wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Hansgrohe

 
Haute design in de keukenHaute design in de keuken
Axor, het designermerk van Hansgrohe, introduceert de eerste Axor keukenkranen met de bekende en betrouwbare Hansgrohe Select-technologie: Axor Citterio Select.
Axor Citterio Select
Optimaal comfort in de keukenOptimaal comfort in de keuken
Eenvoudig te gebruiken en meer bewegingsvrijheid: de nieuwe Hansgrohe keukenmengkranen Talis Select en Metris Select combineren nu een uittrekbare vuistdouche met de innovatieve Select technologie.
Lees meer
gratis roomplanner
Solarspot daglichtsysteem
Elegante hulp in de keukenElegante hulp in de keuken

De kraan is niet alleen het meest gebruikte apparaat in de keuken, maar brengt ook ons belangrijkste levensmiddel in de keuken: water. Reden genoeg om aan de keuze van de kraan extra aandacht te besteden.

Lees meer
Puravida keukenmengkraanHansgrohe keukenmengkraan

DualFinish is een bijzondere combinatie van geborsteld rvs-look op het kraanhuis en een glanzend oppervlak aan de bovenzijde. Deze naadloze overgang toont de hoogste kwaliteit.

Lees meer
Hansgrohe keukenkraanNieuwe Focus keukenkraan

Om nog meer comfort en bewegingsvrijheid in de keuken te bieden, breidt douche- en kranenspecialist Hansgrohe het Focus assortiment uit met een nieuwe, verhoogde keukenmengkraan.

Lees meer
gratis woonbrochures
KeukenkranenAxor Starck keukenmengkranen

De Axor Starck keukenmengkranen kenmerken zich door elementaire vormen en heldere functies en vormen hiermee het middelpunt van de keuken

Lees meer
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek