wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Behangtrend Mystic Charm

 
Gratis keukenboek
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Behang, behangtrends, Mystic Charm, A.S. Creations
Geïnspireerd door de fabelachtige kunst- en stijlpilaren uit voorbije dagen, geven onze designers het moderne antwoord op klassieke wanddecors:

Van moed tot weelde - stijlvol, exclusief en met een mondaine touch, zo tonen de klassieke ornamenten in een verwassen look zich, evenals barok geïnspireerde decors rond prachtige bloemenboeketten en zachte bloemenranken. Meerkleurige glansstructuren in turquoise-brons, oranje-grijs en azuur-goud geven de indrukwekkende kleuren violet, bordeaux, petrol-blauw, mahonie en ivoorwit een moderne uitstraling en creëren een fascinerend lichtspel.

Mystic Charm brengt met klassieke wandbekleding de tijdsgeest in het hier en nu, zonder zijn onvergankelijke charme te verliezen.

De stijlrichting Mystic Charm komt terug in de collecties Bohemian Burlesque, Versace, Memory 2, Hollywood en in ornamenten uitFlock 4.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner