wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Dornbracht

 
Water Dispensers Hot & ColdWater Dispensers Hot & Cold
Met één druk op de hendel levert de Hot & Cold Water Dispenser van Dornbracht onmiddellijk heet water (93°C) of koud water. Warme dranken zoals koffie en thee kunnen zo op elk moment snel en comfortabel worden bereid.
Lees meer
Juwelen van kranenJuwelen van kranen
De designklassieker van Dornbracht Tara. Dit ontwerp van Sieger Design werd al meer dan 20 jaar geleden voor het eerst geïntroduceerd. Als een echte designklassieker bewijst deze kraan nog steeds on top of trend te zijn.
Dornbracht keukenmengkraan
Gratis keukenbrochures
gratis roomplanner
Hobbykok kiest professionele kraanHobbykok kiest professionele kraan
Voor steeds meer mensen met een passie voor koken wordt koken een serieuze hobby. Vanzelfsprekend groeit daarop de vraag naar keukenuitrustingen die voldoen aan de steeds hogere eisen die door ambitieuze hobbykoks aan de apparatuur worden gesteld.
Lees meer
Tara Ultra pulldown mengkraanTara Ultra pulldown mengkraan
Het bijzondere kenmerk van de nieuwe pulldown mengkraan is de naar beneden uittrekbare uitloop die dankzij de flexibele uittrekslang comfortabel naar de werkplek kan worden geleid en op die manier het werk in de keuken eenvoudiger maakt.
Lees meer
Uitbreiding  serie: eno Uitbreiding serie: eno
Dornbracht breidt zijn serie eno uit met twee nieuwe mengkranen met verhoogde uitloop: een variant met uittrekbare uitloop en een variant met uittrekbare douche
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Pulldownmengkraan SyncPulldownmengkraan Sync
Met de invoering van de nieuwe keukenmengkraan Sync stelt Dornbracht tegelijkertijd een nieuw type voor: een pulldown mengkraan met douchefunctie. De naar beneden uittrekbare uitloop van Sync vergroot de actieradius van de mengkraan en maakt het werken in de keuken zo nog comfortabeler.
Lees meer
Keukenmengkraan Pivot Keukenmengkraan Pivot

De nieuwe éénhendel mengkraan Pivot van Dornbracht is speciaal ontwikkeld voor toepassing op een kookeiland. Pivot verenigt hoogwaardige esthetiek met praktische functionaliteit.

Lees meer
DornbrachtAccessorizing the Kitchen

Uitgekiende details en een comfortabele werking: hoogwaardige keukenaccessoires als passende aanvulling op elke Dornbracht serie maken de sfeer in de keuken compleet.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Dornbracht: eUnit KitchenDornbracht: eUnit Kitchen

Op basis van het in 2011 uitgevoerde prototypeonderzoek presenteert Dornbracht in 2013 de eerste elektronische productoplossing voor de keuken: eUnit Kitchen. Het geheel nieuwe concept is de volgende stap in de richting van Dornbrachts leiderschap qua technologische innovatie op keukengebied.

Lees meer
Nieuwe Dornbracht spoelbakkenNieuwe Dornbracht spoelbakken

Dornbracht breidt met twee nieuwe losse spoelbakvarianten de veeleisende gebruiksmogelijkheden van de Water Units in de keuken uit.

Lees meer
Dornbracht keukenmengkraan ElioKeukenmengkraan Elio

Met de uitbreiding van het productprogramma van de keukenserie Elio presenteert Dornbracht de éénhendel mengkraan Elio met een nieuwe uittrekbare uitloop.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Dornbracht eUnit KitchenDornbracht eUnit Kitchen

Dornbracht presenteert de eerste elektronische productoplossing voor de keuken: eUnit Kitchen. Manuele handelingen worden nu technisch geoptimaliseerd en ondersteund: waterstroom, -dosering en -temperatuur plus excenterbediening

Lees meer
20 jaar Tara van Dornbracht20 jaar Dornbracht Tara kranen

Toen Dornbracht Tara op de markt bracht, was het minimalistische design van de mengkraan met de karakteristieke kruisgrepen een revolutie – exact, simpel en elegant.

Lees meer
Dornbracht elektronische mengkraanElektronische mengkraan

Als productstudie presenteerde Dornbracht op de vak- en consumentenbeurs Living Kitchen een elektronische mengkraan voor de keuken.

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek