wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Kitchenaid

 
Warme bereidingen met KitchenAidWarme bereidingen met KitchenAid
Goed nieuws voor ambitieuze kook- en bakfans: KitchenAid introduceert de mengkom voor warme bereidingen. Nu maak je ook sabayon, spectaculaire chocoladecreaties, yoghurt of kaasfondue met je KitchenAid mixer/keukenrobot.
Lees meer
Nieuw design voor KitchenAidNieuw design voor KitchenAid
Net voor het eeuwfeest van KitchenAid krijgt de keuken-inbouwapparatuur van het internationale merk een nieuwe look. In het Brusselse Atomium werd het nieuwe design voor het eerst gepresenteerd.
Lees meer
Gratis keukenbrochures
Solarspot daglichtsysteem
KitchenAid wafelijzerKitchenAid wafelijzer
Het Artisan wafelijzer van KitchenAid zeer robuust, stabiel en duurzaam. Het dubbelzijdige wafelijzer heeft twee bakplaten met antiaanbaklaag en roteert bij een constante temperatuur waardoor wafels snel en perfect gelijkmatig gebakken worden
Lees meer
Koffietijd met Artisan espressoKoffietijd met Artisan espresso

De professionele Artisan espressomachine van KitchenAid is voorzien van twee afzonderlijke boilers voor stoom en espresso waardoor hij ononderbroken gebruikt kan worden zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak van de espresso of cappuccino.

Lees meer
kitchenaidGastronomisch gegaard

KitchenAid heeft er weer een ster bij. De nieuwe oven, Twelix Artisan, tilt je culinaire talenten naar een gastronomisch niveau dankzij de unieke stoomtechnologie

Lees meer
gratis roomplanner
All I want for Christmas isAll I want for Christmas is

... een KitchenAid. Zeker voor kerstkoks met ambitie geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Er is een keukenhulp die je bij de bereiding van culinaire hoogstandjes niet in de steek laat. De KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot is de keukenhulp die je veel werk uit handen neemt.

Lees meer
Kitchenaid koelkastKitchenaid koelkast

KitchenAid heeft het nieuwe jaar ambitieus ingezet met Vertigo, een flexibele oplossing om voedsel en wijn uitstekend te bewaren. Enkele smaakmakers? Multifunctionele lades die je kan inzetten om te koelen of in te vriezen.

Lees meer
Kitchenaid Nieuwe Kitchenaid speedoven

Nieuws heet van de naald in keukenland? KitchenAid presenteert zijn nieuwe ‘Speedoven’, de meest complete oven voor de veeleisende thuiskok. Ultieme precisie en flexibiliteit verenigd, in een professionele oven met volwaardige magnetronfunctie of magnetroninjecties.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
KitchenaidKitchenAid Kitchen for Cooks
KitchenAid lanceert Kitchen for Cooks-concept KitchenAid Nederland is definitief uit de startblokken. Met de introductie van de keuken-inbouwapparatuur, treedt het merk voor het eerst in zijn volle omvang naar buiten.
Lees meer
KitchenAid's Chef TouchTMKitchenAid's Chef TouchTM

Dankzij KitchenAids Chef TouchTM kunnen thuiskoks voor het eerst "sous-vide" of vacuum koken. De "sous-vide" kooktechniek is een delicate, hoogkwalitatieve kookmethode op lage temperatuur, die je vrij spel geeft met je culinaire creativiteit.

Lees meer
Kitchenaid Amerikaanse koelkastAmerikaanse koelkasten

en echte Amerikaanse koelkast in de keuken, het hééft iets. Die robuuste vorm, de handige extras, de onverholen symboliek: het maakt allemaal indruk op de doorsnee Europeaan. Dikwijls gekopieerd, maar zelden geëvenaard, is het Amerikaanse merk KitchenAid®.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek