De CoolKeeper: voor een lekker koel biertje Nu het volop zomer is, zijn de vaatjes bier in menig huishouden niet aan te slepen. Maar hoe houd je de voorraad vaatjes koel? In de meeste koelkasten nemen ze te veel plek in en buiten op het balkon is ook geen optie met die zomerse temperaturen. Daarom heeft Solitaire een speciaal op maat gemaakte designkoelunit ontwikkeld: de Solitaire CoolKeeper.

De Solitaire CoolKeeper heeft een nettoinhoud van 58 liter en is geschikt voor het koelen van 3 vaatjes bier à 4 liter (bijv. Heineken, Brand, Amstel) of 2 vaatjes à 6 liter (bijv. Grolsch, Bavaria, Jupiler, Dommelsch en Hertog Jan). Maar natuurlijk koelt hij ook de drankjes voor de BOB. Bovenop de biervaatjes passen er bijvoorbeeld nog zon 12 blikjes frisdrank in. Ze blijven goed op hun plaats door de speciale chromen draaibare inhangmand. De temperatuur is instelbaar van 1?C tot 10?C. Het koelgedeelte heeft een frostedblauwe glazen deksel dat uitdraaibaar is en zo ook gebruikt kan worden als afzetplateau voor net getapte glazen bier.

Aan de bovenzijde heeft de CoolKeeper een op maat gemaakt draaiplateau van roestvrij staal waarop een biertap zoals de BeerTender of PerfectDraft precies past. Een leklade aan de voorzijde van het plateau vangt al het overtollige bierschuim op. Een ronde opening aan de achterzijde zorgt voor het netjes doorvoeren van de kabel van de biertap.

De CoolKeeper is mobiel: je kunt m zo naast de stoel neerzetten of in de tuin tijdens het barbecuen. Hij is leverbaar in twee modellen: één met een buitenzijde van stoer geborsteld roestvrij staal en één met een subtiele zilvermetallic-look. Bij beide modellen is het koelinterieur van roestvrij staal.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen