Oktober = woonmaand en deze laten we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan! Tijd voor een feestje! In samenwerking met fonQ en Styling ID geven we maar liefst 3x een interieuradvies met een shoptegoed ter waarde van 250 euro weg. 

Droom jij van een nieuwe woonkamer volgens de laatste trends? Of wil jij je slaapkamer oppimpen? Je weet niet goed waar je moet beginnen, de tijd ontbreekt en je wilt ook niet heel veel geld kwijt zijn. Geen paniek!! In samenwerking met Wonenonline.nl geef ik 3x een gratis interieuradvies bij jou thuis  weg. In twee uur tijd een persoonlijk advies, tips and tricks. 

Niets is leuker dan de tips & tricks die je hebt gekregen tijdens het interieuradvies gelijk in de praktijk te brengen. Daarom krijg je er ook nog eens een fonQ shoptegoed bij van maar liefst 250 euro! Hiermee kan je naar hartelust op de website van fonQ de leukste woonitems shoppen volgens de laatste woontrends.

Wil jij kans maken op een interieuradvies met een shoptegoed t.w.v. 250 euro?
We geven deze geweldige prijs in samenwerking met fonQ en Styling ID maar liefst 3x weg. Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de nieuwsbrief. Uit alle winnaars kiezen we half oktober 3 winnaars. Ben je al lid, vul dan toch onderstaand formulier in om je deelname te bevestigen. 

Voornaam:
Achternaam:
woonplaats:
E-mail
nieuwsbrief:
 ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief
 
 

 

Voorwaarden deelname

  • Middels bovenstaand formulier word je lid van de nieuwsbrief van Wonenonline.nl, fonQ en Styling ID. Je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven middels de uitschrijflink in de betreffende nieuwsbrief.
  • Alleen compleet ingevulde formulieren dingen mee naar deze prijs.
  • De uitslag wordt op Wonenonline.nl bekend gemaakt medio oktober 2017.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of overdraagbaar aan derden
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
  • Wonenonline.nl houd zich het recht voor om de voorwaarden van de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Mijn Bad
Morres 2018
Superkeukens
Mandemakers
Voortman
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Keukenkampioen
Design leuning

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen