wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Tijdloze nieuwe kleuren

 
gratis woonbrochures
Interieuradvies nodig?
gratis roomplanner
behang, Farrow & Ball, kleuren, interieur, wandbekleding, verf, schilderen, muurverf

Kleurenexperts Farrow & Ball onthult negen nieuwe, unieke kleuren voor. Deze spannende nieuwe aanvullingen op het bestaande Farrow & Ball kleurenpalet bezitten de kleurintensiteit die zo kenmerkend is voor Farrow & Ball. Rijkelijk voorzien van hoogwaardige pigmenten en met een onovertroffen zuiverheid en diepte van kleur, hebben wij iedere tint vervaardigd met onze kenmerkende passie en nauwkeurigheidsstandaarden om de befaamde en karakteristieke Farrow & Ball uitstraling te cre�ren.

Deze opvallende nieuwe kleuren sluiten naadloos aan op het bestaande palet in de zin van interessante accenten, het verbeteren van de huidige kleurgroepen en het cre�ren van nieuwe kleurgroepen. In naleving van de aloude Farrow & Ball traditie gaat er achter iedere kleur een verhaal schuil met een karakteristieke naam en een intrigerende inspiratie.

Zoals het geval is met alle Farrow & Ball kleuren zijn deze nieuwe tinten verkrijgbaar in een volledig assortiment van milieuvriendelijke dekverven voor interieur en exterieur gebruik. Onze finishes, die stuk voor stuk vervaardigd worden met de beste ingredi�nten, worden geproduceerd in Dorset, Engeland, dat al meer dan zestig jaar de thuishaven van Farrow & Ball is. De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar vanaf februari 2011.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner