wonenonlineInterieuradvies van onze interieurstylisteninterieur en inrichtenAlles over de badkamerAlles over de slaapkamerAlles over de keukenGratis woonbrochuresAlles over vloerenGratis roomplanner

Behang landscapes

 
gratis woonbrochures
gratis roomplanner
Gratis keukenboek
behang, interieur, harlequin, landscapes
Landscapes: een unieke collectie visionair behang van Harlequin.

De Harlequin Studio heeft de essentie van de Scandinavische stadssilhouetten in beeld gebracht in Landscapes, een opmerkelijk moderne collectie schilderachtig, impressionistisch en abstract niet-geweven behang die in maart 2013 gelanceerd zal worden.

De eigentijdse collectie bestaat uit 26 types behang in zes moderne ontwerpen en bevat artistieke interpretaties van weilanden, zeezichten, gebergten en rollende heuvels met de horizon op de achtergrond.

 

De collectie doet harmonisch en rustgevend aan. De vrij geschilderde motieven hebben subtiele schaduwen en geven de indruk van waterige penseelstreken, terwijl het ingetogen kleurenpalet met het licht en de schaduw lijkt te spelen in de mystieke landschappen. Dit effect wordt versterkt door de combinatie van licht verdunde tinten met gedurfdere, aardetinten: inkt en zeeglas; lucht en teal; rook en houtskool; gras en mosterd; kiezelsteen en leisteen; zachte klaver en amethist; mandarijn en granaatappel.

De individuele behangsoorten vormen een gedurfd statement, maar kunnen even effectief worden gecombineerd met andere Landscape ontwerpen of kleurschema's voor een kunstwerk op maat.

gratis woonbrochures

Gratis woonbrochures


Gratis woonbrochures
gratis roomplanner