wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Miele

 
Stoom en microgolvenStoom en microgolven
De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven.
Lees meer
Stoom en microgolvenMiele Stoom en microgolven
De oven staat op nummer één als het erom gaat welk kookapparaat het vaakst wordt gebruikt. De strijd om de tweede plaats is spannend. De magnetron gaat aan de leiding, maar wordt op de voet gevolgd door de stoomoven
Lees meer
gratis roomplanner
Gratis keukenbrochures
Elegant en efficiëntElegant en efficiënt
Bij het design van een afzuigkap lopen de meningen vaak uiteen. De ene keer doet hij dienst als blikvanger in de keuken, in andere gevallen wordt hij gewoon in de meubels geïntegreerd en doet hij onopvallend zijn werk.
Lees meer
Miele Downdraft afzuigkapMiele Downdraft afzuigkap

Miele continueert de trend van volledig integreerbare apparaten voor in de keuken met de nieuwe DownDraft-afzuigkap (DA 6890). Deze afzuigkap is zeer geschikt voor kookeilanden, wanneer uit optische of pragmatische redenen geen afzuigkap aan het plafond bevestigd kan worden.

Lees meer
Miele inbouwapparatuurNieuwe inbouwapparatuur

Tijdens de beurs LivingKitchen in het Duitse Keulen presenteerde Miele een geheel nieuwe generatie inbouwapparatuur (6000-serie) “ van ovens tot stoomovens en van koffieautomaten, magnetrons tot afzuigkappen.

Lees meer
Gratis woonmagazine
AfzuigkappenAfzuigkappen met randafzuiging

Miele introduceert een serie afzuigkappen met meerzone randafzuiging. Deze afzuigkappen zijn optisch grensverleggend en leveren ten opzichte van de traditionele afzuigkappen met randafzuiging een dertig procent betere vetafscheiding op.

Lees meer
Miele eilandschouwafzuigkapDesign afzuigkappen van Miele

Miele introduceert een serie afzuigkappen uitsluitend geschikt voor luchtcirculatie. Deze ellipsvormige afzuigkappen reduceren vervelende kookluchtjes tot een minimum en zijn erg geschikt voor energiezuinige woningen, waarbij luchtafvoer naar buiten toe niet mogelijk is

Lees meer
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek