wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Bulthaup Solitairen

 
Gratis keukenbrochures
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
bulthaup, keukens, solitairen, keuken
In het middelpunt van de showroom aan de Milanese via Durini staan de bulthaup 'Solitairen', trotse meubels te midden van een strakke, stijlvolle omgeving. Met deze Solitairen komt bulthaup tegemoet aan de groeiende behoefte aan echt individuele vormgeving. De Solitairen kunnen vrijelijk over de ruimte worden verdeeld, los of in combinatie met andere bulthaup productlijnen en de gebruiker kan ze naar eigen inzicht rangschikken.

De Solitairen zijn van alle kanten benaderbaar en dat maakt ze optimaal geschikt om samen eten voor te bereiden en te koken. Alle functionele elementen zijn uiteraard snel binnen handbereik. De Solitairen zijn zo ingericht dat er meerdere mensen tegelijkertijd aan kunnen werken; alles draait om communi-catie en samen dingen ondernemen.

Voor de Solitairen heeft bulthaup een eigen basisframe ontwikkeld, uitgevoerd in aluminium met een poedercoating met een cirkelvormig gewricht. In een geleiderail aan de binnenkant van de poten zijn de zogeheten vleugels aangebracht. Deze in hoogte verstelbare elementen kunnen gebruikt worden voor diverse functies, naar keuze van de gebruiker. Er zijn diverse afmetingen: het bulthaup rooster, in eikenhout, notenhout of gepoedercoat aluminium. Snijplanken zijn beschikbaar in eiken- of notenhout of mineraal materiaal. Voor het ordenen van keukengerei zijn er inlegbladen van eiken- of notenhout beschikbaar, indien gewenst uitgerust met functionele prisma's. Daarnaast zijn er uittrekbare bladen, naar keuze met glazen opzetelement. Zij geven het meubelstuk een unieke uitstraling, nog versterkt door een frame van eikenhout, notenhout of aluminium. Met de functionele prisma's kan de gebruiker zijn bladen geheel naar eigen inzicht inrichten.

Voorbereidingselement
Het rechthoekige voorbereidingelement kan vrij in de ruimte staan en is van alle kanten benaderbaar. De bovenplaat van massief eiken- of notenhout is net als een hakblok behandeld met speciale olie, uiteraard levensmiddelecht. Wie houdt van een authentieke, verweerde uitstraling kan het werkblad zelf als snij- en werkplank gebruiken. Dit is een meubelstuk dat mooier wordt met de jaren; de gebruiks-sporen maken het hakblok echt uniek. De uittrekbare snijplank zorgt voor extra werkplek.

Met de vrij te kiezen functies - rooster, snijplank, inleg- of uittrekblad - creëert de gebruiker zijn eigen, persoonlijke keukenmeubel. Hij kan het element gebruiken als werkblad om dingen te snijden en voor te bereiden, als tafel bij een staand buffet of om fingerfood te presenteren - het voorbereidingselement biedt tal van creatieve mogelijkheden.

Presentatie-element
De vierkante en rechthoekige vitrines zorgen voor een spannende sfeer doordat ze geraffineerd spelen met open en gesloten delen. Door de glazen plaat van het presentatie-element is de kruisvormige constructie van de Solitair zichtbaar. Ook de vitrines kunnen worden uitgerust met diverse functies - rooster, snijplank, inleg- en uittrekblad - en vormen zo een product dat geheel aan de wensen en behoeften van de individuele klant kan worden aangepast. De fraaie presentatie-elementen doorbreken de starheid van een keukenontwerp en vormen een soepele overgang van keuken naar woonruimte. Mooie erfstukken, zoals oma's zilverbestek, krijgen een eigen plek in de bulthaup vitrine.

Wandkastelement
Met het wandkastelement doorbreekt bulthaup de starre ordening van veel keukenontwerpen en is er een mogelijkheid gevonden om de bergruimte aan de muur functioneel en ergonomisch verantwoord te benutten. Met het werkblad als uitgangspunt groeit de kast de muur omhoog en schept zo een heel nieuwe, eigen sfeer. Het onderste deel van de kast is feitelijk een voortzetting van het werkblad. In de schappen past keukengerei dat snel bij de hand moet zijn, zoals afwasborstel, sponsjes en handdoeken maar ook bulthaup specerijenpotjes. Al die spullen hoeven niet meer op het werkblad te staan - er is dus meer werkplek. In het bovenste deel van de kast is ruimte om dingen overzichtelijk op te bergen. De gebruiker kan zelf beslissen hoe hij deze kastruimte vormgeeft: met glazen schuifdeurtjes of frontdeurtjes. Glas is ideaal voor wie mooie spullen onder de aandacht wil brengen, gesloten deurtjes zijn de beste keuze voor extra bergruimte.

bulthaup mengkraan
De hoek van de bulthaup mengkraan is zo gewijzigd dat de kraan perfect past bij het wandkastelement en visueel is ingebed in het geheel. De exclusief door bulthaup ontwikkelde mengkraan van rvs of aluminium is een echt pronkstuk, visueel en functioneel. De hoeveelheid water, temperatuur en positie van de kraan worden met één hand geregeld. Een ergonomisch hoogstandje.

Kooktafel
Aan de bulthaup kooktafel komt iedereen samen: om eten voor te bereiden, om samen te koken. De kooktafel is het hart van de ruimte. In gesloten toestand lijkt de tafel op een klassieke houten tafel. Bij het openen van de vleugels komt het spannende interieur tevoorschijn - een combinatie van kookplaat en betonnen werkblad. Samen eten maken, koken en eten aan tafel - dat is ultieme gezelligheid. Gebruikers kunnen het eten klaarmaken en warm houden op de inductieplaat. Het eten kan zo op de betonplaat worden geplaatst dat iedereen er gemakkelijk bij kan.

Afvalelement
Het mobiele afvalelement kan overal worden neergezet waar het nodig is. Het element is voorzien van wieltjes en kan dus eenvoudig verplaatst worden. Het element is van bovenaf te openen via het vouwdeksel. Handig en hygiënisch. De afzonderlijke vakken van deze Solitair kunnen naar buiten worden gedraaid. Het mobiele element kan met een of twee vakken worden uitgerust. Dat is handig voor het scheiden van afval, oud papier en dergelijke.

gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek