We brengen veel tijd door in de keuken. Het is allang niet meer alleen de plek voor een snel ontbijt of het bereiden van een lekker diner. De keuken van de 21e eeuw is het kloppend hart van ons huis. Waar we gezellig samen komen, de dag doornemen, socializen en vooral genieten met elkaar.

Het allerbelangrijkste in de keuken is de functionaliteit. Alles wat je dagelijks nodig hebt wil je gemakkelijk binnen handbereik hebben. Even een pannetje op het vuur, een broodje in de oven terwijl de afwasmachine de was van de vorige avond nog even wegwerkt.

Een ander belangrijk aspect in de keuken is ruimte! Want komen we dat niet altijd tekort? We willen ruimte hebben om ons lekker te bewegen maar ook ruimte om al het keukengerei op te bergen. Gelukkig hebben de keukenontwerpers van de nieuwste keukens hier vaak wel rekening mee gehouden maarja... dromen we niet allemaal van een nieuwe keuken.

Helaas is een nieuwe keuken met een zee van ruimte niet voor iedereen weggelegd maar gelukkig kunnen we in onze bestaande keuken ook nog veel dingen doen om er een droomkeuken van te maken.

Keukenaccessoires!
Wist je dat je met het toevoegen van accessoires in de keuken meer ruimte kunt creeeren? Dat klinkt gek maar toch is het zo. Puilt jouw bestekla uit en kan je eigenlijk wel een tweede la gebruiken? Zet een leuk retro blik op je keukenblad en plaats daar je mooiste lepels, vorken, messen en spatels in.

Passen jouw glazen niet meer in de kast. Koop een mooi dienblad en zet je favoriete glazen erop met in het midden een mooie karaf. Je bent gelijk klaar om een drankje aan je gasten te serveren.

Kijk voor leuke dienbladen maar eens naar de dienbladen van Sweetlivingshop. Of je nu een moderne of landelijke keukenstijl hebt er is altijd wel een dienblad bij dat past in jouw interieur.

Naast dienbladen vind je nog veel meer handige items om ruimte in je keuken te creeren zoals grote voorraadblikken en handige keukenrekjes.

Probeer het maar eens, het toevoegen van keukenaccessoires kan wonderen doen voor jouw keuken en geeft je meteen een opgeruimd gevoel.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen