wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Woontrends en woonmode

 
Trend 2017: Natuur in huis 2.0Trend 2017: Natuur in huis 2.0
Mosgroen, zacht lavendel en blauwgrijs: het zijn maar enkele trendkleuren die rechtstreeks uit de natuur lijken te komen. De collectie speelt in op het feit dat we opnieuw toenadering zoeken tot de aarde. En dat doen we onder meer door kalmerende, voedende kleuren in huis te halen.
Lees meer
Woontrends zomer 2016 - Boogie NightsWoontrend Boogie Nights
Woontrends zomer 2016: Een beetje gek, een beetje wild, maar ook heel relaxed: ons interieur is klaar voor een seventies revival. Go Boogie!
Flashback naar de seventies
Gratis keukenboek
gratis woonbrochures
Woontrends 2015 - It's a man's worldWoontrends 2015 It's a man's world
Noem het wat je wil: rauw, ruig, stoer, één ding is zeker, het nieuwe industriële wonen is niet voor watjes. Meubels hebben archetypische vormen en lijken soms rechtstreeks uit de werkplaats te komen.
Lees meer
Woontrends 2014 - NoorderlichtWoontrends 2014: Noorderlicht

Laat je inspireren door de nieuwe Woonmodetrend Noorderlicht: wonen in Scandinavisch design doe je zo!

Lees meer
Woontrends zomer 2014Woontrends 2014: Zomer aan zee

Met hun sportieve en luxueuze levensstijl werden Jackie en John F. Kennedy tot de stijliconen van de jaren 50 en 60 gebombardeerd. Het is Jackies preppy woonstijl, met veel wit en pasteltinten, die deze woonmodetrend inspireert.

Lees meer
gratis roomplanner
HornbachWoontrends zomer 2014

De winterse gezelligheid nog een tijdje in huis houden, of wentelt u zich liever meteen zo snel mogelijk in zomerse sferen? Wie het tijd vindt om het interieur zomerklaar te maken, kan zich nu laten inspireren

Lees meer
Woontrends 2014 Rainbow Romancewoontrends 2014 Rainbow romance

Eén kleurenpalet, twee interieurstijlen: grafisch of romantisch. Dat is woonmodetrend Rainbow Romance. Ga de uitdaging aan en speel met kleur en dessin in huis!

Lees meer
Milaan DesignweekMilaan designweek 2013

Verleidelijke en vrolijke kleuren, eenvoudige vormen met aandacht voor functie en comfort, natuurlijke materialen en nieuwe must haves zoals de mini-fauteuil, glaswerk en schommelstoelen.

Lees meer
gratis roomplanner
Uw keukenspeciaalzaak keukenbrochure
Woontrend Garden PartyWoontrend Garden Party

Woonmodetrend Garden Party is als een friszoete cocktail. Fris door de groen- en blauwtinten, een tikkeltje zoet door accenten in lichtgeel en fuchsia en tropisch door de prachtige prints van bloemen en planten.

Lees meer
Jekyll  & HydeMilaan Designweek

Zwart en wit zijn in veel nieuwe collecties de basiskleuren, maar ook kleur is (nog steeds) evident. Sprankelende nieuwe accentkleuren als oranje, abrikoos, perzik, zalm

Lees meer
Woontrend Stad & LandWoontrends Stad en Land

We willen meer groen! Meer buiten! Meer eco! Dat vinden we in de nieuwe woonmodetrend Stad & Land. Niet met een nostalgische maar een moderne blik wordt naar het landleven gekeken.

Lees meer
Volg Wonenonline op Instagram
WoontrendsWoontrend Rust en Romantiek

Met een rustiek klassieke basis, neutrale kleuren als zand en creme, accenten in marine- en kobaltblauw roept woonmodetrend Rust & Romantiek klassieke panden aan verstilde boulevards in herinnering.

Lees meer
Woontrend Oost en WestWoontrend Oost en West

Opnieuw is nu het Verre Oosten actueel in de nieuwste interieurtrends. Indigo blauw, origami-achtige vormen, symmetrie en orde zijn belangrijk dit voorjaar!

Lees meer
InterieurtrendsIk hou van Holland

Op interieurgebied is er hernieuwde waardering voor Oudhollands vakmanschap en de ambachtelijke meubelindustrie. We willen niet langer goedkope containergoederen uit China, maar Made in Holland

Lees meer
gratis woonbrochures
gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Interieuradvies