De hagelwitte keuken De kleur wit duikt overal op. Van hagelwitte mode tot parelwitte autos. Natuurlijk heeft de wit-trend ook zijn weerslag op het interieur. Kuppersbusch speelt hier op in met een nieuwe collectie keukenapparatuur die nu onder de naam Platinum White edition wordt geintroduceerd.

Echter het is niet alleen door de kleur wit dat er een serene rust in de keuken ontstaat. De inbouwapparatuur uit de Platinum White edition van Kupperbusch is volgens een vast raster samengesteld waardoor alle apparaten dezelfde formaten hebben en zo heel rustig op een lijn kunnen worden ingebouwd. Hierbij is ook rekening gehouden met de positionering van grepen, bedieningspanelen en ovenruiten.

Naast een inbouwoven, steamer, combimagnetron, bevat het programma ook een leuke gadget voor in de keuken, namelijk een 20? LCD flat screen.

Verder heeft Kuppersbusch een aantal afzuigunits eveneens uitgevoerd in wit, alsook een aantal van haar inbouwkookplaten. Meest opvallend is wellicht de Amerikaanse side-by-side koel/vriescombinatie helemaal in sprankelend wit. Een echte eyecatcher in iedere moderne keuken.

Kuppersbusch geeft 2 jaar garantie en bij aankoop van 4 of meer Kippersbusch inbouwapparaten 5 jaar.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen