Spoelbak | Double XL van Reginox De moderne mens kiest voor kwaliteit van leven. Dat geldt zeker voor het wonen. De keuken van de toekomst moet dan ook vooral comfort en design bieden. Reginox heeft dit haarfijn aangevoeld en ontwikkelde een spoelbak die aan de hoogste eisen voldoet. De Double XL kent een groots formaat en een groots design.

Denk ruimer
Bij onze veranderde leef- en kookgewoonten past niet langer de traditionele spoelbak, met zijn beperkte afmetingen en diepte. Ons denken en leven is groter en ruimer geworden. Ruimte om te spoelen, te koken en af te wassen. Grote potten en pannen die niet in de vaatwasser kunnen, moeten snel en probleemloos in de spoelbak gespoeld kunnen worden.

Koninklijke allure
De Double XL kent een groots formaat en een groots design. Deze spoelbak heeft een unieke vormgeving, ruime afmetingen en een duurzame gebruikswaarde. Door de twee niveaus kan ook alleen het onderste gedeelte van de spoelbak worden gebruikt. Hierdoor wordt een aanzienlijke hoeveelheid water bespaard. Daarnaast zijn er tal van accessoires ontwikkeld die het gebruiksgemak verhogen, zoals een praktische snijplank, een restenzeef en een bodemschotel. Dat is pas spoelen met koninklijke allure!

Levenslang garantie
Reginox Staalindustrie Rijssen heeft al meer dan 40 jaar wereldwijd naam en faam opgebouwd als het gaat om spoelbakken, aanrechtbladen en werkbladen. Continue productinnovatie staat hoog in het vaandel. Daarom staat Reginox garant voor haar producten

Meer informatie: www.reginox.nl

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen