wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Siematic

 
Tijdloos elegante keukensTijdloos elegante keukens
Het belangrijkste nieuws op het SieMatic Forum 2016 is de compleet vernieuwde SieMatic-lifestyle CLASSIC. De gepresenteerde keukencomposities worden gekenmerkt door een verfijnd samenspel tussen klassieke en minimalistische stijlelementen, tussen symmetrie en asymmetrie, en tussen matte en hoogglans oppervlakken
Siematic keukens
Siematic: PURE vs. URBANSiematic: PURE vs. URBAN
Met de stijlgroep URBAN richt SieMatic zich tot fans van het levendige, onverwachte en inspirerende leven in de stad. Met stijlconcept PURE zet SieMatic zijn vertrouwde minimalistische look verder.
Siematic designkeukens
Gratis keukenbrochures
Solarspot daglichtsysteem
Siematic Urban Center PieceSiematic Urban Center Piece
Aan het begin van de 20ste eeuw bestond een keuken uit een fornuis, een waterpomp, een tafel en een kast. De productie van deze buffetkasten legde de basis voor het merk SieMatic, dat nu in meer dan 60 landen tot het summum van keuken- en interieurdesign wordt gerekend.
Lees meer
Siematic urban 29Siematic urban 29
Met SieMatic 29 herschrijft SieMatic een stukje geschiedenis. De eerste buffetkast waarmee het merk zijn eerste succes kende, krijgt nu een eigentijdse look en staat centraal in de nieuwe stijlgroep SieMatic URBAN
Lees meer
Siematic keuken designSiematic keuken design
Door haar assortiment op te delen in drie stijlgroepen – Pure, Classic en Urban – laat SieMatic haar talent voor designkeukens nogmaals zien.
Lees meer
Gratis keukenboek
Win tot 30% aan kastruimteWin tot 30% aan kastruimte

MultiMatic, zo heet de geheime keukenheld van SieMatic. Dit flexibele interieursysteem past bescheiden in elke keukenkast maar opent een wereld van nieuwe mogelijkheden. Je wint tot 30% ruimte en kan kiezen uit tientallen slimme, stijlvolle accessoires die je in een handomdraai bevestigt.

Lees meer
Keuken met ruimte voor vrijheidKeuken met ruimte voor vrijheid
En of de nieuwe keuken BLX in het oog springt. Dat heeft veel te maken met de frisse kleuren zoals geeloranje, Miami-groen en pastelblauw.
Lees meer
Design stopcontactenDesign stopcontacten

Keukenontwerpers bedenken allerlei -vaak dure- oplossingen om stopcontacten onzichtbaar te maken. Vinden ze mooier, maar is het ook echt handig? U wilt snel een mixer of ander apparaat van stroom voorzien, zonder daarvoor op knoppen te moeten duwen of klepjes open te doen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
keuken met vakantiegevoelkeuken met vakantiegevoel

Zon, zee… en zelfgemaakte pasta. De nieuwe keukenlijn van SieMatic brengt een zomers gevoel in huis: licht, expressief en vol energie. Tegelijk heeft klassiek er nog nooit zo eigentijds uitgezien. D

Lees meer
Greeploos designGreeploos design

Richt je keuken persoonlijk in met gekleurde grepen en greeplijsten In 2013 zet de trend zich verder van keuken en leefkamer in één. Een persoonlijke inrichting, met eigen kleuraccenten, speelt dan ook meer dan ooit. SieMatic inspireert je alvast met de nieuwe lijn S3, een eigentijdse keuken met ruimte voor flexibiliteit. Ook de trend van greeploos design vult SieMatic innovatief in.

Lees meer
KeukentrendsSiematic keukentrends 2013

Meer dan twintig jaar geleden introduceerde SieMatic een nieuw begrip: Individueel Design. Een andere manier van denken, resulterend in een betere wijze van adviseren, met als gevolg dat de kopers van een SieMatic veel meer en langer tevreden zijn over hun keuken.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
SieMatic StylistSieMatic Stylist

De economie en het inzakken van de huizenmarkt reduceren de vraag naar keukens. Veel keukenaanbieders blijven klanten lokken met aanbiedingen, maar dat maakt de markt niet groter. Rainier Zweep, directeur van SieMatic Nederland: "Er zijn natuurlijk nog altijd consumenten die een keuken willen aanschaffen en daarbij meer kijken naar design, comfort en kwaliteit dan naar aanbiedingen.

Lees meer
Siematic verlichtingNieuw licht in de keuken

Daarom ontwikkelde SieMatic nieuwe lichtsystemen die zich gemakkelijk laten aanpassen aan uw behoefte om goed te zien en om u prettig te voelen.

Lees meer
SiematicVerrassend najaar bij SieMatic

Een van de centrale elementen is het paneelsysteem, nieuw ontwikkeld door SieMatic, waardoor keuken en woonkamer naadloos samensmelten.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek