wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Oven & Magnetron

 
Nieuwe ovenNieuwe oven serie
Küppersbusch presenteert een nieuwe oven serie met een intuïtieve bediening. De oven kan op afstand met een app worden bediend. Speciale aandacht werd besteed aan de intuïtieve user control.
Lees meer
Gezond sous vide kokenGezond sous vide koken
Exclusieve culinaire cultuur en bewust genieten staan bij Gaggenau in het middelpunt. Met de vacumeerlade wordt het aanbod voor gezond koken op haute cuisine-niveau compleet”, aldus Sven Schnee, Head of Global Brand Gaggenau.
Gaggenau vacumeerlade
Gratis keukenbrochures
Solarspot daglichtsysteem
Stoom en microgolvenStoom en microgolven
De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven.
Lees meer
Nieuw design voor KitchenAidNieuw design voor KitchenAid
Net voor het eeuwfeest van KitchenAid krijgt de keuken-inbouwapparatuur van het internationale merk een nieuwe look. In het Brusselse Atomium werd het nieuwe design voor het eerst gepresenteerd.
Lees meer
Stoom en microgolvenMiele Stoom en microgolven
De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven
Lees meer
Uw keuken magazine
Bruynzeel keukensNieuw Bruynzeel keukenboek

Het nieuwe Bruynzeel keukenboek staat boordevol keukeninspiratie. Binnen 3 dagen wordt het keukenboek bij u thuis bezorgd. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en het formulier te versturen.

Lees meer
kitchenaidGastronomisch gegaard

KitchenAid heeft er weer een ster bij. De nieuwe oven, Twelix Artisan, tilt je culinaire talenten naar een gastronomisch niveau dankzij de unieke stoomtechnologie

Lees meer
MagnetronMagnetron wordt chefkok

De nieuwe JetCuisine magnetron van Whirlpool laat u simpelweg culinair genieten van gezonde, gerechten, zoals een mals stukje vlees, een huisgemaakte pizza of vers gestoomde groenten. En dat met een minimale tijdsinvestering van u. Dit keukenapparaat neemt u bijna al het werk uit handen dankzij een grote variëteit aan functies.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Supersnel heetSupersnel heet

Engeland is het land van beroemde TV-koks en inspirerende kookprogramma’s. Het is ook het land van Belling fornuizen. Dit merk is al honderd jaar een begrip in Groot-Brittannië. Belling introduceert nu in Nederland de Verti 900 DFT, een compleet designfornuis met vijf variabele gasbranders en een multifunctionele oven

Lees meer
Gaggenau 200 serie bakovensGaggenau 200 serie bakovens

Puur design in elegante kleurvarianten. Het traditionele merk Gaggenau presenteert een nieuw inbouwconcept, waarmee alle apparaten uit de bakovens 200 serie perfect vlak geïntegreerd kunnen worden ingebouwd en gecombineerd.

Lees meer
Gaggenau 400 serie bakovensGaggenau 400 serie bakovens
Sculpturaal design verenigd met professionele techniek. Hoge functionaliteit en een heldere vormtaal kenmerken de nieuwe bakovens 400 serie van Gaggenau.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Miele inbouwapparatuurNieuwe inbouwapparatuur

Tijdens de beurs LivingKitchen in het Duitse Keulen presenteerde Miele een geheel nieuwe generatie inbouwapparatuur (6000-serie) “ van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen.

Lees meer
Kitchenaid Nieuwe Kitchenaid speedoven

Nieuws heet van de naald in keukenland? KitchenAid presenteert zijn nieuwe ‘Speedoven’, de meest complete oven voor de veeleisende thuiskok. Ultieme precisie en flexibiliteit verenigd, in een professionele oven met volwaardige magnetronfunctie of magnetroninjecties.

Lees meer
Atag smaakmakers 2013Atag Max-lijn
En een keuken zonder oven is als een appeltaart zonder appel. De ovens in de uitgebreide Max design lijn hebben een grotere oveninhoud, van 51 liter, en hebben dubbele luchtventilatoren voor snellere en meer gelijkmatige warmteverdeling.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek