Bosch introduceert nieuwe serie rvs-gaskookplaten Meer dan 80% van de huishoudens kookt nog altijd op gas. En dat is niet verwonderlijk. Want gas is milieuvriendelijk, uiterst zuinig en bovenal zeer nauwkeurig te doceren. Speciaal voor de hedendaagse keuken introduceert Bosch een volledig nieuwe serie gaskookplaten, uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en het topmodel met unieke timerfunctie.

Het topmodel van de nieuwste gaskookplaten is de CK755ENL: 77 cm breed en met branders in een ruitopstelling. Hierdoor ontstaat een betere spreiding van de kookplaat en dus extra ruimte voor de pannen. Maar het echte paradepaardje uit de nieuwe RVS-serie is de Piano a Filo, een unieke 70 cm brede gaskookplaat die uitermate geschikt is voor vlakke inbouw in stenen en granieten werkbladen.

Natuurlijk zijn de gaskookplaten van Bosch ook voorzien van de laatste technische snufjes. Zo beschikt een kookplaat met timer over een optimale thermo-elektrische beveiliging. Dat betekent: geen vlam is geen gas! Ook schakelen de branders na 6 uur automatisch uit indien je ze zelf vergeet uit te zetten. Wel zo veilig, lijkt ons. En dan is het bedieningsgemak nog verbeterd: door de comfort vonkontsteking hoef je de knop namelijk niet langer ingedrukt te houden bij het ontsteken van het gas.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen