wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Koelen & Vriezen - Pagina: 1

 
CoolingdrawerCoolingdrawer

Schuiven met flessen, groenten en vlees in de koelkast is er vanaf nu niet meer bij. Want met de komst van de Cooling Drawer is er een horizontaal ladensysteem op de markt.

lees meer
koelen en vriezenAlles over koelkasten

Welke deur in huis wordt het meest gebruikt? Juist, de deur van de koelkast. Want de koelkast of de koel- vriescombinatie, staat vol met spullen waar we de hele dag naar grijpen.

lees meer
SiemensKoele ontwikkelingen

De keuken van nu wordt naast het gebruik voor koken steeds meer ingericht als leefruimte. De grenzen tussen wonen en koken vervagen waardoor de woonkeuken steeds meer terug in beeld komt.

lees meer
Kuppersbusch wijnklimaatkastGoede wijn behoeft geen krans

Hetzelfde geldt voor licht, dit speelt ook een rol bij de smaakontwikkeling. In de koelkast wordt witte wijn al gauw te koud en kamertemperatuur is juist voor een rode wijn te warm.

lees meer
Scholtes ovensGood Design Awards

De S afzuigkap heeft hetzelfde krachtige en tegelijkertijd subtiele design, is vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit en omvat innovatieve technologie.

lees meer
Selwyn Senatori SmegSelwyn Senatori & Smeg

De Italiaans-Nederlandse neo pop-art kunstenaar Selwyn Senatori tovert komende weken de bekende FAB koelkasten van het Italiaanse Smeg om tot ware designstukken.

lees meer
LiebherrVriezen & koelen

Koelkasten zijn er in alle kleuren van de regenboog, waaronder aluminium en roestvrij staal. Er zijn bijvoorbeeld prachtige retro-modellen, felle kleuren en zelfs exemplaren met allerlei prints.

lees meer
KoelkastenPuzzelen met de koelkast

ATAG breidt haar assortiment uit met een koelkast en vriezer die zich aanpassen aan het ontwerp van de keuken, in plaats van andersom.

lees meer
KoelkastenStijlvol energie besparen

Met de nieuwe, energie-efficiënte SmartCool koel-vriescombinaties van Bosch kan veel energie en geld bespaard worden.

lees meer
siemens hydrofreshboxVoedsel weggooien is niet nodig!

Siemens introduceert een nieuwe lijn koel- en vriesproducten, die ervoor zorgen dat verse levensmiddelen tot 3x langer houdbaar blijven.

lees meer
AEG SANTO 83600stijlvolle koel-vrieskasten

AEG introduceert twee koel-vrieskasten met energielabel A+++. Deze verbruiken maar liefst 60% minder energie dan vergelijkbare apparaten met label A.

lees meer
Con@ctivity MieleTrend: Duurzaam én luxe

Is een keuken vol superluxe apparatuur en gadgets per se milieuonvriendelijk? In tegendeel zou je bijna denken. Fabrikanten proberen elkaar de loef af te steken met vindingen die water en energie besparen.

lees meer
WijnklimaatkastenUltra koele chic

Verbluf je vrienden tijdens de borrel of een etentje door je wijnkennis bij te spijkeren en plaats te maken voor een imponerende wijnopslag.

lees meer
WijnklimaatkastWijnklimaatkast

Het bewaren en laten rijpen van wijn vraagt om een stabiele omgevingstemperatuur, optimale vochtigheidsgraad en een ruimte die donker is en zo min mogelijk trillingen toelaat.

lees meer
SiemensDe diepvriezer rukt op

De diepvrieskast en in mindere mate de diepvrieskist worden steeds belangrijker. Ruim de helft van de Nederlandse huishoudens bezit er inmiddels een. Enkele wetenswaardigheden over het apparaat waar de kiloslager zijn bestaan aan te danken heeft.

lees meer
AtagVerschillende koelsystemen

Steeds meer merken werken met twee gescheiden koelsystemen, een voor het vriesgedeelte en een voor het koelgedeelte, die los van elkaar ingesteld kunnen worden. Dat temperatuur en luchtvochtigheid niet overal in de koelkast gelijk zijn, is normaal.

lees meer
Kitchenaid Amerikaanse koelkastAmerikaanse koelkasten

en echte Amerikaanse koelkast in de keuken, het hééft iets. Die robuuste vorm, de handige extras, de onverholen symboliek: het maakt allemaal indruk op de doorsnee Europeaan. Dikwijls gekopieerd, maar zelden geëvenaard, is het Amerikaanse merk KitchenAid®.

lees meer
Ariston koelkastHotpoint-Ariston Quadrio

De Hotpoint-Ariston Quadrio heeft een Good Design Award gewonnen in de categorie huishoudelijke apparatuur. De opvallende vierdeurs koel-vriescombinatie is ontworpen door de Japanse designer Makio Hasuike.

lees meer
Gaggenau GastronormGaggenau Gastronorm

Gastronorm is de (wereldwijde) standaardisatie van de afmetingen van bakken, braadpannen, plateaus en andere elementen die in een professionele keuken worden toegepast.

lees meer
Kitchenaid koelkastPerfect koelen & vriezen

Hoe groter het huishouden, hoe meer koel- en vriesruimte nodig is. Onzichtbaar inbouwen is alvast een optie. Maar kiezen voor zon vrijstaande koel/vriescombinatie in professioneel roestvrij staal of juist in een opvallende kleur kan natuurlijk ook.

lees meer
Smeg koelkastVriezen en koelen

Prachtig natuurlijk, zon vrijstaande koel/vriescombinatie in professioneel roestvrij staal of juist in een opvallende retro kleur. Maar vrijwel onzichtbaar inbouwen kan natuurlijk ook. Een overzicht.

lees meer
Miele MastercoolKoelen en vriezen

Wie op zoek gaat naar een nieuwe, ziet al snel dat de moderne koelkast op tal van punten afwijkt van zijn voorgangers. Bij wie maar eens per week naar de supermarkt gaat, spelen in toenemende mate versheid en smaak, voorraad en uiterlijk en natuurlijk het aspect van gezond, vitaminerijk voedsel een belangrijke rol in het leven.

lees meer
koud biertjeEen lekker koel biertje

De Solitaire CoolKeeper heeft een nettoinhoud van 58 liter en is geschikt voor het koelen van 3 vaatjes bier

lees meer


Een keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek