wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Silestone

 
JEE-O FlowJEE-O Flow
JEE-O heeft samen met de Italiaanse topontwerper Brian Sironi een nieuwe collectie ontwikkeld: de flow series. De nieuwe serie beleeft zijn wereldpremière op de ISH in Frankfurt, de belangrijkste sanitairbeurs ter wereld.
Lees meer
Open woonkeukensOpen woonkeukens
Als hart van het huis is de keuken veel meer dan een ruimte om te koken. Open woonkeukens nodigen uit tot samenzijn met vrienden en familie, en het ontwerp van de keuken hangt nauw samen met de rest van het huis.
Lees meer
Gratis keukenbrochures
Solarspot daglichtsysteem
Silestone Nebula AlphaSilestone Nebula Alpha

Silestone® by Cosentino, wereldleider in kwartswerkbladen, presenteert Nebula Alpha. Deze nieuwe collectie, geïnspireerd op natuursteen, bestaat uit vier kleuren die een uitbreiding zijn op de bekende Silestone® Nebula serie

Lees meer
Nieuwe lentekleuren van SilestoneNieuwe lentekleuren van Silestone

Spring 2014” is een nieuwe collectie met twee nieuwe kleuren Noka en Rougui. Fijne zachte kleuren ontworpen voor een mooie lentelook met een vleugje design!

Lees meer
Silestone®mix & match met Silestone®

Echte interieurliefhebbers weten het al langer: kwarts is een inspirerend materiaal, los van welke stijl dan ook. Dat bewijst Silestone® by Cosentino, gekend om zijn innovatieve oppervlakken uit natuurlijk kwarts, eens te meer in je keuken.

Lees meer
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Wit met wow-factor!Wit met wow-factor!

Een witte keuken is van alle tijden, maar met een kwartswerkblad in Blanco Zeus geef je er toch een goddelijke toets aan. Silestone by Cosentino® combineert het witste wit met praktisch com-fort én spannende structuren.

Lees meer
Blanco Zeus aanrechtbladenBlanco Zeus aanrechtbladen

Met het Silestone® oppervlak Blanco Zeus krijgt elke keuken een boost. Blanco Zeus is het meest witte oppervlak in de Silestone kleurencollectie en heeft een enorme frisse uitstraling.

Lees meer
Rosso Monza keukenwerkbladPittige keuken Rosso Monza

Voor de designliefhebber die houdt van warme en levendige kleuren, biedt ‘Silestone by Cosentino®’ met ‘Rosso Monza’ een pittige invulling op de rode trend. Met een duurzaam en gebruiksvriendelijk kwartsoppervlak werkblad en/of achterwand krijgt de keuken een kleurrijke boost.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Silestone werkbladenSilestone® Suede werkbladen

Cosentino Group, wereldleider op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van kwartsoppervlakken en andere soorten natuursteen, introduceert Suede, een nieuwe afwerking met een matte textuur voor Silestone® kwartsoppervlakken.

Lees meer
Silestone NibulaSilestone® Nebula

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, lanceert de nieuwe Nebula serie. Deze collectie bestaat uit zes kleuren geïnspireerd door het universum.

Lees meer
Silestone Fernando AlonsoDrie nieuwe kleuren werkbladen

Fernando Alonso, tweevoudig wereldkampioen F1, onthulde onlangs in het moderne NHow Hotel te Milaan het nieuwste Silestone® programma, "Sport Series by Fernando Alonso". De serie bestaat uit drie nieuwe kleuren Rosso Monza, White Platinum en Cemento Spa.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
silestone IntegritySpoelbak gemaakt uit kwarts

Onlangs introduceerde het Spaanse bedrijf binnen het Silestone®-programma de noviteit Integrity, de eerste spoelbak integraal gemaakt uit Silestone® kwarts.

Lees meer
Aanrechtbladen SilestoneSilestone aanrechtbladen

De hedendaagse keukenarchitectuur vraagt creatieve oplossingen om tot een perfecte persoonlijke keukeninrichting te komen. Een keuken bestaat niet alleen uit kastjes, grepen, apparatuur of werkbladen. Maar uit gevoel, voorkeuren en persoonlijke smaak. Voor een optimale kookbeleving is een uitgebalanceerde combinatie tussen praktische en ergonomische aspecten tegenover design, kleur en niet te vergeten sfeer essentieel

Lees meer
Aanrechtbladen Silestone Arden Blue

Silestone ®, wereldleider in kwartsoppervlakken, lanceert de nieuwe Silestone ® kleur Arden Blue.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek