Kitchenaid

Een echte Amerikaanse koelkast in de keuken, het hééft iets. Die robuuste vorm, de handige extras, de onverholen symboliek: het maakt allemaal indruk op de doorsnee Europeaan. Dikwijls gekopieerd, maar zelden geëvenaard, is het Amerikaanse merk KitchenAid®. We stellen kort drie opvallende modellen voor.

Professionele prestaties en een aantrekkelijk design. Een stevige behuizing van EasyClean roestvrij staal en speciale verchroomde details binnenin: de typische eigenschappen van de KitchenAid® koelkasten komen ook in de volgende exclusieve modellen terug. de supersize koel-vriescombinAtie (KRBC 9010)

De extra brede binnenruimte (80 cm) geeft een panoramisch zicht over de inhoud. Handig, want ook bredere schotels vinden er probleemloos een plaatsje. De deuren draaien open binnen het kader, de zijkanten en de bovenkant zijn eveneens in hoogwaardig roestvrij staal EasyClean vervaardigd. Voor de grote opslagbehoefte is er de dubbele Supersize koel- vriescombinatie (KRBD 9910).

Gemeenschappelijke troeven:
- Het No-Frost-systeem controleert de circulatie in de vriezer. Dit systeem zorgt voor een ideale luchtvochtigheid binnenin, waardoor condens en ijsvorming op het voedsel en de wanden worden vermeden en het niet nodig is het apparaat regelmatig te ontdooien.
- In de lade met gecontroleerde luchtvochtigheid smaken en ruiken groenten en fruit beter en blijven ze 50 % langer goed dan in een normale lade. Bovendien zien ze er ook veel beter uit.
- De indicator geeft aan wanneer de temperatuur in het speciale vak voor zuivelproducten en zaken als bereide salades of banket minder dan 4°C bedraagt. Zo wordt het voedsel perfect veilig bewaard zonder risico op bacteriegroei.
- De Multi-Flow-technologie garandeert dat de koude lucht gelijkmatig wordt verspreid in de binnenruimte, waardoor op de verschillende niveaus van de koelkast een ideale temperatuur wordt gecreëerd (enkel van toepassing op de side by side).
- Ook beschikbaar met rechte greep (KRBC 9025, KRFC 9025 & KRBV 9725).
- De mogelijkheid om te kiezen voor een rechte greep zorgt dat de koelkasten naadloos integreerbaar zijn in strakke en minimalistische keukens.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen