wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Siematic - Pagina: 1

 
SieMatic BeauxArts.02SieMatic BeauxArts.02

BeauxArts.02 van designer Mick de Giulio is nieuwe blikvanger SieMatic doet het weer: een radicale ommezwaai van het traditionele keukenontwerp!

lees meer
siematic zeromaticSieMatic ZeroMatic
Ogenschijnlijk bescheiden uitvindingen kunnen tot belangrijke verbeteringen leiden. ZeroMatic is daar een goed voorbeeld van. Om dat duidelijk te maken, moeten we eerst een beetje technisch worden.
lees meer
SieMatic S3De nieuwe SieMatic S3

De S3 behoudt de herkenbare, tijdloze en luxueuze lijn van de S-filosofie, maar onderscheidt zich tegelijk van zijn voorgangers.

lees meer
Siematic 66KNieuwigheden van SieMatic

Met de introductie van de 66K eerder dit jaar, lanceerde SieMatic ook enkele nieuwigheden die inmiddels ook de trend zetten voor de rest van het gamma: de introductie van de zwarte geïntegreerde greeplijst én de innovatieve frontafwerking Polygloss.

lees meer
Siematic Floating SpacesSiematic FloatingSpaces

Met FloatingSpaces vervaagt SieMatic de grens tussen keuken en woonruimte De open keuken is de ideale oplossing voor mensen die zowel hun keuken als hun woonruimte optisch willen vergroten.

lees meer
SieMatic SC 66 KSieMatic SC 66 K

Ondanks de recessie, die vooral de interieurbranche treft, gaat SieMatic gewoon door met het ontwikkelen en introduceren van nieuwe keukens

lees meer
Siematic S2SieMatic S2

Keukens zijn in de afgelopen 50 jaar steeds completer, mooier en praktischer geworden. Een nadeel daarvan is dat ze ook volumineuzer werden. De diepe kasten verkleinen de beschikbare keukenruimte. Ook zijn ze niet altijd handig omdat de spullen in de diepe kast achter elkaar staan en dus minder makkelijk gepakt kunnen worden.

lees meer
Siematic 6006Designklassieker SieMatic 6006

Vijftig jaar geleden introduceerde SieMatic de eerste greeploze keuken. Het werd de langst durende trend in keukendesign. Greeploze kleukens zijn nog steeds favoriet bij een groot aantal consumenten. De innovatie van SieMatic leidde uiteindelijk tot de ontwikkeling van minimalistische keukens

lees meer
Siematic'Grenzeloos' SieMatic

Wie op op zoek gaat naar innovatieve keukenideeën, zal bij SieMatic zijn hartje kunnen ophalen. Er zijn geen taboes meer, de grenzen vervagen verder

lees meer
SiematicSiematic spiegelplint

De plint in de keuken is eigenlijk een noodzakelijk kwaad. De keuken zou ook op zijn poten kunnen staan, zonder plint, maar dan moet men veel meer moeite doen om de vloer van de keuken schoon en hygiënisch te houden.

lees meer
SiematicKiezen voor modern of klassiek?

De befaamde Amerikaanse keukendesigner Mick de Giulio ontwierp samen met SieMatic de succesvolle BeauxArts keukenserie.

lees meer


Een keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek