Op de catwalk van de grote modehuizen zien we hoe zoete pastel-kleuren, weelderige bloemenpracht en geometrische prints moeiteloos gecombineerd worden. Met de nieuwe behangcollectie Ginger speelt het interieur modemerk ESTAhome.nl hier creatief op in.

Het karakter van Ginger is lief maar ook krachtig, romantisch en opgewekt. Unieke bloemenprints spelen de hoofdrol: speelse veldbloemen in pittige kleurencombinaties, romantische hortensia’s in warme pastels en vluchtig geaquarelleerde rozen in zachte tinten.

Helemaal trendy is het combineren van bloemenmotieven met meer geometrische dessins zoals tegelmotieven, houtstructuren of ritmisch geschreven Latijnse bloemennamen.

Kleurenpalet
Het kleurenpalet van Ginger is zeer breed. De brocanteliefhebster vindt haar gading in de natuurlijke kleuren zoals zacht grijs, beige en gebroken wit. De echte fashionista kan zich helemaal uitleven met krachtige kleurcombinaties zoals retrogeel en -oranje of hartstochtelijk rood met diep roze. Voor de romanticus met pit zijn er ook warme kleurcombinaties zoals zwart met framboise.

Dankzij het gebruik van lijmdruktechniek krijgt Ginger een mat krijtverf-gevoel waardoor jouw huis meteen een authentieke en warme sfeer uitademt.

PhotowallXL en wallpaperXXL
De collectie Ginger is ook verrijkt door unieke fotowanden op muurformaat: 3 verschillende photowallsXL met metersgrote bloemen in warme framboise tinten.

Nieuw in de collectie Ginger is het digitaal geprint behang met prachtig gefotografeerde tegeltjes. Bij de uitvoering met Delfts blauwe tegels zijn de tegels 15,5 cm x 15,5 cm groot, de uitvoering met Azulejos tegels zijn 46,5 cm x 46,5 cm groot.

Het grote voordeel van deze wallpaper XXL is dat er veel minder of zelfs geen herhaling van motieven is, zo krijgt iedere muur écht een unieke look.

 

lijn brochure 1

Gratis woonboeken

Nog meer inspiratie opdoen? Vraag de onderstaande brochures gratis aan!

Goossens 2018
Superkeukens
Mijn Bad
Dik Geurts
Dru gashaarden
Henders & Hazel
Prominent
Design keukens
Design leuning
Xooon

 

Geslacht

 


Geboortedatum

 

Wonenonline nieuwsbrief
 Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

 

 

Ook leuk om te lezen