De marmer trend zagen we al een paar seizoenen geleden opkomen en nog steeds is marmer in 2017 niet weg te denken uit de huidige woontrends. Marmer is een natuursteen, hierdoor is elk stuk uniek. Qua uiterlijk zorgt marmer voor een luxe uitstraling in je interieur. Er zijn verschillende kleuren marmer verkrijgbaar. Ga voor een lichte kleur marmer om rust en eenvoud te creëren in je interieur. Of kies juist voor een donkere kleur marmer. Met een donkere kleur marmer kan je jouw interieur er juist net even wat stoerder uit laten zien.

Vaak zien we marmer in combinatie met hout of metaal. De combinatie van hout en marmer zorgt doorgaans voor een warmere uitstraling. De combinatie van hout en marmer past goed bij een modern interieur. Wanneer je gaat voor een combinatie tussen staal en marmer geeft dit juist een meer industriële look.

Er zijn veel verschillende opties om marmer te verwerken in jouw eigen interieur. Zo kan je het natuurlijk groot aanpakken door bijvoorbeeld een marmeren salontafel, bijzettafel of zelfs een marmeren eettafel aan te schaffen. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het wat subtieler te houden. Door er bijvoorbeeld voor te kiezen om het marmer in accessoires terug te laten komen. Er zijn heel veel verschillende accessoires met marmer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een marmeren lamp, wandplank, dienblad of een marmeren kaarsenhouder. Op deze manier heb je een ruime keus, om te kiezen hoe jij deze woontrend terug laat komen in jouw interieur.


lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen