wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Keukentrends 2017

 
Designkeukens 2017Design keukentrends 2017
Bent u zich aan het oriënteren op een design keuken? Dan haalt u met een design keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak gegarandeerd een ontwerp in huis dat in het oog springt.
Lees meer
Keukentrends 2017Keukentrends 2017
Met al dat technische geweld willen we het natuurlijk wèl leefbaar en gezellig houden. De keuken is tenslotte de plek waar we het meeste samenkomen. Planten, kunst, antiek, warme materialen en de juiste raambekleding verhogen de huiselijke sfeer.
Lees meer
Gratis keukenbrochures
Uw keuken magazine
Keukentrends 2016Keukentrends 2016 - steengoed
Na de kleurexplosie van enkele jaren geleden, straalt het actuele keukenbeeld vooral rust en stijl uit in wit en zwart en tientallen shades in grijs. Combineer deze monochrome basis met accenten in hout, koper en leer, en geef marmer en natuursteen een hoofdrol voor een keuken anno 2016.
Lees meer
IKEA keukentrends VARDAGENIKEA keukentrends VARDAGEN
Van de mise en place tot de gedekte tafel: met de nieuwe VARDAGEN serie van IKEA maak je van ieder diner een succes. Het stijlvolle design van de messensets, het klassieke keukentextiel en het tijdloze glaswerk doet denken aan de keuken van vroeger.
IKEA keukenaccessoires
Keukentrends 2016Franke keukentrends 2016
De keuken als woonkamer, 4-in-1 kranen en Smart cooking. Een greep uit de trends die Franke Kitchen Systems verwacht voor het komende jaar binnen de keukenwereld. Wat kunnen we nog meer verwachten in 2016?
Franke Keukentrends 2016
Solarspot daglichtsysteem
Keukentrends 2016 - PoggenpohlKeukentrends 2016
Bij de 'Küchenmeile A30' presenteert Poggenpohl de producthoogtepunten voor 2016 aan het vakpubliek. Nieuwe front- en korpuskleuren evenals technische innovaties worden op indrukwekkende wijze gepresenteerd in de compleet nieuw vormgegeven huistentoonstelling
Keukentrends 2016
IKEA keukentrends 2015 - 2016IKEA keukentrends 2016
Is jouw keuken al klaar voor de toekomst? IKEA inspireert met nieuwe producten om je keuken helemaal van deze tijd te maken. Wat dacht je van een design werkblad in diverse uitvoeringen of een superhygiënische gootsteen?
IKEA keukentrends 2016
Riverdale keukentrends 2015Riverdale keukentrends 2015
Koken is een feestje. Koken is ontmoeten. Koken is proeven, uitproberen, lachen en vooral samen genieten. Bohemian Blend is de Keukentrend 2015 van Riverdale
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Keukentrends 2014 - 2015Keukentrends 2015

De nieuwe keuken vormt de link tussen design, onze behoeftes, het voedsel dat we eten en waar dat vandaan komt. Hierdoor wordt de keuken een sociale plek voor groei!

Lees meer
Gratis keukenboekGratis keukenmagazine

Vraag nu geheel vrijblijvend het extra dikke (116 pagina's) keukenboek van Mandemakers Keukens aan. 116 pagina’s aan keuken inspiratie.

Lees meer
Bruynzeel keukensNieuw Bruynzeel keukenboek

Het nieuwe Bruynzeel keukenboek staat boordevol keukeninspiratie. Binnen 3 dagen wordt het keukenboek bij u thuis bezorgd. U hoeft alleen uw gegevens in te vullen en het formulier te versturen.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Old Wood keukenOld Wood keuken

De nieuwste keukentrend? Liefhebbers van robuuste keukens zoeken de houtbeleving niet langer in grove houten fronten. Men wil die ambachtelijke old wood uitstraling, maar niet het moeilijke onderhoud.

Lees meer
Uw Keuken 2014Uw keuken 2014

UW keuken 2014 staat vol keukentrends en.... KitchenAid geeft in een winactie een Artisan keukenmixer weg twv 629 euro!

Lees meer
Keukentrends 2014Keukentrends 2014

Dat ook de keuken, net als de andere ruimtes in huis, aan trends onderhevig is, zien we terug op de internationale designbeurzen. De belangrijkste keukentrends op een rij.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek