Na het succes van de Vermont collectie heeft de Harlequin Studio Zambezi gelanceerd, een luxe collectie gesneden en ongesneden fluweelstoffen. Zambezi is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van de contractmarkt en is zowel duurzaam als brandvertragend (Crib 5). Kortom: het is een chique oplossing voor contractinterieurs, en de uiterst duurzame en praktische stoffen zijn bovendien geschikt voor huishoudelijke bekleding.

De architecturale stoffen van Zambezi zijn verkrijgbaar in vier gedurfde geometrische ontwerpen waaronder een streepjescode-streep en een abstract visgraadmotief, en bieden extra diepte door de gelaagde texturen waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie van gesneden en ongesneden fluweeltechnieken. De collectie doet sterk denken aan de glamoureuze motieven van de jaren 1930 en is erin geslaagd de moeiteloze elegantie van dit tijdperk, die op zeer moderne wijze is vertolkt, nieuw leven in te blazen.

Deze uitzonderlijk stevige weefstoffen zijn zowel stijlvol als duurzaam en zijn verkrijgbaar in een caleidoscopisch kleurenpalet van juweel-en specerijtinten die worden gecombineerd in een harmonieuze collectie levendige kleuren.

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen