Het afgelopen jaar was de kleur roze al steeds vaker te zien in mode- en interieurdesign. Onlangs is ook een roze tint uitgekozen tot dé kleur van het jaar 2018. Deze roze kleur met warme, vergrijsde ondertoon combineert mooi met chroom, goud en zwart. De Geesa collecties Tone, Tone Gold en Nemox Black zijn dan ook uitermate geschikt om te combineren met de nieuwe trendkleur.

Het gebruik van kleur is een trend, die steeds meer wordt toegepast. Zo is ook de kleur roze steeds meer te zien in mode- en interieurdesign. Niet vreemd dus dat de warme, grijsroze tint, Heart Wood, is uitgeroepen tot dé kleur van het jaar 2018. Deze roze kleur, maar ook de schakeringen ervan, is niet alleen geschikt voor de slaapkamer of woonkamer, maar staat ook elegant in het toilet of de badkamer. Zeker in combinatie met chromen, gouden of zwarte accessoires. De Geesa badkameraccessoirecollecties Tone, Tone Gold en Nemox Black vormen dan ook een fraaie, moderne samenstelling met de nieuwe trendkleur.

Tone & Tone Gold
Compact en stijlvol; deze woorden typeren Geesa’s badkameraccessoirecollectie Tone. De verleidelijke eenvoud en het slimme design van de accessoires maken dat Tone past in een verscheidenheid aan interieurs. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. De collectie is ingetogen, maar toch krachtig genoeg om in iedere badkamer het verschil te maken. Het voortreffelijke kwaliteitsniveau van het Tone ontwerp heeft geleid tot een bekroning met een iF Design Award. De trendkleur van 2018, in combinatie met de Tone accessoires in glanzend chroom, maakt een badkamer eigentijds en elegant. Door de rijke uitstraling van de Tone Gold accessoires, in samenstelling met de warme kleur roze, toont de sanitaire ruimte luxueus en chic.

Nemox black
De Nemox Black accessoires passen binnen de trend van minimalistische badkamers: een krachtig ontwerp zonder opsmuk, met rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. De Nemox Black collectie is strak en sober. De matzwarte finish geeft de collectie iets mysterieus. Daarbij voelen de zwarte accessoires zich thuis binnen andere interieurtrends, zoals de toepassing van natuurlijke materialen en het gebruik van planten in sanitaire ruimtes. Zwart combineert voortreffelijk met hout, natuursteen en groen, maar is vanzelfsprekend ook prachtig in combinatie met roze.

Black it is! Zwarte tegels, zwarte muren en kozijnen, zwarte waskommen en zwarte kranen; het gebruik van zwarte elementen in sanitaire ruimtes is een duidelijk zichtbare trend. Het traditionele wit en chroom maakt plaats voor zwarte accenten. Geesa brengt haar succesvolle Nemox collectie, naast chroom en geborsteld RVS, nu ook op de markt in een stijlvolle matzwarte variant; de Nemox Black. Deze Nemox collectie is strak en sober. In de matzwarte finish krijgt de collectie ook iets mysterieus en door het gecreëerde contrast ontstaat er een spannende inrichting van de badkamer en het toilet. De hoogwaardige Nemox Black collectie is vervaardigd van RVS en heeft een diep matzwarte finish gekregen.

Zwart is trendy! De ingetogen, matzwarte Nemox Black collectie van Geesa is dan ook helemaal van nu. Ondanks het bescheiden design, springen de accessoires in het oog, want de matzwarte kleur zorgt voor een mysterieus en spannend contrast in de badkamer en het toilet.

Nemox-Black-Accessory-pack_LR.jpg

Interieurtrends
De strakke, sobere Nemox Black accessoires passen binnen de trend van minimalistische badkamers: een krachtig ontwerp zonder opsmuk, met rechte lijnen en een eenduidige vormentaal. Daarbij voelen de zwarte accessoires zich ook thuis binnen andere interieurtrends, zoals de toepassing van natuurlijke materialen en het gebruik van planten in sanitaire ruimtes. Zwart combineert namelijk mooi met hout, natuursteen en groen, maar is vanzelfsprekend ook prachtig in combinatie met wit.

Hoogwaardige collectie
De Nemox Black accessoires zijn vervaardigd van RVS en hebben een hoogwaardige, matzwarte finish gekregen. De Black collectie bestaat uit een handdoekring, badgreep, wandhanddoekhouders, toiletborstelhouder, haakjes en een toiletrolhouder met én zonder klep. Een bijzondere toevoeging aan deze collectie is de matzwarte scheerspiegel. Deze éénarmige, ronde spiegel kan aan de wand worden bevestigd en is tot drie keer vergrotend. Geesa geeft twee jaar garantie op de Nemox Black collectie, die verkrijgbaar is vanaf oktober 2017.


Tijdens de grootste en meest toonaangevende sanitairbeurs in de wereld, de ISH in Frankfurt, toont Geesa haar noviteiten 2017. Op de ISH lanceert de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant haar nieuwste, minimalistische collectie AIM, welke onder andere een fraaie telefoonhouder biedt. Ook presenteert Geesa de verfijnde 27 Collectie en de speciale Rail Mountable Mirror. Daarnaast zijn de onlangs geïntroduceerde collecties Comfort & Safety en Nelio te bezichtigen. Met de ‘Best Project Choice’ assortimentselectie highlight Geesa haar project bestsellers, die uitblinken in bewezen functionaliteit en kwaliteit. De ISH vindt plaats van 14 t/m 18 maart 2017.

AIM
Tijdens de ISH 2017 lanceert Geesa haar nieuwste collectie AIM. Deze collectie biedt functionaliteit in een minimalistisch ontwerp. AIM is het toonbeeld van ‘less is more’: strakke lijnen en geometrische symmetrie in glanzend chroom. Geen opsmuk, maar eenvoud qua ontwerp en installatie. Alle accessoires bieden gemak en comfort aan zowel de installateur als de gebruiker. Bijzonder is dat naast de gangbare badkameraccessoires, zoals een toiletrolhouder, handdoekhouder en haakjes, de AIM collectie ook een smalle, glazen planchet biedt, waarop de mobiele telefoon kan rusten tijdens het verblijf in de badkamer of het toilet. Tevens is deze AIM telefoonhouder er in combinatie met een toiletrolhouder. De AIM collectie is ontworpen door Joanna Boothman Design, Amsterdam.

27 Collectie
De 18 verchroomde artikelen uit de 27 Collectie zijn allen functioneel en stijlvol tegelijk. Deze fraai ontworpen badkameraccessoires zijn rond en verfijnd; een ideale combinatie, die toepasbaar is in vele interieurstijlen. De 27 Collectie accessoires zijn gemakkelijk en snel te monteren en tillen de badkamer en het toilet naar een hoger niveau.Comfort & Safety
De Comfort & Safety collectie heeft Geesa speciaal ontwikkeld om de veiligheid in de badkamer én het toilet op een gemakkelijke en stijlvolle manier te vergroten. Zonder afbreuk te doen aan distinctie geeft deze collectie zekerheid en luxe aan de sanitaire ruimte. De Comfort & Safety collectie bestaat uit verscheidene veiligheidsgrepen en beugels, die op verschillende plekken in de badkamer en het toilet geplaatst kunnen worden. Door de rondingen wordt het stoten verminderd en door het duurzame karakter van de accessoires zijn deze perfect te integreren in een levensloopbestendige omgeving.

Nelio
Met Nelio heeft Geesa een stoere en zeer smaakvolle serie neergezet. In het Fins betekent Neliö ‘vierkant’ en dat is waar deze serie grotendeels op gebaseerd is: een aantrekkelijk kubistisch lijnenspel is te zien in de wandbevestiging. Het robuuste, vierkanten muurblok wordt aangevuld met ronde vormen binnen het accessoire. Dit zorgt voor een spannend samenspel. De Nelio accessoires stralen in elke moderne badkamer allure uit.

Rail Mountable Mirror
Aan Geesa’s brede assortiment make-up en scheerspiegels, waarbij gebruiksgemak en design hand-in-hand gaan, voegt de fabrikant een nieuwe spiegel toe; de Rail Mountable Mirror. Het bijzondere aan deze spiegel is de stangbevestiging, waardoor de spiegel met gemak aan bijvoorbeeld de douchestang kan worden bevestigd op elke gewenste hoogte. Scheren onder de douche wordt hiermee mogelijk.

Best Project Choice
In de publieke ruimtes van grootschalige projecten worden de sanitaire accessoires veelvuldig en intensief gebruikt. Het is dus van belang dat de accessoires van hoge kwaliteit zijn en de beste functionaliteit bieden. Door Geesa’s jarenlange ervaring in de projectenbranche introduceert de fabrikant op de ISH een ‘Best Project Choice’ assortimentsselectie. Deze geselecteerde artikelen zijn al decennialang bestsellers en daarmee bewezen zeer geschikt voor gebruik in hotels, cruiseschepen, woningbouwprojecten en utiliteitsbouw. Bovendien garandeert Geesa voor deze selectie een optimale beschikbaarheid én een prijsvoordeel bij grote afname. De ‘Best Project Choice’ artikelen zijn ook bij uitstek geschikt voor maatwerk. De geselecteerde artikelen zijn te herkennen aan de vermelding #bestprojectchoice.

Geesa is van 14 t/m 18 maart 2017 op de ISH in Frankfurt te bezoeken in Hal 3.0, stand C24. Meer informatie over Geesa is te vinden op www.geesa.nl.

De badkamer en het toilet zijn ruimtes waarin veiligheid voorop moet staan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, met name in gevallen van verminderde mobiliteit van de gebruiker. Geesa heeft een Comfort & Safety collectie ontwikkeld, speciaal om de veiligheid in de badkamer én het toilet op een gemakkelijke en stijlvolle manier te vergroten. Zonder afbreuk te doen aan distinctie geeft deze nieuwe collectie zekerheid en luxe aan de sanitaire ruimte.

Het veiliger maken van de badkamer is te realiseren met enkele aanpassingen, zoals het plaatsen van veiligheidsgrepen, daar waar even houvast nodig is. Geesa is erin geslaagd een collectie te ontwerpen, die veilig en comfortabel is, zonder concessies te doen op esthetisch vlak.

Eigentijdse veiligheid
De Comfort & Safety collectie bestaat uit verscheidene veiligheidsgrepen en beugels, die op verschillende plekken in de badkamer en het toilet geplaatst kunnen worden. Door de rondingen wordt het stoten verminderd en door het duurzame karakter van de accessoires zijn deze perfect te integreren in een levensloopbestendige omgeving. Alle artikelen uit de Comfort & Safety collectie zijn uitvoerig getest en voldoen aan de Europese norm 93/42/EEC voor medische hulpmiddelen. De kwalitatieve accessoires zijn vormgegeven in glanzend chroom, waarop Geesa standaard 12 jaar garantie geeft. De vloeiende lijnen in combinatie met het materiaalgebruik geven de Comfort & Safety producten een stijlvol karakter en zijn daardoor perfect toepasbaar in een eigentijdse badkamer.

Geesa toont met deze nieuwe collectie dat aspecten als comfort en veiligheid geen afbreuk hoeven te doen aan een luxe uitstraling van de sanitaire ruimte. Want de Comfort & Safety collectie biedt veiligheid met behoud van allure.

 

Het creëren van een hotelbadkamer in je eigen huis is een trend, die aanhoudt. Waar de Hotel collectie voorheen alleen bestond uit (bad)grepen, reserverolhouder en badhanddoekplateau’s, heeft Geesa deze collectie nu in dezelfde lijn uitgebreid met verscheidene badkameraccessoires, zoals onder andere een zeepdispenser, planchet, toiletrolhouder en een dubbel haakje. De functionele Hotel collectie is nu een complete serie, die niet alleen geschikt is voor hotels, maar ook voor de consumentenbadkamer. Want als je in een hotel van alle sanitaire luxe wordt voorzien, waarom dan niet ook in je eigen huis?!

Het verwezenlijken van een luxe badkamer zit ‘m niet alleen in het sanitair, maar vooral ook in de details: de badkameraccessoires. Hier leent de gecompleteerde Hotel collectie van Geesa zich perfect voor! Al decennia lang is de Hotel collectie Geesa’s basisserie, die wereldwijd wordt ingezet in hotels en publieke ruimtes. Het uitgangspunt van de chromen Hotel collectie is functionaliteit. De accessoires zijn herkenbaar aan de rozet en het tijdloze ontwerp combineert goed met vele badkamermeubels, keramiek, tegels en kranen.

Uitbreiding Hotel collectie
Geesa heeft besloten deze succesvolle collectie uit te breiden met 13 aanvullende accessoires in dezelfde lijn en van dezelfde onverwoestbare kwaliteit, zoals een toiletborstelhouder, toiletrolhouder, planchet, handdoekenring, dubbel haakje en glashouder. Nieuw is de kunststof inzet, wat meer stabiliteit geeft en geluid vermindert bij het plaatsen van onder andere glas op het metaal. Ook op deze accessoires geeft Geesa de bekende ‘12 jaar’ garantie.

Door de aanvullingen is de Hotel collectie een volwaardige serie geworden. En doordat de collectie zeer gunstig geprijsd is, zijn de accessoires ook uiterst geschikt voor de consumentenbadkamer. Er hoeft dus geen genoegen te worden genomen met minder dan perfectie voor de badkamer thuis. Door het design en de functionaliteit creëer je met de nieuwe Hotel accessoires je eigen hotelbadkamer.

De Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa breidt haar accessoirecollecties uit met nieuwe producten voor de sanitaire ruimte. Het betreft de gestileerde Nemox collectie, de strakke designcollectie Modern Art, de functionele Hotel collectie en de veelzijdige basketcollectie.

De nieuwe aanvullingen verrijken de reeds bestaande collecties en maken deze volledig. Alle accessoires zijn toepasbaar in de badkamer en/of het toilet.

Nemox collectie
De Nemox collectie is subtiel en functioneel en bestaat uit ronde vormen en gestileerde accenten. De Nemox accessoires zijn verkrijgbaar in zowel chroom als stainless steel. De chroom collectie is nu aangevuld met een messing zeepschaal en in de stainless steel serie is een Accessory Pack toegevoegd, bestaande uit een toiletrolhouder, toiletborstel en een haakje.

Modern Art
In de collectie Modern Art is een strakke vormgeving uitstekend gecombineerd met een rijke uitstraling. Modern Art accessoires worden over de hele wereld gekocht door liefhebbers van design. De Modern Art collectie is vooral strak vierkant, zonder ook maar iets aan elegantie te verliezen. Deze designcollectie is verrijkt met een planchet van 60 cm.

Hotel
De Hotel serie kenmerkt zich door functionaliteit en is al een eeuw lang Geesa’s basisserie. De collectie wordt wereldwijd ingezet in hotels en publieke ruimtes. Nu heeft Geesa een fraai badhanddoekplateau aan deze collectie toegevoegd. Baskets
De basket is een onmisbaar item in de badkamer. De baskets van Geesa zijn het toonbeeld van functionaliteit en design; praktisch in het gebruik en mooi om te zien. De collectie bestaat uit verscheidene douche- en badkorven in verschillende afmetingen. Geesa heeft vier nieuwe basketjuweeltjes aan de collectie toegevoegd; een hoekbasket, welke open is aan de voorkant, twee langwerpige baskets, die uitlopend zijn en aan de lange zijde dienen te worden gemonteerd en een rechthoekige basket.

Ga je voor in de badkamer voor strak of sierlijk? Houd je van modern of klassiek? Kies je voor goud, glanzend chroom of RVS? Wat je smaak ook is, Geesa heeft badkameraccessoires in elke stijl. Het is niet de keuze voor het sanitair of de tegels, die de stijl van de badkamer bepaalt. Het zijn de accessoires, die het verschil maken. Details matter!

De accessoires bepalen de stijl en sfeer in een sanitaire ruimte. Neem een badkamer en richt deze in met strakke, chromen accessoires en de badkamer ziet er modern en fris uit. Neem diezelfde badkamer en pas verfijnde, gouden accessoires toe en de badkamer doet luxueus en chique aan. Met het aanpassen van de accessoires, geef je je badkamer dus een nieuw stijlstatement.

Perfectie
Het zijn de badkameraccessoires, die het verschil maken. Mooi vormgegeven accessoires voegen kleur, karakter en kwaliteit toe aan een sanitaire ruimte. En waarom zou je voor je de accessoires dan genoegen nemen met minder dan perfectie? Geesa werkt met hart en ziel aan perfectie, elke dag opnieuw. Geesa’s pay off is niet voor niks ‘details matter’, want de badkameraccessoirefabrikant besteedt aandacht aan elk detail van een accessoire. Geesa heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires voor sanitaire ruimtes en daarbinnen 19 verschillende collecties. Tone Eén van deze collecties is Tone. Deze lijn heeft een slim en gracieus design en is zowel verkrijgbaar in glanzend chroom als in de kleur goud. De verleidelijke eenvoud en de subtiele, sierlijke rondingen van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als een chique interieur. De collectie is ingetogen, maar toch krachtig genoeg om in iedere badkamer het verschil te maken. Door het voortreffelijke kwaliteitsniveau is Tone bekroond met de iF Design Award 2015.

En zo heeft Geesa meerdere prachtige collecties, die in de prijzen zijn gevallen vanwege de kwaliteit en het design van de accessoires. Wat je smaak ook is, Geesa badkameraccessoires zijn dé details voor een sanitaire ruimte, waarmee je een stijlstatement kunt maken.

Maak kennis met Nelio; de nieuwste collectie van de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant Geesa. Door de sterke combinatie van zuiver geometrische vormen, is Nelio een smaakvolle, stoere serie. In het Fins betekent Neliö ‘vierkant’ en dat is dan ook waar deze serie grotendeels op gebaseerd is: een aantrekkelijk kubistisch lijnenspel is te zien in de wandbevestiging. De serie kenmerkt zich door een robuust vierkant muurblok, welke aangevuld wordt met ronde vormen binnen het accessoire. Dit zorgt voor een spannend samenspel. Nelio is van glanzend chroom en straalt in elke moderne badkamer allure uit.

Met Nelio zet Geesa een stoere, maar zeer stijlvolle serie neer. Door de spannende mix van rondingen en een vierkante wandbevestiging heeft Nelio een eigentijdse uitstraling. Daardoor is deze serie zowel toe te passen in een robuust en stoer badkamerinterieur als in een meer elegante omgeving.

Mix & Match met Nelio
De Nelio collectie bestaat uit 19 artikelen, waaronder een toiletrolhouder, houders voor beker, zeepschaal en zeepdispenser, haken, zeepdispenser, basket en een planchet. Bovendien is er een Nelio Accessory Pack verkrijgbaar; een mooie cadeauverpakking met de drie meest essentiële accessoires voor in het toilet en de badkamer, namelijk een toiletrolhouder, toiletborstel en een haak. De Nelio serie leent zich bij uitstek om te mixen met de andere collecties van Geesa, zoals Bloq, Nexx, Modern Art en de spiegelcollectie.

Dutch design
Nelio is 100% ontwikkeld in Amersfoort en is zwaar verchroomd. De serie is eenvoudig te monteren en te onderhouden. Met Nelio laat Geesa weer een prachtige reflectie van Dutch design zien.

Verzorg je benen en voeten gemakkelijk met de comfortabele voetensteun van Geesa. Het warme weer komt eraan. De korte jurkjes en rokjes laten de blote benen weer zien en de voetjes moeten weer fris en verzorgd in open schoenen of slippers. Vrouwen willen voorbereid zijn op rokjesdag, maar elke vrouw kent het gestuntel en gedraai in de douche of het bad om mooie gladde benen te creeren en de voeten te verzorgen. Daar heeft Geesa, de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant, dé oplossing voor! De chromen voetensteun van Geesa is een handig model dat eenvoudig in de hoek van de douche kan worden geplaatst en steun geeft tijdens het scheren, scrubben, soppen en verzorgen van de benen en voeten. Door het zwarte antislipprofiel glijdt de voet niet weg en zijn scheerwondjes passé. Met de comfortabele voetensteun van Geesa is het verzorgen van de benen en voeten gemakkelijker, sneller en dus prettiger.

Om de benen en voeten deze zomer tip top voor de dag te laten komen, is de voetensteun van Geesa voor elke vrouw een onmisbare accessoire voor in de douche. Door simpelweg de voet op de voetensteun te laten rusten, blijf je in balans en is het gemakkelijk om de benen en voeten te verzorgen. Bovendien is de voetensteun handig voor het verwijderen van eelt en het lakken van de teennagels.

De voetensteun van Geesa is van verchroomd messing en heeft een eenvoudige, verborgen wandbevestiging. Op de gewenste hoogte kan de voetensteun in de hoek van de douche worden geplaatst en aan beide zijden van de wand worden bevestigd, waardoor deze niet veel ruimte inneemt. Door het zwarte antislipprofiel blijft de voet op zijn plek. De steun is vanwege zijn universele design mooi te combineren met badkameraccessoires uit de verschillende Geesa collecties. De voetensteun is praktisch en stijlvol tegelijk. Voor elke vrouw die graag, zonder gestuntel, gladgeschoren benen en keurig verzorgde voeten wilt hebben, is de comfortabele Geesa voetensteun dé must-have accessoire voor in de douche.

 

Geesa lanceert de met iF Design Award bekroonde serie ‘Tone’, presenteert de badkameraccessoirecollectie ‘Thessa’ en introduceert een uniek limited edition accessoire. Tijdens de grootste en meest toonaangevende badkamerbeurs in de wereld, de ISH in Frankfurt, toont Geesa haar noviteiten. Op de ISH presenteert de Nederlandse badkameraccessoirefabrikant, die dit jaar bovendien 130 jaar bestaat, de met de iF Design Award bekroonde serie ‘Tone’. Deze nieuwe lijn heeft een slim en gracieus design, waardoor de accessoires zowel in een modern als weelderig interieur passen. Ook toont Geesa de no-nonsense badkameraccessoirecollectie ‘Thessa’ voor het basis- tot middensegment. Speciaal voor het 130 jarig bestaan van de fabrikant introduceert Geesa een uniek en chique accessoire als limited edition. De ISH vindt plaats van 10 t/m 14 maart 2015.

Tone
Rank, compact en gracieus; deze woorden typeren Geesa’s nieuwe badkameraccessoirecollectie Tone, welke bekroond is met de iF Design Award 2015. De verleidelijke eenvoud en het slimme design van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als weelderig interieur. De sierlijke rondingen zijn subtiel en sterk tegelijk. Ingetogen, maar toch krachtig genoeg om iedere badkamer te laten stralen. Bijzonder aan de Tone collectie is dat de accessoires zowel verkrijgbaar zijn in chroom als in de kleur goud. De chromen Tone serie omvat een Accessory Pack en 19 artikelen, zoals een glashouder, planchet, basket en handdoekhouder. De accessoires uit deze serie kunnen gecombineerd worden met de Nemox en Wynk accessoires van Geesa. De serie Tone Gold betreft 21 accessoires en een Accessory Pack.

Thessa
De badkameraccessoirecollectie Thessa staat voor basic, no-nonsense design en kwaliteit in een vriendelijk prijssegment. Het is een breed opgezette collectie voor het basis- tot middensegment. Door de pure eenvoud zijn de Thessa accessoires toepasbaar in diverse badkamerstijlen. Thessa is sober en sierlijk tegelijk en makkelijk te monteren en te onderhouden. De serie omvat een Accessory Pack en 16 artikelen, waaronder toiletrolhouders, handdoekhouders, een planchet en een basket.

Limited edition
Ter ere van het 130 jarig bestaan lanceert Geesa op de ISH een uniek accessoire ontworpen door een vooraanstaand Nederlands designer. Dit accessoire is een chique limited edition en een prachtig detail voor een luxueuze badkamer; een échte musthave voor de designliefhebber.

Geesa, bijna 130 jaar actief in badkameraccessoires, marktleider in Nederland in het professionele segment én toonaangevend in export naar nog eens 65 landen, brengt een nieuwe collectie badkameraccessoires op de markt. De nieuwe serie, genaamd Thessa, is met haar ranke vormtaal toepasbaar in diverse interieurstijlen. De collectie staat voor basic, no-nonsense design en kwaliteit in een vriendelijk prijssegment. Thessa is een breed opgezette collectie voor het basis- tot middensegment. Door haar pure eenvoud past de nieuwe collectie in een veelvoud van badkamerinterieurs.

No-nonsense
Thessa is sober en sierlijk tegelijk en makkelijk te monteren en te onderhouden. De serie omvat 16 artikelen, waaronder toiletrolhouders, handdoekhouders, planchet en basket. Hierdoor is het mogelijk om de gehele badkamer en toilet in dezelfde stijl vorm te geven. Alle artikelen zijn duurzaam vervaardigd van hoogwaardige materialen en afgewerkt met een superieure nikkel- en chroomlaag. Hierdoor wordt er een garantieperiode van maar liefst 12 jaar gegeven.

Thessa Accessory Pack
De Thessa collectie biedt ook een Accessory Pack. Deze speciale set is dé basisaankleding voor badkamer of toilet en bestaat uit een toiletrolhouder, een haakje, toiletborstelhouder én een reserveborstel in een luxe verpakking. De Accessory Pack is ook ideaal om cadeau te geven. Met deze speciale set is de sanitaire ruimte eenvoudig te voorzien van het sprankelende design van Thessa.

Meer informatie over Thessa en Geesa is te vinden op www.geesa.nl

De Nederlandse badkameraccessoire fabrikant Geesa introduceert glossy vormgegeven Accessory Packs. De Accessory Pack is dé set voor toilet en badkamer, bestaande uit een haakje, toiletrolhouder, toiletborstelhouder én een reserveborstel. De badkamer en het toilet worden met deze Packs direct van de meest essentiële accessoires voorzien. Handig! De Packs zijn bovendien uitgevoerd met een witte en zwarte wc-borstel, zodat de gebruiker zelf kan kiezen én direct een reserveborstel heeft. De Accessory Pack is vanaf nu beschikbaar in de Wynk, Bloq, Luna, Modern Art, Nemox, Nexx en de Standard Hotel collectie van Geesa.

Bij het realiseren van een nieuwe sanitaire ruimte worden badkamer- en toilet accessoires vaak als laatst aangeschaft. Deze laatste aankoop is zeker niet de minst belangrijke. Zowel functioneel als esthetisch gezien; goed gekozen accessoires worden dagelijks gebruikt en versterken de beoogde sfeer en stijl.

Gemak dient de mens
Middels de samengestelde Accessory Packs van Geesa kan de badkamer en het toilet direct voorzien worden van de meest belangrijke accessoires, zoals een toiletrolhouder, een toiletborstelhouder en een haakje. De Packs zijn bovendien voorzien van een witte en zwarte toiletborstel, zodat de gebruiker zelf kan kiezen én direct een reserveborstel heeft. Elke set bevat deze accessoires, echter per collectie verschilt het ontwerp en de uitstraling. De Accessory Packs zijn verkrijgbaar in de moderne Modern Art, de toegankelijk Bloq, de eigentijdse Wynk, de tijdloze Luna, de gestileerde Nemox, de trendy Nexx en de no-nonsense Standard Hotel collection. De Accessory Packs hebben een luxe, glossy verpakking. Door de rijke uitstraling is de Pack tevens uitstekend geschikt om cadeau te geven.

De Haiku collectie van Geesa, ontworpen door designer Marcel Wanders, is een bijzondere collectie. De collectie omvat meer dan 40 verschillende producten en biedt enorm veel keuzevrijheid. De Haiku accessoires tonen een eenheid qua vorm en tezamen kunnen ze worden gecombineerd tot verrassende accessoire-opstellingen. Zo kan er ook een badkameraccessoire-opstelling worden gecreëerd van maar liefst 3 meter lang; de Haiku XXL, ofwel de langste badkameraccessoire ooit!

Haiku staat voor harmonieus geheel
In de Haiku collectie worden strakke en organische vormen gecombineerd. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De rechte lijnen van de planchetten contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormt tegelijkertijd een harmonieus geheel.

Haiku XXL
De Haiku XXL is met haar 3 meter de langste badkameraccessoire ooit! Deze bijzondere combinatie van Haiku accessoires bestaat in totaal uit ruim 20 producten. In deze opstelling zijn opgenomen: een grote en kleine chromen planchet, 2 keramieken bekers, 2 waxinelichthouders, dubbele toiletrolhouder van wengéhout, zeepschaal, chromen handdoekhouder, zeepdispenser, chromen toiletrolhouder, twee witte onderzetters, handdoekring van wengéhout, 2 kaarsenhouders, chromen zeep-sponshouder, planchet van wengéhout, 2 vazen en 3 spiegels. De Haiku XXL is een knipoog naar de oneindige combinatiemogelijkheden van de Haiku collectie. Deze XXL opstelling is al te bewonderen bij Bad&Wonen in Putten. Diverse showrooms in binnen-en buitenland gaan de komende tijd ook een Haiku XXL opstelling samenstellen.

Magnetische aantrekkingskracht
Naast de verrassende combinaties is de magnetische aantrekkingskracht van de losse accessoires een ander uniek detail van de Haiku collectie. In diverse accessoires voor op het planchet, zoals de keramieken vaas en zeepschaal, zijn namelijk magneetjes onzichtbaar weggewerkt. Hierdoor blijven de accessoires onverstoorbaar staan. Met de Haiku badkameraccessoires tilt u uw badkamer naar een hoger niveau van design!

Profiteer van een voordelige Haiku accessoire-opstelling
De harmonieuze Haiku opstellingen brengen poëzie in uw badkamer en toilet. Met de Haiku accessoires kunt u mixen en matchen naar hartenlust. Van een prachtig planchet met spiegel erboven tot aan een badkameraccessoire van 3 meter lang; er zijn combinaties in overvloed! Profiteer nu van een voordelige Haiku accessoire-opstelling. Componeer uw eigen Haiku en ontvang tot 31 december 2013 de staande accessoires gratis. De Haiku collectie is verkrijgbaar bij diverse sanitair speciaalzaken én woonwinkels. Meer informatie over de Haiku collectie vindt u hier.

 

Liever niet boren in uw tegels of glazen wand? Vanaf dit najaar zijn onze Nemox collecties te bevestigen met een speciale lijmcartridge (tigerfix). Deze gepatenteerde manier van monteren garandeert een zeer krachtige lijmverbinding én de mogelijkheid tot verwijderen zonder beschadiging!

Het werkt heel eenvoudig: muurplaat plaatsen, lijmcartridge aandrukken, half uurtje wachten en uw Nemox accessoire plaatsen. Ook verwijderen is simpel: door het muurplaatje te verhitten met een verfföhn, haalt u het zo van de tegel af. Handig bij huurwoningen, verhuizen of gewoon wanneer u accessoires wilt verplaatsen. Uiteraard blijft het mogelijk om de Nemox collecties te monteren middels boren. Aan u de keuze!

De Modern Art, de nieuwste collectie badkameraccessoires van Geesa, brengt een gevoel van stijl en klasse in iedere badkamer. De chromen vormen van de Modern Art Collectie zullen de liefhebbers van exclusief en elegant design zeker aanspreken.

De basis van de accessoires uit de Modern Art Collectie bestaat uit een strakke, vierkante vorm. Deze vorm komt terug in alle artikelen en bepaalt de uitstraling van deze collectie. Daarmee zijn de accessoires perfect te combineren met een moderne, strakke badkamerinrichting voor die ambiance waar genieten mag.

Alle artikelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit messing en voorzien van een chroomlaag van tenminste 12 micron. Zoals bij Geesa gebruikelijk is, wordt op deze collectie maar liefst 12 jaar garantie geboden op chroom en constructie. Exclusiviteit en duurzaamheid zijn daarmee verenigd in een echt Hollands ontwerp, met de prijskwaliteit verhouding die je van Geesa mag verwachten.

De Modern Art Collectie bestaat uit de volgende artikelen: planchet, glashouder, zeephouder, handdoekhouder 45 cm en 60 cm, handdoekring, 2-lids handdoekrek, badgreep, enkele en dubbele jashaak, reserverolhouder, badhanddoekplateau, toiletrolhouder met en zonder klep en een toiletborstelhouder.

In het loop van het jaar zullen de artikelen gefaseerd geïntroduceerd worden.

Geesa introduceert vandaag op de ISH in Frankurt, de grootste internationale sanitairbeurs, een nieuwe collectie badkameraccessoires die ontwikkeld is in samenwerking met topontwerper Marcel Wanders. De samenwerking tussen Geesa en Marcel Wanders heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen. De lijn wordt op de markt gebracht onder de naam Haiku.

Haiku
Een Haiku is van origine een Japans, visueel gedicht. Volgens directeur Ben van der Steen van Geesa sluit de Haiku-collectie hierop aan en is het "poëzie voor de badkamer; onweerstaanbare sanitairjuwelen die overal zullen schitteren." De Haiku collectie kent een vrije opzet en laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen als hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie omvat meer dan 40 verschillende artikelen die tegelijkertijd veel keuzevrijheid maar ook eenheid in vorm bieden. Strakke en organische vormen kunnen in deze lijn gecombineerd worden. De strakke lijnen van het planchet bijvoorbeeld, contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormen tegelijkertijd een harmonieus geheel. Diverse artikelen zijn voorzien van een magneet waardoor ze onverstoorbaar kunnen blijven staan. De lijn kan ook buiten de badkamer gebruikt worden; behalve de artikelen die je in de badkamer verwacht, zijn er in de collectie bijvoorbeeld ook een champagnekoeler, een kandelaar, vazen en fotolijstjes opgenomen.

Mix tussen Oosten en Westen
Voor topontwerper Marcel Wanders hebben de drie delen van een Japanse Haiku ieder voor zich inhoud en betekenis, waarbij ze gezamenlijk kunnen leiden tot onvergetelijke poëzie. "Dingen zijn niet mooi of lelijk op zich €¦ dingen worden wat ze kunnen zijn in de context van hun omgeving. De serie badkameraccessoires die ik voor Geesa heb ontworpen betreffen het soort beeldende poëzie die mij in de Haiku zo vervoert. De Haiku is het resultaat van nauwkeurig waarnemen en liefdevolle zorg. Een Haiku is niet zomaar een klein gedicht van drie regels met 5-7-5 lettergrepen ieder. Even zo belangrijk is de verwondering en de haast kinderlijke verbazing die er uit spreekt. Haiku lezen wil zeggen de indrukken ondergaan. Haiku heeft niet veel uitleg noch intellectueel gedoe nodig. En hetzelfde geldt voor de Haiku serie die ik heb ontworpen."

Omvangrijke collectie
De Haiku collectie bestaat onder andere uit chromen en houten planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, vazen en verder een badgreep, spiegel, champagnekoeler, waxinelichthouder, kandelaars en een fotolijst.

 

 

Geesa heeft een nieuwe collectie badkameraccessoires ontwikkeld in samenwerking met topontwerper Marcel Wanders. Deze samenwerking heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen. De lijn wordt op de markt gebracht onder de naam Haiku.

Haiku
Een Haiku is van origine een Japans, visueel gedicht. Volgens directeur Ben van der Steen van Geesa sluit de Haiku-collectie hierop aan en is het "poëzie voor de badkamer; onweerstaanbare sanitair-juwelen die overal zullen schitteren." De Haiku collectie kent een vrije opzet en laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen als hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie omvat meer dan 40 verschillende artikelen die tegelijkertijd veel keuzevrijheid maar ook eenheid in vorm bieden. Strakke en organische vormen kunnen in deze lijn gecombineerd worden. De strakke lijnen van het planchet bijvoorbeeld, contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormen tegelijkertijd een harmonieus geheel. Diverse artikelen zijn voorzien van een magneet waardoor ze onverstoorbaar kunnen blijven staan. De lijn kan ook buiten de badkamer gebruikt worden; behalve de artikelen die je in de badkamer verwacht, zijn er in de collectie bijvoorbeeld ook een champagnekoeler, een kandelaar, vazen en fotolijstjes opgenomen.

Mix tussen Oosten en Westen
Voor topontwerper Marcel Wanders hebben de drie delen van een Japanse Haiku ieder voor zich inhoud en betekenis, waarbij ze gezamenlijk kunnen leiden tot onvergetelijke poëzie. "Dingen zijn niet mooi of lelijk op zich €Ãƒï¿½Ã‚¦ dingen worden wat ze kunnen zijn in de context van hun omgeving. De serie badkameraccessoires die ik voor Geesa heb ontworpen betreffen het soort beeldende poëzie die mij in de Haiku zo vervoert. De Haiku is het resultaat van nauwkeurig waarnemen en liefdevolle zorg. Een Haiku is niet zomaar een klein gedicht van drie regels met 5-7-5 lettergrepen ieder. Even zo belangrijk is de verwondering en de haast kinderlijke verbazing die er uit spreekt. Haiku lezen wil zeggen de indrukken ondergaan. Haiku heeft niet veel uitleg noch intellectueel gedoe nodig. En hetzelfde geldt voor de Haiku serie die ik heb ontworpen."

Omvangrijke collectie
De Haiku collectie bestaat onder andere uit chromen en houten planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, vazen en verder een badgreep, spiegel, champagnekoeler, waxinelichthouder, kandelaars en een fotolijst.

Een aantal al bestaande collecties badkameraccessoires van Geesa zijn nog verder uitgebreid met nieuwe producten. Zo ontstaat een nog bredere keuzemogelijkheid in de series Nemox, Nexx en Modern Art; van bekerhouders tot gasthanddoekhouders en van planchets tot douchedeurgrepen. Geesa presenteerde deze noviteiten tijdens de ISH in Frankfurt. Met de slogan Dutch Detail richt Geesa zich nog meer op de details in de badkamer en dat is precies wat deze noviteiten belichamen, de fraai ontworpen accessoires liften de hele badkamer tot in de puntjes naar een hoger niveau.

Modern Art
De Modern Art collectie is strak en vierkant, maar de uitzonderlijke elegantie springt direct in het oog, waarbij de rijke uitstraling en strakke vormgeving een goede combinatie zijn. Dit wordt duidelijk met de nieuwe vrijstaande zeepdispenser, de gasthanddoekhouder waarin de handdoeken opgerold gestapeld kunnen worden, en het planchet van 60 centimeter met subtiel opstaande randjes en vierkante hoeken.

Nexx
Steeds vaker wenst men een strak design en vierkante vormgeving in de badkamer. Op deze trend speelt de Nexx collectie naadloos in. De basis van deze collectie is dan ook een zwaar rechthoekig blok, afgemaakt met geraffineerde, verfijnde ronde buizen. Nieuwe accessoires zijn de spons- en zeephouder en de fles- en sponshouder, die naar keuze extra diep kunnen worden aangeschaft.

Nemox
Subtiliteit en functionaliteit voeren bij de Nemox collectie de boventoon. De ronde vormen met gestileerde accenten zijn bepalend bij het design van Nemox, maar zijn toch niet te uitgesproken aanwezig. Nieuw in de collectie zijn de (vrijstaande) glas- en zeephouders, uitgevoerd met zowel helder glas als matglas. Verder is de doucheserie uitgebreid met deurgrepen en handdoekhouders, beiden zowel in chroom als roestvrij staal verkrijgbaar. De douchedeurgrepen en de handdoekhouders zijn in een hoekige en afgeronde uitvoering leverbaar.

Pulse
De Pulse collectie kenmerkt zich door ronde vormen, design in combinatie met gebruiksgemak én wisselbare zwarte en witte covers. De wisselbare covers zijn nu ook leverbaar in chromen en matchromen uitvoering. Producten in deze serie zijn een elegante bekerhouder, badjas- en handdoekhaken, toiletrolhouders (zowel met als zonder cover) en een aan de muur monteerbare wc-borstelhouder.

Mirror
Aan de Mirror collectie zijn zeven nieuwe scheerspiegels toegevoegd, waarbij aan iedere wens voldaan kan worden. De spiegels zijn zowel rond als vierkant verkrijgbaar en zijn vrijstaand of met één of twee armen uitgevoerd.

Overige collecties
De serie Public Area is uitgebreid met een roestvrij stalen houder voor hygiënische zakjes en een handendroger van gepolijst of geborsteld roestvrij staal. De Standard Hotel collectie kent een fraaie, nieuwe zeepdispenser evenals een pedaalemmer, deurstoppers van diverse afmetingen, een weegschaal (zwart én wit) en een prullenbak van negen liter.

De producten van Geesa zijn gemaakt van zwaar verchroomd messing, waardoor corrosie jarenlang geen kans maakt. De nikkel- en chroomlaag van 12 micron maken een garantieperiode van 12 jaar mogelijk.

Geesa introduceerde onlangs op de ISH in Frankurt, de grootste internationale sanitairbeurs, een nieuwe collectie badkameraccessoires die ontwikkeld is in samenwerking met topontwerper Marcel Wanders. De samenwerking tussen Geesa en Marcel Wanders heeft geleid tot een collectie badkameraccessoires met een internationale allure waarvan de fraai ontworpen details de hele badkamer naar een hoger niveau tillen. De lijn wordt op de markt gebracht onder de naam Haiku.

Een Haiku is van origine een Japans, visueel gedicht. Volgens directeur Ben van der Steen van Geesa sluit de Haiku-collectie hierop aan en is het "poëzie voor de badkamer; onweerstaanbare sanitairjuwelen die overal zullen schitteren." De Haiku collectie kent een vrije opzet en laat verrassende combinaties toe van verschillende materialen als hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie omvat meer dan 40 verschillende artikelen die tegelijkertijd veel keuzevrijheid maar ook eenheid in vorm bieden. Strakke en organische vormen kunnen in deze lijn gecombineerd worden. De strakke lijnen van het planchet bijvoorbeeld, contrasteren met de bijna wulpse vormen van het keramiek, maar vormen tegelijkertijd een harmonieus geheel. Diverse artikelen zijn voorzien van een magneet waardoor ze onverstoorbaar kunnen blijven staan. De lijn kan ook buiten de badkamer gebruikt worden; behalve de artikelen die je in de badkamer verwacht, zijn er in de collectie bijvoorbeeld ook een champagnekoeler, een kandelaar, vazen en fotolijstjes opgenomenten en Westen

Voor topontwerper Marcel Wanders hebben de drie delen van een Japanse Haiku ieder voor zich inhoud en betekenis, waarbij ze gezamenlijk kunnen leiden tot onvergetelijke poëzie. "Dingen zijn niet mooi of lelijk op zich & dingen worden wat ze kunnen zijn in de context van hun omgeving. De serie badkameraccessoires die ik voor Geesa heb ontworpen betreffen het soort beeldende poëzie die mij in de Haiku zo vervoert. De Haiku is het resultaat van nauwkeurig waarnemen en liefdevolle zorg. Een Haiku is niet zomaar een klein gedicht van drie regels met 5-7-5 lettergrepen ieder. Even zo belangrijk is de verwondering en de haast kinderlijke verbazing die er uit spreekt. Haiku lezen wil zeggen de indrukken ondergaan. Haiku heeft niet veel uitleg noch intellectueel gedoe nodig. En hetzelfde geldt voor de Haiku serie die ik heb ontworpen."

Omvangrijke collectie
De Haiku collectie bestaat onder andere uit chromen en houten planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, vazen en verder een badgreep, spiegel, champagnekoeler, waxinelichthouder, kandelaars en een fotolijst.