wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Grohe

 
GROHE Blue HomeBruisend water uit de kraan
Het GROHE Blue Home systeem is een unieke keukenkraan voor thuisgebruik waarmee je gekoeld, gefilterd en bruisend water uit één kraan kunt halen.
GROHE Blue Home
Digitaal comfort in de keukenDigitaal comfort in de keuken

Het GROHE assortiment is uitgebreid met diverse digitaal bedienbare producten voor de badkamer, douche en keuken. Het modulaire ontwerp zorgt voor eenheid in de badkamer en in de keuken

Lees meer
Gratis keukenboek
Solarspot daglichtsysteem
Grohe Minta Touch keukenkraanGrohe Minta Touch keukenkraan

Niets onhandiger in de keuken dan met vieze handen de kraan willen gebruiken. Hygiëne en gebruiksgemak zijn de basisbehoeften van iedere keukenprins(es). Daarom lanceert sanitairfabrikant Grohe binnenkort de Minta Touch: de eerste keukenkraan met innovatieve Easy Touch-technologie.

Lees meer
Grohe keukenkraanK4 keukenkranen

Van sommige dingen verwacht je gewoon dat ze betrouwbaar zijn. Harmonische vormen ontmoeten uitstekende functionaliteit. K4 is opvallend uniek.

Lees meer
Grohe RedEén kraan voor koud & warm

Binnen enkele seconden genieten van een kop thee, snel rijst koken en soep bereiden kan binnenkort met GROHE Red. Onder deze naam introduceert Grohe twee nieuwe keukenkranen die beide kokend water leveren.

Lees meer
gratis roomplanner
GROHE BlueGrohe Blu voor thuis

GROHE introduceert dé waterbron voor in huis Niet meer sjouwen met flessen bronwater.

Lees meer
Veris Grohe keukenkraanGrohe Veris keukenkranen

De recent geïntroduceerde badkamerserie Veris krijgt ook een keukenmengkraan met de typische kenmerken van de Veris-lijn, zoals de overgang tussen het cilindrische kraanhuis en de platte uitloop.

Lees meer
Grohe Red MonoGrohe breidt Grohe Red ® uit

De elegante Mono variant die te gebruiken is naast een reguliere keukenkraan en de GROHE Red ® Duo voor optimaal gemak. Eén kraan voor zowel koud, warm als kokend heet water.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Grohe keukenkraanModerne touch

Het assortiment Eurostyle Cosmopolitan bestaat uit een zeer complete range inbouw- en opbouwkranen met voor iedere wens een juiste oplossing.

Lees meer
keukenkranenKeukenmengkranen Grohe K7

De kraan is het meest gebruikte onderdeel van de keuken. Gemak en design spelen een steeds belangrijker rol bij de keuze van een keukenkraan. Grohe introduceert daarom de K7 serie keukenkranen die deze elementen in zich heeft.

Lees meer
Grohe kraan BlueBruisend water uit de kraan

Sjouwen met flessen bronwater behoorde al even tot het verleden met de GROHE Blue® Pure; een moderne keukenmengkraan die in combinatie met een revolutionair filter het water laat smaken als mineraalwater.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek