6924
Wijzonol kleurentrends 2017
Gepubliceerd: 14-03-2017

Ontdek ieder seizoen de nieuwste colourmoods van onze trendwatchers: gespot op de internationale designbeurzen en catwalks en doorvertaald naar de meest actuele interieurtrends met Trend Corner van Wijzonol. Recent geïntroduceerd: “Buiten Guur, Warmte Binnen” en “Realisme & Surrealisme; Dromen & Fantasie”.

Trend Corner: Buiten Guur, Warmte Binnen
In het najaar profiteren we optimaal van het contrast tussen koud en guur weer buiten en de comfortabele warmte binnen. Dat vertaalt zich in een spannend combinatie van koele, vergrijsde tinten met warme gloedvolle kleuren. Warme, poederige roze tonen zorgen voor vernieuwing in het interieur. All over toegepast of als accent bij donkere historische nuances van paars-roden, natuurlijke groenen of stadse neutralen. Dit thema is vertaald in 3 uiteenlopende colourmoods:

Botanische Herfst
Maak van je huis een binnentuin waar het weer geen vat op heeft! We zoeken continue de verbinding met de natuur en in de herfst halen we buiten naar binnen.

Mysterieus & Romantisch 

Buiten is het guur en koud, binnen omringen we ons met sfeer, schoonheid en warmte. We verzamelen bijzondere schatten en etaleren die bij elkaar in een mix van klassiek, romantisch, vintage en modern. Stadse Neutralen 

inspiratiebrochures1.png

De inspiratie voor dit kleurpalet vindt zijn oorsprong in de stad: het zink van de daken, metaal en hout kleuren, de grijzen en bruinen van beton en bakstenen, de schittering van gebouwen en nat asfalt.

Trend Corner: Realisme & Surrealisme; Dromen & Fantasie
Kenmerkend aan trends is dat bijna paradoxale elementen samensmelten. Romantiek met strak, modern met vintage, realiteit met surrealisme en sprookjes. Geometrische vormen en vlakverdelingen, gecombineerd met vintage meubelen, romantische bloemen in het behang, op een poster of als een echt boeket. Juist de mix van dit alles maakt het spannend. Dat geldt dus ook voor kleur en daarom gaan we in 2017 verder met het combineren van warme tonen met vergrijsde tinten in diverse schakeringen.

Vintage & Fantasie 

Een gedurfde en creatieve mix van modern en vintage, van fantasie met zakelijk. Zeer eigentijds, zorgeloos en eigenzinnig. Maak een muur in fris geel als achtergrond voor cognackleurige leren of houten meubels.

Fris & Romantisch 

Moderne, frisse vertalingen van romantiek door de combinatie van strakke geometrische vormgeving van meubilair en accessoires met romantische zachte kleuren en accessoires. Zachte, warme pastels steken af tegen koele grijzen of worden bruusk doorbroken met bloedrood of zwart.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide