De gezelligste maanden van het jaar komen eraan… Samenzijn met familie en vrienden, lekker eten en genieten van mooie momenten in een feestelijk versierd huis. Dille & Kamille verwacht voor Kerstmis ruim 300 nieuwe artikelen in haar winkels, waarvan het merendeel speciaal voor de retailer werd ontworpen door het eigen designteam. Er werd gewerkt rond drie kleurthema’s, waarbij zoveel mogelijk gebruik werd gemaakt van natuurlijke materialen.

 

KLASSIEKE KERST
Beeld je in: een grote kerstboom versierd met faircrafted vilten kerstfiguurtjes en papieren slingers, een stapel cadeautjes met leuke etiketjes, een feestelijk gedekte tafel met een rood tafelkleed-met-sterrenprintje. De klassieke kerstcollectie van Dille & Kamille straalt warmte en gezelligheid uit. Wil je dit jaar eens wat anders? De originele houten kerstboom is een duurzaam alternatief voor een grote dennenboom. FEEST IN PASTEL
Helemaal 2016: versier je huis met eigentijdse pasteltinten als zachtroze, blauwgrijs en goudgeel. Mix ‘n match handbeschilderde papier-maché ballen met papieren versiering en pompon-ballen - ze kleuren prachtig met het groen van je boom. Voor op tafel zijn er papieren engeltjes die je gasten hun plekje voor het feest aanwijzen. Leuk weetje: de papier-maché ballen worden op traditionele wijze gemaakt door ambachtslieden uit Kashmir (India). Zij beschilderen elke kerstbal met een uniek Dille & Kamille-ontwerp.

WINTERGROEN
Dille & Kamille heeft voor haar kerstcollectie zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen zoals vilt, katoen, hout en glas. Ook dit kleurthema in dennengroen en goudgeel past mooi bij de materiaalkeuze. Mondgeblazen glazen ballen en houten kerstboomhangers combineer je met de papieren honingraatballen en handbeschilderde papier-maché kerstballen. De tafelkleden hebben een fijn twijgjesprintje of een strakker boompjesdessin – de natuur is een duidelijke inspiratiebron. Tip: voor een feestelijk knalmoment leg je een grote Christmas Crackers op elk bord. Een leuk cadeautje waar iedereen blij van wordt!

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen