wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kooksystemen

 
Kookplaat met FlexinductiePerfecte kookresultaten
Met het intuïtieve TFT touchscherm van de kookplaat met FlexInductie uit de Serie 8 maakt Bosch, specialist op het gebied van huishoudelijke apparatuur, koken nog makkelijker, smakelijker en betrouwbaarder.
Kookplaat met Flexinductie
Kookplaat en afzuigkap in 1AEG lanceert de ComboHob
In een keuken wordt gekookt en waar gekookt wordt ontstaan kookluchtjes en kookdamp. Wij zijn er eigenlijk al helemaal aan gewend dat daar in de keuken twee aparte apparaten voor zijn: de kookplaat en de afzuigkap.
Kookplaat en afzuigkap in 1
Uw keuken magazine
Gratis keukenbrochures
Red Dot Award voor KüppersbuschRed Dot Award voor Küppersbusch
De nieuwe GMS 9751.0 gaskookplaat is de winnaar van een Red Dot Award. Hij is gemaakt van 2,5 dik, massief roestvrijstaal met een breedte van 90 cm. De Red Dot Award juryleden waren overtuigd door het kookoppervlak en het eenvoudige en rechtlijnige design.
Lees meer
AluSplash in trendy metaalkleurenAluSplash in trendy metaalkleuren
Dekker Zevenhuizen heeft de nieuwe maar nu al populaire AluSplash serie uitgebreid met twee kleuren die inspelen op de trend van metalen in de keuken: Silver Brushed en Space Silver.
Lees meer
Koken op een BertazzoniKoken op een Bertazzoni
Italië is kleur. De kleuren van de natuur, architectuur en designwereld zijn de inspiratie voor de Bertazzoni-producten in de Professional Series. Het resultaat: puur Italiaans craftsmanship in zes elegante hoogglanskleuren – zwart, wit, rood, wijnrood, oranje en geel.
Lees meer
Tulp keukens
Flexibel koken Flexibel koken
Het perfecte menu vereist een perfecte planning en coördinatie. De rundfilet moet à point gebakken worden terwijl de broccoli gestoomd wordt en de portosaus suddert. Aangezien elk onderdeel zijn eigen vereisten heeft, kan het een moeilijke evenwichtsoefening zijn om alles op het juiste moment klaar te hebben.
Lees meer
Kookpitten in je RVS werkbladKookpitten in je RVS werkblad
Zitten jouw kookpitten ook altijd te dicht op elkaar als je met meerdere of grotere pannen aan de slag gaat? Er is niets vervelender dan koken met ruimtegebrek waardoor je steeds de pannen van pit moet wisselen.
Kookpitten in je RVS werkblad
Thuis professioneel kokenThuis professioneel koken
Exact, snel en flexibel koken met een laag energieverbruik – dat zijn de voordelen van de nieuwe Flex-inductiekookplaten van Gaggenau. Ze vervullen alle wensen van ambitieuze koks in één enkel apparaat en zijn uitstekend geschikt voor kleinere keukens.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
AGA introduceert Dual Control AGA introduceert Dual Control
Het assortiment van AGA is uitgebreid met de AGA Dual Control op gas. De Dual Control gas heeft gietijzeren ovens en elektrische kookplaten. De ovens worden verwarmd met gas wat in Nederland altijd een populaire optie is bij AGA.
Lees meer
De Elise 90: een smal fornuisDe Elise 90: een smal fornuis
Falcon, de baanbrekende Britse fornuisproducent, breidt de Elise serie uit met een 90 centimeter fornuis. De Elise fornuizen zijn erg populair in de traditionele collectie van Falcon.
Lees meer
Falcon fornuizenFalcon fornuizen
Met een Falcon in het hart van uw keuken, is uw keuken altijd het hart van uw huis. Daarom vindt u een Falcon fornuis in meer huizen dan welk ander fornuismerk ook. Waarom zou u een Falcon kopen?
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Aga Masterchef XLAga Masterchef XL
De Rolls-Royce onder de fornuizen, AGA, komt met het een na het andere nieuwe fornuis op de markt. Het nieuwste model, de Masterchef XL 90, is slechts 90 centimeter breed en is door de gangbare breedtemaat gemakkelijk in een keuken te plaatsen.
Lees meer
Nieuwe frisse AGA-kleurenNieuwe frisse AGA-kleuren
Fans van AGA kunnen hun hart ophalen. Met het lenteweer in aantocht komt de introductie van de frisse kleuren pink en lemon precies op het juiste moment.
Lees meer
Bruynzeel keukensNieuw Bruynzeel keukenboek

Het nieuwe Bruynzeel keukenboek staat boordevol keukeninspiratie. Binnen 3 dagen wordt het keukenboek bij u thuis bezorgd. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en het formulier te versturen.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek