wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Keukens

 
Kleurrijke keukenhulpjesKleurrijke keukenhulpjes
Smaakten de kleurrijke keukenhulpjes uit de Tasty Colours collectie naar meer? Goed nieuws! Internationaal designmerk Brabantia breidt het menu uit met rechthoekige voorraadbussen. Daar fleurt je keuken van op!
Lees meer
Keukens paasshowTieleman Keukens paasshow
Alweer voor de 9de keer vanuit Middelharnis organiseren wij, in een altijd fijne samenwerking met de Knöps Groep en Graka Tuincentrum, een spetterende Paasshow.
Lees meer
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Gratis keukenbrochures
Pedaalemmer deluxePedaalemmer deluxe
Brabantia laat zien dat een praktische pedaalemmer ook mooi kan zijn. De newIcon pedaalemmer is er zo een. De newIcon pedaalemmer is vanaf nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren: het serene en luxueuze Mineral Infinite Grey
Lees meer
Stoere houten keukenStoere houten keuken
Mereno is een 100% Nederlands kwaliteitsproduct die onder andere handgemaakte keukens maakt. Een keuken die op maat gemaakt is en helemaal voldoet aan alle wensen, dat willen we allemaal wel!
Lees meer
Snaidero Look/LoftSnaidero Look/Loft
Op de Europese keukenbeurs EuroCucina in Milaan is het nieuwste model van Snaidero gepresenteerd. Dit nieuwe model is een combinatie van het model Look en Loft, samengebracht tot één passend geheel.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
KeukenUw keuken 2017 proof
We hebben de afgelopen periode al vaker over de keukentrends van 2017 geschreven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw keuken ook weer volledig volgens de laatste keukentrends wil inrichten, maar een volledig nieuwe keuken niet in uw plannen past.
Lees meer
Nieuwe ovenNieuwe oven serie
Küppersbusch presenteert een nieuwe oven serie met een intuïtieve bediening. De oven kan op afstand met een app worden bediend. Speciale aandacht werd besteed aan de intuïtieve user control.
Lees meer
Pip Studio Spring to LifePip Studio Spring to Life
De Spring to Life-collectie van Pip Studio is een uniek servies. Het servies is gemaakt van de beste kwaliteit porselein en stijlvol afgewerkt met het herkenbare gouden geschulpte randje.
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Exotisch tintje in de keukenExotisch tintje in de keuken
Voor liefhebbers van bijzondere materialen introduceert Cosentino® een nieuwe collectie genaamd Sensa®. Deze collectie bevat acht exotische granieten werkbladen met een exclusieve bescherming tegen vlekken.
Lees meer
De ideale woonkeukenDe ideale woonkeuken creëen
Woonkeukens zijn tegenwoordig helemaal in. Waar een tijdlang de woonkamer de gezelligste en meest gebruikte ruimte in huis was, is dat tegenwoordig de keuken. Zeker als je een gezin hebt, zal je merken dat er veel tijd in de keuken wordt doorgebracht.
Lees meer
Flexibele keukenkraanUNA-E: flexibele kraan
De graag geziene LUNA familie wordt vernieuwd met de LUNA-E kranen. KWC LUNA-E tilt een klassieker naar een hoger niveau door een gloednieuwe lijn van verschillende modellen te combineren met de betrouwbare functies van zijn voorganger.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Designkeukens 2017Design keukentrends 2017
Bent u zich aan het oriënteren op een design keuken? Dan haalt u met een design keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak gegarandeerd een ontwerp in huis dat in het oog springt.
Lees meer
Brabantia keukenhulpjesSmaakvol koken
Smaakten de kleurrijke keukenhulpjes uit de Tasty Colours collectie naar meer? Goed nieuws! Lifestylemerk Brabantia breidt het menu uit met rechthoekige voorraadbussen, een sausjesgarde, Y-vormige dunschiller, een appelboor en gasaanstekers in 4 kleuren. Daar fleurt je keuken van op!
Lees meer
Brabantia afvalemmerVol van kleur
Brabantia verbeterde het design van de Touch Bin 30 liter nóg verder. Deze populaire afvalemmer heeft nu een verbeterde deksel en is bovendien verkrijgbaar in 14 unikleuren.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek