wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Keukens

 
KeukenUw keuken 2017 proof
We hebben de afgelopen periode al vaker over de keukentrends van 2017 geschreven. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw keuken ook weer volledig volgens de laatste keukentrends wil inrichten, maar een volledig nieuwe keuken niet in uw plannen past.
Lees meer
Nieuwe ovenNieuwe oven serie
Küppersbusch presenteert een nieuwe oven serie met een intuïtieve bediening. De oven kan op afstand met een app worden bediend. Speciale aandacht werd besteed aan de intuïtieve user control.
Lees meer
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Gratis keukenbrochures
Pip Studio Spring to LifePip Studio Spring to Life
De Spring to Life-collectie van Pip Studio is een uniek servies. Het servies is gemaakt van de beste kwaliteit porselein en stijlvol afgewerkt met het herkenbare gouden geschulpte randje.
Lees meer
Exotisch tintje in de keukenExotisch tintje in de keuken
Voor liefhebbers van bijzondere materialen introduceert Cosentino® een nieuwe collectie genaamd Sensa®. Deze collectie bevat acht exotische granieten werkbladen met een exclusieve bescherming tegen vlekken.
Lees meer
De ideale woonkeukenDe ideale woonkeuken creëen
Woonkeukens zijn tegenwoordig helemaal in. Waar een tijdlang de woonkamer de gezelligste en meest gebruikte ruimte in huis was, is dat tegenwoordig de keuken. Zeker als je een gezin hebt, zal je merken dat er veel tijd in de keuken wordt doorgebracht.
Lees meer
Solarspot daglichtsysteem
Flexibele keukenkraanUNA-E: flexibele kraan
De graag geziene LUNA familie wordt vernieuwd met de LUNA-E kranen. KWC LUNA-E tilt een klassieker naar een hoger niveau door een gloednieuwe lijn van verschillende modellen te combineren met de betrouwbare functies van zijn voorganger.
Lees meer
Designkeukens 2017Design keukentrends 2017
Bent u zich aan het oriënteren op een design keuken? Dan haalt u met een design keuken van Uw KeukenSpeciaalzaak gegarandeerd een ontwerp in huis dat in het oog springt.
Lees meer
Brabantia keukenhulpjesSmaakvol koken
Smaakten de kleurrijke keukenhulpjes uit de Tasty Colours collectie naar meer? Goed nieuws! Lifestylemerk Brabantia breidt het menu uit met rechthoekige voorraadbussen, een sausjesgarde, Y-vormige dunschiller, een appelboor en gasaanstekers in 4 kleuren. Daar fleurt je keuken van op!
Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Brabantia afvalemmerVol van kleur
Brabantia verbeterde het design van de Touch Bin 30 liter nóg verder. Deze populaire afvalemmer heeft nu een verbeterde deksel en is bovendien verkrijgbaar in 14 unikleuren.
Lees meer
Nieuwe Brabantia Touch BinNieuwe Brabantia Touch Bin
Designmerk Brabantia perfectioneert de 40 liter Touch Bin New. Het verbeterde ontwerp, de geweldige kwaliteit en dito waar voor je geld zijn nu bovendien verkrijgbaar in 5 stijlvolle unikleuren.
Lees meer
Keukentrends 2017Keukentrends 2017
Met al dat technische geweld willen we het natuurlijk wèl leefbaar en gezellig houden. De keuken is tenslotte de plek waar we het meeste samenkomen. Planten, kunst, antiek, warme materialen en de juiste raambekleding verhogen de huiselijke sfeer.
Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
Win een Amerikaanse koelkastWin een Amerikaanse koelkast
En dan niet zo eentje als op de foto... neeeee. Keukenkampioen verloot zo'n hele grote met twee deuren naast elkaar waar je ook ijsblokjes mee kunt maken.
Check de winactie
Gratis woonbrochuresGratis woonbrochures
Benieuwd naar de woontrends voor het komend seizoen? Vraag dan gratis de nieuwste woonbrochures aan via onze woonbrochureservice en laat je informeren en inspireren.

 

Lees meer
Spicy and Tasty met IKEASpicy and Tasty met IKEA
Liefde gaat door de maag bij IKEA. Het woonwarenhuis komt met nieuwe smaakmakers die passen bij het drukke en snelle leven van nu. Niet alleen voor thuis, maar ook voor onderweg. Zoals granen- en kruidenmixen waarmee je in no time een lekkere maaltijd, of heerlijk dranken maakt.
Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochuresEen keukenontwerp bij u thuis
Gratis woonbrochuresgratis keukenboek