De gezelligste maand van het jaar is weer aangebroken! Eindelijk kunnen we ons huis weer in kerstsfeer brengen. En daarvoor bezoeken we natuurlijk het liefst zoveel mogelijk kerstmarkten om heerlijk in de kerst stemming te komen.

Ben je een beetje uitgekeken op de traditionele kerstboom en kerstversiering en wil je wel eens wat anders? Neem dan eens een kijkje op de website van Hornbach. Hier vind je diverse handleidingen om zelf je kerst interieur in elkaar te knutselen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstboom van hout of raamdecoratie van sneeuwkristallen!

Ben je niet zo’n knutselaar of heb je voor dat creatieve gedoe allemaal geen tijd dan bied de Hornbach kerstmarkt uitkomst! In alle vestigingen vind je een grote en zeer uitgebreide kerstmarkt boordevol met de laatste kersttrends, de mooiste kerstballen en prachtige verlichting. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kerst!

En natuurlijk ontbreken ook de kerstbomen niet bij Hornbach. Je haalt met een Hornbach kerstboom niet alleen het echte kerstgevoel en de heerlijke kerstbomengeur in huis maar je steunt gelijk een goed doel, het Zeldzame Ziekten Fonds.

Ook aan de kleine klussers is gedacht. Op 13 december kunnen alle kinderen een uniek versierde kerstpot maken want Hornbach richt op deze dag in alle vestigingen een speciale kinderwerkplaats in.

Kortom, deze kerst is er voor ieder wat wils bij Hornbach! De kerstmarkt is te bezoeken tot en met 24 december.
lijn brochure 1

Gratis woonboeken & brochures

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres wonen
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design trapleuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen