharnieren, muurhoeken en grepen zijn in alle RAL-kleuren te leveren en in glanzend chroom, edelmat-chroom en glanzend goud. Bijzonder is de inlay die in een afwijkende kleur of materiaal is te leveren. Dit creëert exclusieve combinaties, zoals bijvoorbeeld een inlay in het wit in combinatie met de basis van chroom. Of zwart gecombineerd met glanzend goud. U kiest wat u wenst, uw lievelingskleuren zitten erbij.

Het assortiment van HüPPE Studio Berlin pure is onbegrensd. Voor iedere douche- of wellnessruimte is er een mooi model. Of het nu gaat om een Walk-In of bijzondere modellen voor in een hoek, nis of tegen een wand, met of zonder profielen, rond of hoekig, alles is mogelijk. Daarbij zorgen de barrièrevrije instap en vlakke douchebakken, ook van HüPPE, voor nog meer veiligheid en comfort. Ook maatoplossingen met schuine kanten en uitsparingen zijn mogelijk zonder compromissen op het gebied van het design.

Wilt u absolute exclusiviteit dan biedt HüPPE als enige fabrikant decoraties van chroom, die in het glas zijn geïntegreerd. Ook hier kunt u kiezen uit negen inspirerende dessins. Heeft u behoefte aan meer intimiteit dan kunnen bijzondere sferen worden gecreëerd met de nieuwe zandstraaldecors of u kiest gekleurd glas (optiwhite, brons, groen of grijs) of structuurglas. Wilt u een exclusief motief in het glas, dan zijn familiewapens en teksten ook mogelijk. Deze zijn zowel positief als negatief (ruit gezandstraald, motief helder) in het glas aan te maken. Het onderhoudsvriendelijke "anti-plaque" is standaard bij de prijs inbegrepen, evenals schuine kanten en uitsparingen.

In het kader van de nieuwe designstijlen ELEGANCE en PURE heeft douchewandfabrikant HüPPE de serie Refresh gerestyled in de designstijl PURE. De stijl PURE is voor liefhebbers van de moderne en duurzame ontwerpstijl "minder is meer". Een minimalistische ontwerpstijl met heldere rechte lijnen en strakke hoeken. Opnieuw is HüPPE is er in geslaagd design, stijl en kwaliteit verder te perfectioneren.

Met de restyle van de serie HüPPE Refresh pure heeft HüPPE de kunst van het weglaten een nieuw elan gegeven. De douche oogt zeer transparant en helder mede dankzij de strakke en ranke profielen. De mooie wandprofielen hebben een geïntegreerd verstelmechanisme, vanzelfsprekend zijn geen schroeven in het zicht. Nieuw is de unieke wandconsole techniek waarmee de wand eenvoudig en gemakkelijk gemonteerd kan worden, zodat deze altijd perfect hangt.

De ontwerpers van HüPPE hebben dit unieke concept doorgevoerd in een grote verscheidenheid in modellen. Vierhoek-, vijfhoek-, kwartrond- en halfronde modellen en verschillende inbouwvarianten voor nissen. Ook over een comfortabele instap is goed nagedacht, want bij alle modellen openen de zwaaideuren naar binnen en buiten. Het voordeel hiervan is dat deze douchewanden ook in kleinere badkamers toegepast kunnen worden. Bij alle modellen is een unieke scharniertechniek toegepast die optisch gezien een lust voor het oog is en zorgen voor een goede reiniging. De functionele en strakke beugelgrepen perfectioneren het geheel.

Alle modellen worden in helder echt glas geleverd, standaard en met meerprijs in het onderhoudsvriendelijke "anti-plaque". Indien gewenst kan met behulp van de zandstraaldecoratie "Sand Plus", de wand minder transparant worden gemaakt. Bovendien kunnen stijlvolle decorvarianten "Karo" in het glas worden gezandstraald. De scharnieren en beugels zijn hoogwaardig verchroomd. De wandprofielen zijn in vier trendy kleuren leverbaar: wit, zilvermat, titaanzilver en glanzend chroom. Dus voor ieder wat wils.

Soft-Open en Close is een nieuwe en unieke functie die douche- en badwanden fabrikant HüPPE introduceert. Hiermee zet HüPPE de trend. Wat u bij laden van de keuken al gewend bent, kan dus nu ook met de glazen schuifdeuren van uw douchewand. Een deur die dus vanzelf en zachtjes opent en sluit, geruisloos zodat niemand het hoort. Dus meer comfort, meer gemak en een onberispelijke kwaliteit, typisch HüPPE!

Deze geruisloze bediening is onlangs geïntroduceerd bij de glazen schuifdeuren van de betaalbare series Design elegance en Design pure. Naast dit exclusieve voordeel biedt HüPPE deze schuifdeuren bovendien aan in twee trendy designstijlen, ELEGANCE en PURE. Met deze designstijlen komt HüPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers u bent wellicht een liefhebber van strakke en heldere lijnen en heeft een voorkeur voor minimalistische badarchitectuur. Anderen dromen van meer elegante en romantische vormen in de badkamer.

Beide designstijlen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook een unieke combinatie mogelijk is van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven uw badkamer een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Ook wat het onderhoud betreft biedt HüPPE de ideale oplossing. Ten eerste kan het glas met het onderhoudsvriendelijke anti-plaque worden geleverd. Hiermee wordt het reinigen nog makkelijker en de aanhechting van kalk en vuil aanzienlijk verminderd. Ten tweede kan de deur naar binnen worden gezwaaid zodat u overal perfect bij kunt komen. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel toepassen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetische mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele varianten en drie modellen voor ligbaden. De standaardhoogten zijn 1.900 en 2.000 mm.

Bij renovatie worden steeds vaker ligbaden vervangen door douchewanden. Douchewandfabrikant HüPPE heeft hiervoor vele mooie en betaalbare oplossingen. Voor liefhebbers van ruime doucheruimten levert deze gerenommeerde fabrikant de zogenaamde Walk-In douchewanden. Deze zijn prima toepasbaar in een open ruimte maar ook in afgescheiden badruimten. De Walk-In douchewanden zijn leverbaar in verschillende breedtematen tot zelfs 2 mtr en bij hoogten tot zelfs 2,4 mtr. De diepten zijn in principe onbegrensd, afhankelijk van het type douchebak. Voor douchebakken levert HüPPE verschillende series, zoals de serie Easystep en Gigo. De douchebakken zijn standaard in meerdere diepten leverbaar, maatwerk is ook mogelijk. Voor elke maat is dus een combinatie van douchebak en Walk-In de ideale oplossing.

Naast Walk-In levert HüPPE vele douchewanden met schuif- en zwaaideuren voor in een nis of elke andere variant, dit alles ter vervanging van uw bad situatie. Een onderscheidend voordeel is, dat bij alle series de scharnieren, profielen en grepen in twee designstijlen, ELEGANCE en PURE, geleverd kunnen worden. De ontwerpstijl ELEGANCE is gebaseerd op weelderige, speelse en natuurlijk ronde vormen.

De stijl PURE is een eerbetoon aan heldere rechte lijnen en hoekige designs. Naast deze unieke designstijlen is bij HüPPE exclusiviteit troef. U heeft een grote keus in profielkleuren, glaskleuren, glasdecoraties gezandstraald of een chroomdecoratie geïntegreerd in het glas. Het onderhoudsvriendelijke anti-plaque is als optie leverbaar, zodat u het glas eenvoudig kunt reinigen.

Bij HüPPE is het aspect duurzaam al jaren een begrip. Alle douchewanden worden duurzaam geproduceerd en hebben een hoge en degelijke kwaliteit, zodat u er jaren probleemloos van kunt genieten. Laat u inspireren op www.huppe.nl of bezoek één van de vele dealers.

Glazen draaideuren voor doucheruimte in een nis en zwaaideuren voor de entree van de badkamer zijn in de landen aan de Middellandse Zee al jaren populair. Ook in Nederland wordt glas steeds vaker in moderne badarchitectuur geïntegreerd. Een trend waar douchewanden fabrikant HüPPE al jaren onderscheidende oplossingen voor heeft.

Een glazen zwaaideur geeft een ruimte meer transparantie en een open karakter, en geeft tevens bijzondere lichtinvallen, een essentieel voordeel in vergelijking met gesloten deuren. Privacy is nooit een probleem, want naast het heldere glas levert HüPPE ook de standaard zandstraaldecors sand plus en intima. Zo straalt de deur de gewenste identiteit uit of geeft het decor de glazen deur een uniek karakter aan de ruimte.

HüPPE levert de serie ProEdition zwaaideuren met een glasdikte van 8 mm.

Als u dat wenst kan het glas extra voorzien worden van anti-plaque. Deze beschermlaag vergemakkelijkt het onderhoud van uw douchewand, kalk en zeepresten zullen hierdoor minder snel hechten. Het standaard assortiment bestaat uit breedten van 500 1.000 mm bij hoogten tot 2.000 mm. Op aanvraag is ook maatwerk mogelijk tot een hoogte van 2.400 mm. De strakke scharnieren zijn van verchroomd edelstaal.