wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Koelen & Vriezen

 
KoelenKoelen & vriezen

Alle tips, trends en laatste nieuws over koelkasten hebben we voor u op een rij gezet. Want de ontwikkelingen op het gebied van koelkasten volgen elkaar snel op.

Lees meer
Koelkast met krijtbordKoelkast met krijtbord
Berichten als“de melk is op”en“ik hou van jou” komen toch veel beter over als je ze schrijft op de koelkast dan dat je ze verstuurd via WhatsApp? Smeg biedt de perfecte oplossing door de koelkast om te toveren in een krijtbord.
Lees meer
Uw keuken magazine
Gratis keukenbrochures
Bruynzeel keukensNieuw Bruynzeel keukenboek

Het nieuwe Bruynzeel keukenboek staat boordevol keukeninspiratie. Binnen 3 dagen wordt het keukenboek bij u thuis bezorgd. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en het formulier te versturen.

Lees meer
Marshall Fridge KoelkastMarshall Fridge Koelkast

Ja echt, dit is een koelkast! En wat voor één: de Marshall Fridge Koelkast lijkt sprekend op een gitaarversterker van het meest legendarische Rock ’n Roll merk aller tijden. Geniaal afgewerkt met vele details. De meest briljante koelkast ooit!

Lees meer
Koelkast zonder irritatiesKoelkast zonder irritaties

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de huishoudens irritaties heeft over de indeling van de (koel)kast. Samsung heeft met de Food ShowCase een koelkast ontwikkeld om moderne gezinnen soepel en relaxed te laten functioneren.

Lees meer
Mandemakers inspiratie keukenboek
Besparen begint in de keukenBesparen begint in de keuken

Bewust koken, minder vaak uit eten; We nemen verschillende initiatieven om zowel geld als het milieu te besparen en om voedselverspilling te voorkomen. Pelgrim wil de consument bewust maken van de voordelen van tijdige vervanging van de koelkast.

Lees meer
Sharp vierdeurskoelkastSharp vierdeurskoelkast

Sharp Benelux introduceert een zeer grote vierdeurskoelkast met glazen designdeuren en geïntegreerd lcd-bedieningspaneel, de SJ-FS820V. Dit model behoort tot de grootste vierdeurskoelkasten op de consumentenmarkt en beschikt over het uiterst energiezuinige A++-label.

Lees meer
Kitchenaid koelkastKitchenaid koelkast

KitchenAid heeft het nieuwe jaar ambitieus ingezet met Vertigo, een flexibele oplossing om voedsel en wijn uitstekend te bewaren. Enkele smaakmakers? Multifunctionele lades die je kan inzetten om te koelen of in te vriezen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
KoelkastPelgrim Retro koelkast

Pelgrim introduceert een nieuwe lijn retro koel- en vrieskasten met het design van toen en de techniek van nu.

Lees meer
KoelkastBourgondisch koelen

Wie kookt met de beste ingrediënten en producten, weet dat de juiste temperatuur het verschil kan maken. Het ATAG Cooling Center bestaat uit een koeler, een wijnklimaatkast en een vriezer

Lees meer
Koelkast SiemensEven vers als van de markt

Aardbeien, radijsjes en bladsla smaken het lekkerste als zij vers van de markt komen – en nu ook uit de koelkast. Met de volledig nieuw ontwikkelde inbouwkoelkasten zijn de intelligente bewaarmogelijkheden Siemens hydroFresh nu namelijk voor het eerst ook beschik-baar in inbouwkoelkasten.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Koelkast en besparenKoelkast wordt vergeten

Onderzoek toont aan dat ruim een kwart van de consumenten probeert te besparen op de leefkosten. Op de stookkosten, de boodschappen, door spaarlampen of zelfs zonnepanelen aan te schaffen. Men staat echter niet stil bij de grootste energieslurper in het huishouden: de koel- en vrieskast.

Lees meer
Indesit graffiti koelkastBeschrijfbare Graffiti-koelkast

De beschrijfbare Graffiti-koelkasten van Indesit zijn nu extra interessant voor voetballiefhebbers. Het nieuwste model, de BAN 13 GOL, is uitgerust met een magnetisch speelveld. Op dit veld kunnen voetballiefhebbers niet alleen hun favoriete opstellingen op de koelkastdeur maken, maar bijvoorbeeld ook scores en standen bijhouden.

Lees meer
keukentrendsDe beste keukenmaatjes!

De beste keukenmaatjes! In de keuken kunt u altijd wel wat hulp gebruiken. Daarom selecteerden wij voor u de vijf leukste en handigste keukenhulpjes. Deze behulpzame keukenfavorieten helpen u bij het koken, koffiezetten en het serveren van drankjes. En ze blinken stuk voor stuk uit in nauwkeurigheid en professionaliteit.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek