wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Uw keuken 2014

 
Gratis keukenbrochures
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
keuken, keukentrends

UW keuken editie 2014: vol trends en noviteiten
Opvallend in de keukenbranche is een duidelijke voortzetting van de eerder ingezette trend richting duurzaam. Vrijwel elke fabrikant heeft in zijn assortiment tegenwoordig duurzame materialen, energiezuinige koelkastmodellen en milieubewuste inbouwapparatuur. Duurzame en natuurlijke materialen zijn van deze tijd. UW keuken spot voor dit jaar keukens van (sloop)hout, uiteraard voorzien van een keurmerk. Keukens die, gecombineerd met natuurlijke materialen als beton en RVS, een industriële uitstraling hebben. We zien ook veel semiprofessionele kookapparatuur, die in een restaurantkeuken niet misstaan en technologische ontwikkelingen in en van de ruimte zelf. Ook de afzuigkap is aan een opvallende ontwikkeling onderhevig. Zowel in functie als in uiterlijk gebeurt er veel op dit vlak. Energiezuinige afzuigsystemen, verdwijnend in het keukenblad, vormgegeven als plat, hangend, zwevend boven een eiland of gelijkend op een lamp. In een aparte rubriek worden de nieuwste ontwikkeling op dit gebied getoond.

Daarnaast neemt de redactie een kijkje in de keuken van de verschillende experience centers die ons land tegenwoordig rijk is. Dat is dé plek voor de consument om zich ter plekke te laten informeren in de praktijk. Én geeft KitchenAid in een winactie een Artisan keukenmixer weg ter waarde van 629 euro. De winnaar mag zelf de kleur kiezen. Kortom: een magazine om niet te missen!

De vaste rubrieken staan weer vol met nieuws, zoals u dat van ons gewend bent. Sfeervolle impressies van de nieuwste keukens, keukenapparatuur, koelkasten, krasvaste keukenbladen, strakke spoelbakken, handige opbergsystemen, kranen, fornuizen, wijnklimaatkasten, vaatwassers, accessoires, combi- en stoomovens, vloeren, wanden en kookaccessoires. Wilt u dit allemaal lezen, bestel hieronder dan UW keuken editie 2014. Dit nummer biedt alle informatie en inspiratie voor een keuken op maat. Er is veel aandacht voor keukentrends, noviteiten, accessoires en inbouwapparatuur. Paginagrote foto’s maken het blad stijlvol, overzichtelijk en geven inspiratie. In deze nieuwste editie wordt onder meer ingegaan op de ingezette trend van duurzaam, energiezuinig en milieubewust.

Bestel Uw Keuken en eventuele andere Uw magazines via onderstaand formulier.

€ 6,75 voor 1 editie | € 9,75 voor 2 edities | € 13,75 voor 3 edities | € 17,50 voor 4 edities | Prijzen zijn inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Ja, ik maak gebruik van deze aanbieding:
Vink de gewenste magazines hieronder aan* verplichte velden

Uw badkamer


uw badkamer
Uw Haard


uw haard
Uw keuken


uw keuken
Uw vloer


uw vloer


geslacht man:     vrouw:
voorletters:*
tussenvoegsel:
achternaam:*
geboortedatum:
adres:*
huisnummer:*   toevoeging:
postcode:*
plaats:*
E-mail adres:*
Betaalmethode:
Wonenonline nieuwsbrief ja     nee
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek