Bepaalde kleuren hebben een positief effect op lichaam en geest. Kleuren brengen je in balans en brengen dus ook je huis in balans. Het zoeken naar balans in huis inspireerde het Flexa ColorLab om 18 kleuren te ontwikkelen die lichaam en geest tot rust brengen of juist opnieuw energie geven. Al deze kleuren zijn dit najaar samengebracht in de Flexa Colors Voel je goed Collectie.

De achtergrond
Kleur heeft effect op je gemoedstoestand. Onderzoek heeft dit uitgewezen. Zo kan felrood activerend zijn, maar kan ook agressie opwekken. En roodviolet geeft een mysterieus gevoel. Maar wat doet Lotusbloem met je? Of Lavasteen. Hieronder een paar kleuren uit de nieuwe collectie uitgelicht.

De collectie
De collectie bestaat uit zes paletten die elk weer uit drie speciaal op elkaar afgestemde kleuren zijn opgebouwd. De kleuren hebben een passende naam gekregen zoals Kimono, Ginseng, Wellness en Happiness. De collectie is vanaf 1 oktober 2007 bij de verfspeciaalzaak of bouwmarkt verkrijgbaar en te mengen in zowel Flexa Colors muurverven als lakken.

De sjablonen
Naast de zes paletten zijn tevens sjablonen gemaakt die helemaal passend zijn bij de Flexa Colors Voel je goed collectie. Deze zijn ook vanaf 1 oktober gratis te downloaden op www.flexa.nl. En nog mooier, Flexa laat ook zien hoe de nieuwe kleuren uit de collectie zijn toe te passen in deze sjablonen.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen