wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Damixa mengkranen

 
Gratis keukenbrochures
Gratis keukenboek
gratis roomplanner
damixa, mengkraan, keuken, badkamer

Damixa blijft haar traditie van producent van geavanceerd design trouw en introduceert nu het conceptueel denken. Design wordt daarbij aan unieke normen onderlegd. Grensverleggende technologie lag aan de basis van het ontwerp van een aantal futuristisch ogende concepten voor mengkranen.

, G-type V 3.0® is de eerste in een reeks revolutionaire mengkranen voor de toekomst. De mengkraan staat voor alles wat damixa nauw aan het hart ligt : design, eenvoud en perfectie qua vorm en qua gebruik. De look van de mengkranen is even verrassend als de achterliggende technologie revolutionair is. Achter de geavanceerde afwerking gaan immers een aantal uitgekiende vernieuwingen schuil waardoor het mengsysteem alleen werkt door het verschuiven van de platen voor warm en koud water. Dit resulteert in een schitterend evenwicht tussen vormgeving en functionaliteit.

De G-type V 3.0® serie bevat een compleet assortiment voor keuken en badkamer met mengkranen voor spoelbakken, wastafels, baden, bidets en douches. De serie wordt verder aangevuld met vaste en verstelbare sproeikoppen.

Damixa Nederland

gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek