wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kludi

 
Kludi Objekta keukenmengkraanKludi Objekta keukenkraan
Zoals Volkswagen de Golf heeft, zo heeft KLUDI de OBJEKTA. De Volkswagen Golf wordt iedere editie beter en zuiniger. Dit geldt eveneens voor de KLUDI OBJEKTA producten.
Lees meer
Keukenmengkraan Kludi line SKeukenmengkraan Kludi line S
Bij de aanschaf van een keukenmengkraan wordt veel tegen elkaar afgewogen. Het gebruiksgenot, de vormgeving en natuurlijk de prijs zijn daarbij belangrijke factoren.
Lees meer
Gratis keukenbrochures
Kludi Tangenta keukenkranenKludi Tangenta keukenkranen

Edelstaal is in de keukeninrichting een constante trend. Edelstaal, ook wel RVS of chirurgisch staal genoemd, staat bekend als hoogwaardig staal dat sterk, zuiver en roestvrij is

Lees meer
KLUDI TRENDO keukenmengkraanKLUDI keukenmengkraan

De KLUDI TRENDO keukenmengkranenserie begint inmiddels aan de derde generatie. Zoals een Volkswagen Golf zich na enige tijd wijzigt en nog beter wordt, geldt dit ook voor deze kranen van Kludi.

Lees meer
Kludi keukenkraan BingostarKLUDI BINGO STAR redesign

De succesvolle KLUDI BINGO STAR kranenserie heeft meer vloeiende vormen gekregen. De hendel is nu bijna druppelvormig en de uitlooprozet heeft een zachtere belijning gekregen.

Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Kludi Zenta keukenmengkraanKludi Zenta

ludi brengt van de KLUDI ZENTA ééngreeps keukenmengkraan naast de verchroomde en de Black & White edition,

Lees meer
KLUDI ESPRIT keukenmengkranenMy Life, My Family & My Style

Een stevige en verchroomde boog vormt de houder voor de witte flexibele uitloop. Deze uitloop is zo flexibel als een doucheslang.

Lees meer
KludiKeukenmengkraan Kludi E-go

De jury van experts uit verschillende technologische branches was het bij de uitreiking van Europas grootste technologie- en lifestyle contest eens: E-GO is een buitengewoon product met een hoge mate aan bedieningsgemak

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Kludi Scope kludi scope actuele trend

Bij deze nieuwe mengkranenserie voor de keuken waren de designers van de fabrikant uit Menden consequent als altijd: In alle componenten worden dit keer cilindrische vormen toegepast, zelfs in de minimalistisch gedesignde Stick-hendel.

Lees meer
Kludi L-Line kranenKeukenmengkraan KLUDI L-INE

Soms wordt iets pas gemist op het moment dat het er is. Zonder afstandsbediening is televisiekijken ook mogelijk, zonder mobiele telefoon was het leven niet minder. Zo is het ook met de KLUDI L-INE keukenmengkraan met horizontaal te verschuiven telescopische uitloop.

Lees meer
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek