Bij de nieuwe ovens van Siemens staat het gebruiksgemak voorop. De ovens beschikken over een reeks eigenschappen waarmee bakken en braden nog intuïtiever en gemakkelijker wordt. Zo zijn de ovens uitgerust met een TFT-kleurendisplay, waardoor de ovens nog meer aan duidelijkheid winnen. Dankzij de softClose-deuren en een stopmechanisme voor de uitschuifbare rails zijn de ovens duidelijk prettiger in het gebruik. Een geheel nieuwe functie is hete lucht eco, een manier van verhitten die 30% zuiniger werkt dan de grenswaarde van zuinigheidsklasse A.

Horen, zien en voelen
De eerste oven met stille klep Van keukenkasten kennen we de dempingsfunctie van lades waardoor ze geruisloos dichtvallen. Voor ovendeuren is dat echter een nieuwe eigenschap. Met de softClose-functie van Siemens vallen deze nu ook fluisterzacht dicht. Een ander pluspunt bij het gebruik is het nieuwe stopmechanisme van de uitschuifbare rails. De rails worden daardoor in de uitgetrokken stand vastgezet. Zo kan de ene bakplaat worden uitgenomen en een andere teruggeplaatst zonder dat de rails aan één kant verschuift.

Bakken zoals altijd, besparen zoals gewenst
Ook voor energiebesparing hoeft het gebruiksgemak niet op het tweede plan te komen. Met de functie hete lucht eco heeft Siemens een manier van verhitten ontwikkeld die voor een groot aantal toepassingen geschikt is en daarbij bovendien stroom bespaart. Uit eigen onderzoek blijkt dat in keukens de meest gebruikte manier van verhitten hete lucht is. Meestal wordt daarbij slechts op één niveau gebakken of gebraden. Voor dit gebruik op één hoogte heeft Siemens nu de functie hete lucht eco ontwikkeld om stroom te besparen. Dat heeft als voordeel dat het stroomverbruik 30% lager is dan de grenswaarde voor zuinigheidsklasse A. In plaats van de hiervoor vereiste 0,99 kWh verbruiken de nieuwe ovens van Siemens met hete lucht eco slechts 0,66 kWh* en besparen zo een derde van de stroomkosten vergeleken met normale hete lucht

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen