wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Bosch

 
Kookplaat met FlexinductiePerfecte kookresultaten
Met het intuïtieve TFT touchscherm van de kookplaat met FlexInductie uit de Serie 8 maakt Bosch, specialist op het gebied van huishoudelijke apparatuur, koken nog makkelijker, smakelijker en betrouwbaarder.
Kookplaat met Flexinductie
Nieuwe Bosch afzuigkappenInspirerend design
De markt voor afzuigkappen is volop in beweging. Er is vrijwel geen enkel ander productsegment binnen de huishoudapparatuur waarin de behoefte zo is verschoven van pure functionaliteit naar design.
Lees meer
Gratis keukenbrochures
Solarspot daglichtsysteem
Bosch colorglassColorGlass inbouwapparaten

ColorGlass is een bijzondere combinatie van design en materiaal. De inbouwapparaten zijn uitgevoerd in diverse kleuren en voorzien van een glazen front.

Lees meer
Bosch rangecooker Sollitairekookcomfort van Bosch

Koken is veel meer dan een maaltijd bereiden. Koken is een creatieve en expressieve manier om iets heel persoonlijks te creëren. Wie kookt, laat iets van zichzelf zien.

Lees meer
Piano a FiloBosch rvs-gaskookplaten

Speciaal voor de hedendaagse keuken introduceert Bosch een volledig nieuwe serie gaskookplaten, uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en het topmodel met unieke timerfunctie.

Lees meer
gratis roomplanner
KookplaatInductiekoken vrijstaand fornuis

Koken kan nu ook op een vrijstaand fornuis! Het fonkelnieuwe geborsteld roestvrijstalen Bosch fornuis HLN658050F is namelijk uitgerust met een inductiekookplateau.

Lees meer
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek